Bugün burun ameliyatımın 25. günü doğal burun istedim kalkık olmasını istemediğim halde doktor kaldırmış. Burun deliklerim görünüyor ve bu beni rahatsız ediyor. Tabi kaldırdığı için kısa da duruyor sanki ve buda benim sevmediğim bir görüntüKalın ciltliyim doktorum 1 yıla kadar biraz ineceğini ve oturacağını söyledi ama sabırsız biri olduğum için kafamda acaba inecek mi inmeyecek mi düşüncesi dolanıp duruyor. Bu sürecin bu kadar zor ve yıpratıcı olduğunu bilsem kesinlikle olmazdım
En azından bu konu hakkında birileri beni aydınlatabilir mi ? Doktor burnuma 1-1.5 yıl tanımamı şuan konuşmanın çok erken olduğunu söylüyor. Ah birde benim yaşadığım psikolojiyi bilse...
Estetik olmuş ve bu problemi yaşamış arkadaşlardan deneyimlerini aktarmasını istiyorumteşekkür ederim
maalesef dusmuyor burun . Ameliyatta seklini veriyor. sislikler gecer sadece sekli ayni kalir. Ben bi senedir oldum hala kalkik sanki hic yasamiyorum bi senedir hep evdeyim asla disari cikmiyorumBugün burun ameliyatımın 25. günü doğal burun istedim kalkık olmasını istemediğim halde doktor kaldırmış. Burun deliklerim görünüyor ve bu beni rahatsız ediyor. Tabi kaldırdığı için kısa da duruyor sanki ve buda benim sevmediğim bir görüntüKalın ciltliyim doktorum 1 yıla kadar biraz ineceğini ve oturacağını söyledi ama sabırsız biri olduğum için kafamda acaba inecek mi inmeyecek mi düşüncesi dolanıp duruyor. Bu sürecin bu kadar zor ve yıpratıcı olduğunu bilsem kesinlikle olmazdım
En azından bu konu hakkında birileri beni aydınlatabilir mi ? Doktor burnuma 1-1.5 yıl tanımamı şuan konuşmanın çok erken olduğunu söylüyor. Ah birde benim yaşadığım psikolojiyi bilse...
Estetik olmuş ve bu problemi yaşamış arkadaşlardan deneyimlerini aktarmasını istiyorumteşekkür ederim
Ya gerçekten çok üzüldümmaalesef dusmuyor burun . Ameliyatta seklini veriyor. sislikler gecer sadece sekli ayni kalir. Ben bi senedir oldum hala kalkik sanki hic yasamiyorum bi senedir hep evdeyim asla disari cikmiyorum
O konuda da haklısın ama ben aynı doktora ücretsiz ameliyat olmayı talep edeceğim. Bu burun istediğim kadar inmezse tekrar ameliyat eder misiniz diye de sormustum, yaparım demişti Başka doktor iyi mi yapar kötü mü yapar düşüncesine de hiç girmek istemiyorum. Aslında ameliyat olduğum doktor uzman KBB doktoru tanıdığım birkaç kişide o doktorda ameliyat oldu ve böyle bir sorun olmadı çok memnunlar ki bende görünce burunlarını çok begendim. İşte bilmiyorum şansa bana böyle oldu benim derim kalın olduğu içinde düşme ihtimaline karşı kaldırmış olabileceğini düşündüm. O kadar çok düşündüm ki düşünmekten yoruldum aslındaben aneliyat olduktan sonra en kotu kemerli burunlar bile bana guzel gelmeye basladi en azindan yuzle uyumlu diyorum. Benim suratima burnum sonradan konmus gibi ne uyum var ne bisey bu suratin burnu degil diyorum hep. Revizyonlar cok pahali o parayi verip yine ayni seyi yasamaktan korkuyorum garanti vermiyor hicbi doktor
Doktor tavsiyesi için çok teşekkür ederim evet bu 1 yıllık süreçte fikrim değişir ve cok param olursa başka doktor da düşünebilirim dediğiniz gibi.ayni doktora kendini verme derim bi daha daha beter eder erkan soylu dusunuyorum eger ikinci olursam ona olurum instagramin varsa yaptigi burunlari incele. Bende herkesin burnuna bakiyorum burundan baska bisey dusunemiyorum bi senedir neler cektim neler. Bilmiyorum hayirlisi olsun belki alisirsin
bi de resmini ozelden atabilirmisin burnunu merak ettim bende atarim kendi burnumuDoktor tavsiyesi için çok teşekkür ederim evet bu 1 yıllık süreçte fikrim değişir ve cok param olursa başka doktor da düşünebilirim dediğiniz gibi.
