Kalkık burun ucu ve karşıdan görünen burun delikleri xd

Rabbim yardımcınız olsun inşallah bir an önce normale dönersiniz zor bi durum. Gerçekten dualarım sizinle bende yamukluk ile uğraşıyorum eğer düzelmese sene sonu ikinci bi ameliyat yolu gözüküyor burun deliklerim bile çok kötü suan

Sizce 3. Ayda yapılması risk taşır mı

asistan nasil bu fikri verdi doktor mu kendisi allahin asistanlarina bak ya sinir oluyorum sinir kolaydi 3 ay sonra indirmek kendisi mi indirecek de oyle basit cevaplar veriyor hep bunlar yuzunden her sey geldi basimiza bende ayniyim perisanim

asistan nasil bu fikri verdi doktor mu kendisi allahin asistanlarina bak ya sinir oluyorum sinir kolaydi 3 ay sonra indirmek kendisi mi indirecek de oyle basit cevaplar veriyor hep bunlar yuzunden her sey geldi basimiza bende ayniyim perisanim
Merhaba asistan doktorun 3. Ayda indirdiğini söyledi başka hastalarda o yüzden 3 ay boyunca sabredecegim. Hafta içi kontrol var ailem de gelecek ve bu durumu konuşacağız hep birlikte isteğim dışında bir şey yapıldığı için perişan haldeyim 3. Ayda kikirdagi düzeltecek galiba sadece bana 5 dakikalık bir işlem dedi

Merhaba burnunuz inmezse doktor kaçıncı ayda tekrar düzelteceğini söyledi acaba. Bi umutla yasiyorjm bana 3. Ayda indireceklerini basit bir işlem olduğunu soylediler

sen bilirsin canim doktoruna guveniyorsan yapsin 5 dakikalik islemini

Benim ablamda ilk ameliyat olduğunda burnu kalkıktı sonradan indi normale döndü oda kalın derili bence zamanla biraz iner bende 3 hafta önce ameliyat oldum burun deliklerim eşit değil ve ucu yamuk duruyor
Ya çok üzüldüm asimetrik burun delikleri sıkıntı ya. Eğer kalkıksa burnun ve görünüyorsa daha büyük sıkıntı. Ama şuan ödemli ya bir taraf daha fazla şiştiği için öyle görünüyor olabilir daha çok erken 1-2 ay gecsin bakalim düzelecektir diye umuyorum

Teşekkür ederim umut oldunuz bunu da ilk defa duyuyorum gerçekten. Önceki burnunuzdan daha aşağıda durması ayrı psikoloji bozar. Bu doktorların elinin ayarı hiç yok mu ya -_- bu arada daha 2. Ayım dolmadı bile fakat biraz indiğini hissediyorum. Çevremden objektif yorum yapacağına inandigim insanlar bile ben söylemeden burnunun kalkikligi biraz gitmiş diyor. 6 Ay 1 yıl arası daha iyi gorunecegini düşünüyorum artık :)

Merhaba, sizi profilinizden tanıdım benim gibi YouTube yorumlarında umut ariyosunuz galiba burnun inip düştüğüne dair

Merhaba burnunuz inmezse doktor kaçıncı ayda tekrar düzelteceğini söyledi acaba. Bi umutla yasiyorjm bana 3. Ayda indireceklerini basit bir işlem olduğunu soylediler
Doktor bana kesinlikle 1 sene beklememi söyledi hatta bu süre daha da uzun tutulabilir. Çünkü burundaki kemiklerin kıkırdağın vs kaynamasi oturması hemen olacak şey değil. Ödem bile 6 ayda geçiyor. Bence iyice araştırmadan olma daha fazla pişman olma riskini göz önünde bulundur. O psikolojiyi iyi biliyorum çünkü. Sırf kalkık diye kafamda hep 2. ameliyatı ne zamn olsam diye düşünüyordum hatta başka doktora mi gidip ameliyat olsam diye bile düşündüm. Şuan hala kalkık ama bir daha ameliyat olma düşüncesi bile korkutucu gelmeye başladı bana ve unutma eskisinden daha iyi olacağının garantisi yok. Aynı yerin iyileşmeden 2. Defa işlem görmesi başka komplikasyonlara sebebiyet verebilir. Tabi doktorun daha detaylı bilgi verecektir. Fakat doktoru sıkıştır biraz ve kafandaki tüm soruları sor. Belki başka iyi doktorlardan da fikir alabilirsin daha gerçekçi konuşan doktorlar* ( İnternet üzerinden ulaşabilmeyi dene )Bazı doktorlar çok basitmis gibi güzel olacakmış gibi anlatıyor fakat öyle olmuyor öyle olsaydı tüm estetik olanlar burnundan memnun kalır buralara uğramazdi

Bence fotoğrafla destekleyin düşüp düşmediğini

Merhaba, sizi profilinizden tanıdım benim gibi YouTube yorumlarında umut ariyosunuz galiba burnun inip düştüğüne dair
Evettt o benim tebriks her yorumda bulabilirsin beni. Bir ara fazla taktım çünkü ama şuan biraz daha akışına bırakmış durumdayım

Evettt o benim tebriks her yorumda bulabilirsin beni. Bir ara fazla taktım çünkü ama şuan biraz daha akışına bırakmış durumdayım
Ben de kabullenme aşamasına geçtim çünkü herkes ineceğini düşeceğini söylüyor sağ olsunlar buradan fotoğraf istediklerim de attı baya düşen var

Bence fotoğrafla destekleyin düşüp düşmediğini
Ben çok fotoğraf çekmedim bu süreçte hatta yok denilecek kadar az. Fotoğraf çekemiyorum fobim oluştu resmen hala da devam ediyor bu. Psikolojik olarak baya etkilendim.

Suanki halini belki atabilirim ama Bu uygulama üzerinden fotoğrafımi yayinlayamam.

Burun deliklerin görünüyor mu? İlk zamanlara göre bu görüntü ne durumda sence
Evet hala görünüyor keşke görünmese ama eski burnumdada hafif burun deliklerim görünüyormus tabi kaldırılınca daha çok göründü. Bu beni rahatsız ediyor fakat eskisi kadar değil. Yavaştan düşüyo da olabilir bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…