O konuda da haklısın ama ben aynı doktora ücretsiz ameliyat olmayı talep edeceğim. Bu burun istediğim kadar inmezse tekrar ameliyat eder misiniz diye de sormustum, yaparım demişti Başka doktor iyi mi yapar kötü mü yapar düşüncesine de hiç girmek istemiyorum. Aslında ameliyat olduğum doktor uzman KBB doktoru tanıdığım birkaç kişide o doktorda ameliyat oldu ve böyle bir sorun olmadı çok memnunlar ki bende görünce burunlarını çok begendim. İşte bilmiyorum şansa bana böyle oldu benim derim kalın olduğu içinde düşme ihtimaline karşı kaldırmış olabileceğini düşündüm. O kadar çok düşündüm ki düşünmekten yoruldum aslında
şuan seni de çok iyi anlıyorum. Ben her dışarı çıktığimda artık insanların ilk baktığım yeri burun oluyor. O kadar etkilenmişim ki arkadaşlarımla buluşurken bana bir şey anlatıldığı da onların burunlarına bakıp kendi içimde düşüncelere dalıyorum onları dinlemiyorum bile bazen, o derece dalıyorum
ve bunu içimde yaşamak daha çok yoruyor beni. Burun ameliyatından çok sonraki psikolojik süreç daha önemliymiş bunu anladım...