Şuan maddi olarak yetersiz olmam beni böyle konusturuyor :')
Sizi niyeyse çok iyi anlıyorum 1 sene bekleyip düşmemesi büyük hayal kırıklığıdir eminim 1 sene o burunla gezmek ve hala geziyor olmak :/ burnum yüzüme sonradan eklenmiş gibi diyorsunuz ya bende öyle hissediyorum bazen ve bu çok yapay bir görüntü hissiyatı veriyor burun çok önemliymiş tam merkezde olunca göze çarpıyor. Ya sanki yan görünüş için ön görünüşü mahvediyoruzİşte daha iyi araştırılması ve dikkat edilmesi gerektiğini sonradan farkettim maalesef. İnsanlar önceden araştırmalı iken ben ameliyat olduktan sonra deli gibi araştırmaya başladım ama olacağı varmış demek...bi d
Tabiki olur ben şuan evde değilim eve geçince özelden atayım. Aynı sekilde ben de sizinkini merak ettim. Sizde yollarsanız sevinirim :)bi de resmini ozelden atabilirmisin burnunu merak ettim bende atarim kendi burnumu
Acaba sizin doktorunuzun uyguladığı tekniğe bağlı olabilirmi bazı doktorlar açıyı ayarlayıp sabit bırakıyormuş..bazı teknikte ise düşme olduğu için düşme payı bırakılıyormuşmaalesef dusmuyor burun . Ameliyatta seklini veriyor. sislikler gecer sadece sekli ayni kalir. Ben bi senedir oldum hala kalkik sanki hic yasamiyorum bi senedir hep evdeyim asla disari cikmiyorum
Ve zamanla düşüp normal açıya geliyormuş 4 5 ay sürdüğünü söylüyorlarAcaba sizin doktorunuzun uyguladığı tekniğe bağlı olabilirmi bazı doktorlar açıyı ayarlayıp sabit bırakıyormuş..bazı teknikte ise düşme olduğu için düşme payı bırakılıyormuş
bilmiyorum sonuc olarak benim dusmedi hala kalkikVe zamanla düşüp normal açıya geliyormuş 4 5 ay sürdüğünü söylüyorlar
Nedense doktorlar hep kendi bildiğini okuyor bende kalkık bir burun istememe rağmen burun ucumu kendi ana burnumdan bile daha aşağıda yapmış revizyon yaptı ücretsiz fakat burnumu iyice aşağı indirdi ve mahvetti. Merak etmeyin burnunuz zamanla inecektir bana inik bir burun yapmasına rağmen 6.-7.ayda daha çok aşağı indi. Bende kalın deriyim bu arada bizim diğer kişilere göre daha sabırlı olmamız lazımBugün burun ameliyatımın 25. günü doğal burun istedim kalkık olmasını istemediğim halde doktor kaldırmış. Burun deliklerim görünüyor ve bu beni rahatsız ediyor. Tabi kaldırdığı için kısa da duruyor sanki ve buda benim sevmediğim bir görüntüKalın ciltliyim doktorum 1 yıla kadar biraz ineceğini ve oturacağını söyledi ama sabırsız biri olduğum için kafamda acaba inecek mi inmeyecek mi düşüncesi dolanıp duruyor. Bu sürecin bu kadar zor ve yıpratıcı olduğunu bilsem kesinlikle olmazdım
Ben de eğer revizyon olursam erkan soyluya olmak istiyorum. Aşırı kalkık bir burun yapıldı 8 ay oldu hala kalkık alışamıyorum. Fiyat bilgisi aldınız mı acaba ?ayni doktora kendini verme derim bi daha daha beter eder erkan soylu dusunuyorum eger ikinci olursam ona olurum instagramin varsa yaptigi burunlari incele. Bende herkesin burnuna bakiyorum burundan baska bisey dusunemiyorum bi senedir neler cektim neler. Bilmiyorum hayirlisi olsun belki alisirsin
Merhaba sizin revizyonu ne zaman yaptı. 3. Ayda mi yaptı?Nedense doktorlar hep kendi bildiğini okuyor bende kalkık bir burun istememe rağmen burun ucumu kendi ana burnumdan bile daha aşağıda yapmış revizyon yaptı ücretsiz fakat burnumu iyice aşağı indirdi ve mahvetti. Merak etmeyin burnunuz zamanla inecektir bana inik bir burun yapmasına rağmen 6.-7.ayda daha çok aşağı indi. Bende kalın deriyim bu arada bizim diğer kişilere göre daha sabırlı olmamız lazım
Merhaba ben de aynı sorunu yaşıyorum doktorun asistanı eger inmezse 3. Ayda indiririz demişti size de böyle söylendi mi gerçekten dünyanın en pişman insanıyım cehennemi yaşıyorum şu an hayatım zehir oldu ailem mahvolduO konuda da haklısın ama ben aynı doktora ücretsiz ameliyat olmayı talep edeceğim. Bu burun istediğim kadar inmezse tekrar ameliyat eder misiniz diye de sormustum, yaparım demişti Başka doktor iyi mi yapar kötü mü yapar düşüncesine de hiç girmek istemiyorum. Aslında ameliyat olduğum doktor uzman KBB doktoru tanıdığım birkaç kişide o doktorda ameliyat oldu ve böyle bir sorun olmadı çok memnunlar ki bende görünce burunlarını çok begendim. İşte bilmiyorum şansa bana böyle oldu benim derim kalın olduğu içinde düşme ihtimaline karşı kaldırmış olabileceğini düşündüm. O kadar çok düşündüm ki düşünmekten yoruldum aslındaşuan seni de çok iyi anlıyorum. Ben her dışarı çıktığimda artık insanların ilk baktığım yeri burun oluyor. O kadar etkilenmişim ki arkadaşlarımla buluşurken bana bir şey anlatıldığı da onların burunlarına bakıp kendi içimde düşüncelere dalıyorum onları dinlemiyorum bile bazen, o derece dalıyorum ve bunu içimde yaşamak daha çok yoruyor beni. Burun ameliyatından çok sonraki psikolojik süreç daha önemliymiş bunu anladım...
Merhaba burnunuzu aşağı indirme işleminde çok zorlandiniz mi? Ek kıkırdak falan gerekmiyor değil mi bana basit bi işlem düşünürüz 3. Ayda dediler oyalamak için demediler değil mi nplur cevaplayinNedense doktorlar hep kendi bildiğini okuyor bende kalkık bir burun istememe rağmen burun ucumu kendi ana burnumdan bile daha aşağıda yapmış revizyon yaptı ücretsiz fakat burnumu iyice aşağı indirdi ve mahvetti. Merak etmeyin burnunuz zamanla inecektir bana inik bir burun yapmasına rağmen 6.-7.ayda daha çok aşağı indi. Bende kalın deriyim bu arada bizim diğer kişilere göre daha sabırlı olmamız lazım