- 21 Ocak 2018
- 8.255
- 20.389
- 32
Ahh ahhh aktı incitanem, bana da ter akittiVuhuuu, tarife , sunuma gelvalla döktürmüşsün kiraz çiçeğim , bayıldım, senin köftenin kaşarı akmış, bizim de ağzımızın suyu aktı ellerine, emeğine sağlık,başarılar dilerim sosyalim
Aaaa beybi ama bende maydonoz yok biberiye varBu daha once kazanan sunumun aynisi olmus ama oldumu bu simdi :)
Evet cok buyuk fark var gercektenAaaa beybi ama bende maydonoz yok biberiye vartuzda yok
Asıl ben seni yerim güzel kalplim benimAhh ahhh aktı incitanem, bana da ter akittisen çok tatlısın yaaaa bal kadın seni yirim utandim çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım incitanem
İtiraf ediyorum diğeri daha güzelEvet cok buyuk fark var gercekten
Incitaneemmmmm Allah razı olsunAsıl ben seni yerim güzel kalplim benimbayağı uğraşmışsın canım belli zaten, inşallah emeğinin hakkını alacağın oylar alırsın
Canım karamelim üzerimde dünya yükü varmışta kalkmış gibiÇatlamadan patlamadan harika bir iş çıkarmışsinMüthiş olmuşş Bayildimm Ellerine sağlık
Canım benim çok teşekkür ederimHarika bayildim . Elime alip yiiyesim geldieline saglik canimm. Cokk cokk guzellmuss
Yaaaaa çen Sapşik misin acaba perişkom yaaOy Lele Lele vay Lele lele leyyy
aldı buralar Allaaaaaah
Ne yaptın sen böyle Allah'ım yarabbim oyyyylımmmmm efsane olmuş kuzucum Allah diyorum işte buuuu
Yaa çokta tehlikeli işler bunlar aman amanYaaaaa çen Sapşik misin acaba perişkom yaayirim seni evi yakmadan kurtardik çok şükür perişkom çok teşekkür ederim Allah razı olsun canimmmmm
Bu neeeeeee
Gerçekten tehlikeliymis perişkom, ilk etapta kolonya tutusmadi sonra alev aldıYaa çokta tehlikeli işler bunlar aman aman, hakkından gelmiş benim kuzum başarılar diliyorum balimmm tekrardan ellerine emeğine sağlık
Daha ne yapacaksın bebeyim, ne dedim acaba onu bile bilemedimbirsey demiştin, eşimle kavga ettik onu yapamadım kuzum
Uzatma şeysiDaha ne yapacaksın bebeyim, ne dedim acaba onu bile bilemedim
Herkese başarılar