Zaman az çalışacak ders çok olunca daha zor ama alan temmuzda değil mi ona daha sonra calisacaksindir ama o da önemli sonuçta vala ne diyeyim allah yardımcin olsunAnladim canim bizm bid alan var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaman az çalışacak ders çok olunca daha zor ama alan temmuzda değil mi ona daha sonra calisacaksindir ama o da önemli sonuçta vala ne diyeyim allah yardımcin olsunAnladim canim bizm bid alan var![]()
Yaren nasıl geçti günün çalışabildin mi.baba evde ciktim cafede rahat rahat 3 saat calisacagim mis miss ....bir haber okudum memur annelere cocuklari 7 yasina gelene kadar yarim gun calisma hakki ve yarim maas vereceklermis dogru mu cok onemliydi benim icin tam gun ayri kalma ihtimali beni uzuyordu ...bilgisi olan var mi? calismaya devam
![]()
Yaren nasıl geçti günün çalışabildin mi.
Ne güzel calisabilmissin insan sessizlik arıyor çalışmak için çocuklarla o da mümkün olmuyor malesef arada böyle kaçamaklar iyi gelir insanacok iyi oldu ...evdeyken sesleri hep kulagimda aglasalar odadan cikiyirdum cafede 3 saat evin 6 saatinden daha verimliydi
Nasılsıniz tatlı annisler nasıl gidiyor calismalar