Kalk bakayim yerinden uyumak zaman kaybetmek YOK KPSS LISANS

kim bana avea dan vodafone gec dedi nete zor girer oldum ... 4.5 G uyarli degilmis telefonum baska yontemi var mi acaba ?15 dk da acilir oldu blok saka gibi

:confused:baba evde ciktim cafede rahat rahat 3 saat calisacagim mis miss ....bir haber okudum memur annelere cocuklari 7 yasina gelene kadar yarim gun calisma hakki ve yarim maas vereceklermis dogru mu cok onemliydi benim icin tam gun ayri kalma ihtimali beni uzuyordu ...bilgisi olan var mi? calismaya devam :KK71:

:confused:baba evde ciktim cafede rahat rahat 3 saat calisacagim mis miss ....bir haber okudum memur annelere cocuklari 7 yasina gelene kadar yarim gun calisma hakki ve yarim maas vereceklermis dogru mu cok onemliydi benim icin tam gun ayri kalma ihtimali beni uzuyordu ...bilgisi olan var mi? calismaya devam :KK71:
Yaren nasıl geçti günün çalışabildin mi.

cocuklu annelerin kesinlikle kpss ye hazirlanirken rakiplerinden 1 yil once baslamasi sart hastalik misafir dugun esle gezmeler vs artar bu sebebler programi aksatiyor son 2 ay a tek bir konu bile kalmayacak ins

farkli bir konu acacagim zayiflamak isteyen varsa goji üzumu kullanin dogum kilolarim gidiyor walla 2 haftada 5 kilo cok rahat verdim simdiden ..istahimi kesti seker cikolata krizlerine giriyordum simdi krizlerim yok..aktardan biraz daha alayim yarin :KK36:

X