- 7 Ocak 2024
- 124
- 58
- 24
Daha yeni seninki. Burun degisiyor sürekli sanki..ben 2. Aya girecegim 10 gün sonra ve hala her gün kalkıp burnuma baktığımda sanki farklı bir burun gibi geliyor. Bazen beğeniyo gibi oluyorum bazense bu ne diyorum anlamadım gitti.. senin çok yeni daha değişecektir.. odemlidir yüksek ihtimal. Benimde burun ameliyatk olduğum çok anlaşılmıyor maalesef. Sadece kısalmış biraz. Doktor indiririm demiş ya. Bana da öyle demişti ama sanirim aynı dr a ufak jslem bile olsa yaptırmama kararı aldjm çünkü ilkinde zaten yapamadığı şeyi ikinci sefer daha kötü hale getirebilir.. senin de fikrin değişebilir. Ben ameliyat olursam 2. Yi direkt başka Dr a hatta en iyisine yaptıracağım çünkü bu işler hafife alınacak işler değil öyle kolay hemen yaparım deemekle olmuyor daha kötü sonuçlar doğurabilir burun ucu düşmesi gibi..14. Günümdeyim bugün bantlarım çıktı ve incecik küçük burnum su an kalın görünüyor baya ince derili olmama rağmen. Doktor hepsinin ödem olduğunu söyledi burun ucunda da yarım santimetre ödem var dedi o da inerse deliklerin daha doğal durur dedi eğer istediğin kadar düşmezse 6. Ayda biraz indiririm çok basit bi işlem dedi. Doktoruma güvendim su an odemin inmesini bekleyeceğim burun deliklerim ilk güne nazaran cidden normale döndü ama ödem şişlikler yüzümü değiştirdi. Bi arkadaşıma fotoğraf attım ve burnumda değişim olduğumu anlamadı sadece yüzün farklı geldi şişlik var naptin dedi
Dediğim gibi seninki çok çok erken 1 ay sonra daha iyi bakacaksın burnuna..istediğin gibi olmamış olabilir benimde istediğim gibi değil fakat insan alışıyor galiba :')