- 21 Ocak 2018
- 8.400
- 20.709
- 348
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh ahhh aktı incitanem, bana da ter akittiVuhuuu, tarife , sunuma gelvalla döktürmüşsün kiraz çiçeğim , bayıldım, senin köftenin kaşarı akmış, bizim de ağzımızın suyu aktı
ellerine, emeğine sağlık,başarılar dilerim sosyalim
![]()
Aaaa beybi ama bende maydonoz yok biberiye varBu daha once kazanan sunumun aynisi olmus ama oldumu bu simdi :)
Evet cok buyuk fark var gercektenAaaa beybi ama bende maydonoz yok biberiye vartuzda yok
![]()
Asıl ben seni yerim güzel kalplim benimAhh ahhh aktı incitanem, bana da ter akittisen çok tatlısın yaaaa bal kadın seni yirim
utandim
çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım incitanem
![]()
İtiraf ediyorum diğeri daha güzelEvet cok buyuk fark var gercekten![]()
Incitaneemmmmm Allah razı olsunAsıl ben seni yerim güzel kalplim benimbayağı uğraşmışsın canım belli zaten, inşallah emeğinin hakkını alacağın oylar alırsın
![]()
Canım karamelim üzerimde dünya yükü varmışta kalkmış gibiÇatlamadan patlamadan harika bir iş çıkarmışsinMüthiş olmuşş
Bayildimm
Ellerine sağlık
Canım benim çok teşekkür ederimHarika bayildim . Elime alip yiiyesim geldieline saglik canimm. Cokk cokk guzellmuss
![]()
Yaaaaa çen Sapşik misin acaba perişkom yaaOy Lele Lele vay Lele lele leyyy
aldı buralar Allaaaaaah
Ne yaptın sen böyle Allah'ım yarabbim oyyyylımmmmm efsane olmuş kuzucum Allah diyorum işte buuuu
![]()
Yaa çokta tehlikeli işler bunlar aman amanYaaaaa çen Sapşik misin acaba perişkom yaayirim seni
evi yakmadan kurtardik çok şükür perişkom
çok teşekkür ederim Allah razı olsun canimmmmm
![]()
Bu neeeeeee![]()
Gerçekten tehlikeliymis perişkom, ilk etapta kolonya tutusmadi sonra alev aldıYaa çokta tehlikeli işler bunlar aman aman, hakkından gelmiş benim kuzum
başarılar diliyorum balimmm tekrardan ellerine emeğine sağlık
![]()
![]()
![]()
Daha ne yapacaksın bebeyim, ne dedim acaba onu bile bilemedimbirsey demiştin, eşimle kavga ettik onu yapamadım kuzum
![]()
Uzatma şeysiDaha ne yapacaksın bebeyim, ne dedim acaba onu bile bilemedim
Herkese başarılar![]()