Kalitesiz yumurta ile hamile kalan var mı ?

Tüpleri kapalı olanlar için hsg sonrası gebelik olabiliyor diyorlar senin şansın yükselebilir bence
Evet verdiği ilaç ilk başta gitmedı sonradan acıldı gitmeye başladı dedı doktor işlem bittikten sonra film sonrası gebelık şansın daha çok var dedi tamda yumurtlamadan 2 gün önce hsg çekildim 2 gün ilişki olmadı sonra yumurtama göründü değerlendirdik bakalim hayırla sonuçlanır inşallah

Hadi hayirsi sonuçlar alırsınız insaAllah

Yumurta donasyonu nedir acaba ilk kez duydum . Tebrik ederim bu arada hayırlı olsun darısı bizim başımıza inşallah

Yumurta donasyonu nedir acaba ilk kez duydum . Tebrik ederim bu arada hayırlı olsun darısı bizim başımıza inşallah
Teşekkürler.Amin inşallahDonasyon yumurta bağışı demek.Türkiye'de yasal değil kıbrıs ve birkaç yabancı ülkede daha yapılıyor.Son çare olarak belli bir ücret karşılığında başka bir bağışçının yumurtasını alıp size transfer ediyorlar.Organ bağışı gibi.İki taraf da birbirini tanımıyor.Herkesin yapabileceği bir şey değil düşünce olarak ben de yapamam diyordum ama başka çareniz yoksa mecbur kalıyorsunuz.Allah kimseyi çaresiz bırakmasın yaşamayan bu duyguyu bilemez..

Anladım zor bir karar gerçekten . Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Merhabalar ben bu borcumu nereden bulabilirim 2 aşılamam 2 tüp bebek emri oluşmuyor yumurtalar boş çıkıyor bana yardım eder misiniz lütfen cevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…