- Konu Sahibi eflatun899
-
Tüpleri kapalı olanlar için hsg sonrası gebelik olabiliyor diyorlar senin şansın yükselebilir benceBende 2 yıl evliyim amh 1.52 çıkmış
Hsg sonucun nasıldı açık mı tüplerin 1.5 yıldır evlisiniz doktorlar kendısımı aşılama önerdi yoksa kendiniz mı ıstedınızBen hsg cektireli bir ay oldu,ilaca başladım bu ay aşılama yapilcak
Evet verdiği ilaç ilk başta gitmedı sonradan acıldı gitmeye başladı dedı doktor işlem bittikten sonra film sonrası gebelık şansın daha çok var dedi tamda yumurtlamadan 2 gün önce hsg çekildim 2 gün ilişki olmadı sonra yumurtama göründü değerlendirdik bakalim hayırla sonuçlanır inşallahTüpleri kapalı olanlar için hsg sonrası gebelik olabiliyor diyorlar senin şansın yükselebilir bence
Hsg temiz çıktı .kendisi önerdi aşılamayı doktor banaHsg sonucun nasıldı açık mı tüplerin 1.5 yıldır evlisiniz doktorlar kendısımı aşılama önerdi yoksa kendiniz mı ıstedınız
Hadi hayirsi sonuçlar alırsınız insaAllahEvet verdiği ilaç ilk başta gitmedı sonradan acıldı gitmeye başladı dedı doktor işlem bittikten sonra film sonrası gebelık şansın daha çok var dedi tamda yumurtlamadan 2 gün önce hsg çekildim 2 gün ilişki olmadı sonra yumurtama göründü değerlendirdik bakalim hayırla sonuçlanır inşallah
Sızın amh fazla düşük değil 001 amh degerı ile hamıle kalan varmış size nasıl önerdi dırek bilemiyorum hangı şehir ve hangı hastanede tedavi goruyorsunuzHsg temiz çıktı .kendisi önerdi aşılamayı doktor bana
Âmin inşallah hepimiz hayır'lı sonuçlar alırız inşallah bu mübarek berat kandili gecesınde☺Hadi hayirsi sonuçlar alırsınız insaAllah
Direk önermedi 1.5 yıldır olmuyor yaşım 28 olcak o yüzden Ankara da medicalparkta canimSızın amh fazla düşük değil 001 amh degerı ile hamıle kalan varmış size nasıl önerdi dırek bilemiyorum hangı şehir ve hangı hastanede tedavi goruyorsunuz
Amin canım inşaAllahÂmin inşallah hepimiz hayır'lı sonuçlar alırız inşallah bu mübarek berat kandili gecesınde☺
Yumurta donasyonu nedir acaba ilk kez duydum . Tebrik ederim bu arada hayırlı olsun darısı bizim başımıza inşallahçok daha düşük rezerve sahip olup da doğal yolla hamile kalanlar var ama bu düşük bir ihtimal malesef benim amh 0.42 idi 2 tüp bebek 2 aşılama yaptık olmadı en son yumurta donasyonu ile hamile kalabildim,zaman sabır ve bolca para lazım mutlaka doktor kontrolünde ilerlemenizi tavsiye ederim.
Teşekkürler.Amin inşallahYumurta donasyonu nedir acaba ilk kez duydum . Tebrik ederim bu arada hayırlı olsun darısı bizim başımıza inşallah
Anladım zor bir karar gerçekten . Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahTeşekkürler.Amin inşallahDonasyon yumurta bağışı demek.Türkiye'de yasal değil kıbrıs ve birkaç yabancı ülkede daha yapılıyor.Son çare olarak belli bir ücret karşılığında başka bir bağışçının yumurtasını alıp size transfer ediyorlar.Organ bağışı gibi.İki taraf da birbirini tanımıyor.Herkesin yapabileceği bir şey değil düşünce olarak ben de yapamam diyordum ama başka çareniz yoksa mecbur kalıyorsunuz.Allah kimseyi çaresiz bırakmasın yaşamayan bu duyguyu bilemez..
Merhabalar ben bu borcumu nereden bulabilirim 2 aşılamam 2 tüp bebek emri oluşmuyor yumurtalar boş çıkıyor bana yardım eder misiniz lütfen cevapMerhaba aynı yaştayız, benimde amh düşüktü 0,84 ve vajinal muayenede yumurta kalitemin kötü olduğunu söyledi doktorlar, ilk gittiğim direk aşılama dedi, çok zor yumurtaların kalitesiz, iki kez aşılama sonra tüp bebek denenir dedi, ben bu ara hsg çekildim, hamile kalamayınca başka bi doktora gittim, tahliller muayene herşey aynı, normal olmaz dedi, benim yumurtalarım kendi kendine gelişmiyormuş, klomeninde etkisi olmaz dedi, aşılamada kullanılan ilaçlar iğneler daha güçlü olduğu için onlarla gelişebilirmiş, ben yine o ay klomen kullandım yine olmadı, bununla beraber hayıt, aslan pençesi, ballı polen karışımı vs kullandım faydası olmadı, burda tanıdığım bir kaç kişiden prowomenı duymuştum, yaşları bizden biraz daha büyüktü, doktor önermiş, aklımın bi kenarına yerleşmiş, yine burda tanıştığım amh düşüklüğü olan bir arkadaşta onu kullanmış yumurtlamaya kadar sonra hamile kaldı, sonrasında bende aldım kullanmaya başladığım ay hamile kalamadım, içinde 30 tane var tadı iğrenç gayret ettim hepsini bitirdim, ramazanın sonuna doğru hamile kaldığımı öğrendim, bende spor yapan biri değilim kilo problemimde çok yok ama ramazanda oruç tutunca beslenme düzene giriyor, ben prowomenın etkisinin olduğunu düşünüyorum birde sağlıklı beslenmenin, hamile kalamasaydım birde zeytinyağ inciri denicektim gerek kalmadı çok şükür, aslında siz tüp bebek tedavisinde prowomen ya da muadili bir takviye kullanmışsınızdır, eğer bitirmediyseniz o takviyeyi kullanın mutlaka bitirin, inşallah sizinde kendiliğinden olur, size de süpriz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?