- 13 Ocak 2015
- 162
- 114
- 103
- 35
- Konu Sahibi eflatun899
-
Yumurta kalitenizi arttırmak icin biseyler yapabilirsiniz. Hacamat yaptırabilirsiniz c life bitkisel macun var instagramdan almıstım ben o macunu kullanırken yumurtlamaam düzenli oluyodu ve akıntı kasık ağrısıyla hissediyordum yumurtladığımı. Kaliteyi arttırdığı da söyleniyor cok fayda gören var,onun dısında sağlıklı beslenme spor ve bol su yumurtalıklara iyi geliyor. İnsan birazda kendisinin doktoru olmalı bence :) 3 ay kadar bunlara dikkat ederseniz sonrasında tekrar tüp bebek deneyebilirsiniz faydası olacağını düsünüyorum mutlakaHerkese merhaba.32 yaşındayım en büyük sıkıntım yumurta kalitemin kötü olması ve yumurta rezervi azlığı.
1 yıl içinde 2 kere tüp bebek denedik maksimum toplanabilen yumurta sayısı 5 di. Onların içinden de transfer edilebilecek en fazla 2 yumurta elde edildi.
İlk denemede hiç tutmadı ikinci denemede tuttu diye sevindik ama boş gebelik çıktı.Üçüncüyü denemeye umudum kalmadı.
(Bir sürü ilaç da kullandım bu arada biosteron dahil)
Yumurta kötü olduktan sonra 50 kere de denesek olmazmış gibi geliyor.Benim durumumda olup da çocuk sahibi olan var mı ? Lütfen iyi bir şeyler duymaya çok ihtiyacım var.
Bol yuruyus +bol su ve saglikli beslenme (kilonuz varsa verin) bunlari uygulayin ins gebe kalırsınız birde c-life macunundan cok memnun olanlar var bi inst bakinHerkese merhaba.32 yaşındayım en büyük sıkıntım yumurta kalitemin kötü olması ve yumurta rezervi azlığı.
1 yıl içinde 2 kere tüp bebek denedik maksimum toplanabilen yumurta sayısı 5 di. Onların içinden de transfer edilebilecek en fazla 2 yumurta elde edildi.
İlk denemede hiç tutmadı ikinci denemede tuttu diye sevindik ama boş gebelik çıktı.Üçüncüyü denemeye umudum kalmadı.
Yumurta kötü olduktan sonra 50 kere de denesek olmazmış gibi geliyor.Benim durumumda olup da çocuk sahibi olan var mı ? Lütfen iyi bir şeyler duymaya çok ihtiyacım var.
Bu ilacı duymadım içeriğinde coenzim q-10 varmış ayrıca onu kullananları duymuştum. Doktoruma sorayım.Bana biosteron vermişti büyüme hormonu dhea içeriyormuş yeni yumurta oluşumunu desteklemek için 6 ay kullandım ancak faydası olmadı ne yazık ki.Artık çare arar hale geldim nerede çare var deseler oraya atacağım kendimi.Psikolojim bozuldu yolda sokakta bir çocuk görsem gözlerim doluyor.Sizin adınıza çok sevindim.Ben 3 den fazlasını denemeyi düşünmüyorum belki en fazla 4 ama yine de olmazsa kaderime razı olup vazgeçeceğim.Manevi olarak daha fazlasına gücüm kalmadı.Merhaba aynı yaştayız, benimde amh düşüktü 0,84 ve vajinal muayenede yumurta kalitemin kötü olduğunu söyledi doktorlar, ilk gittiğim direk aşılama dedi, çok zor yumurtaların kalitesiz, iki kez aşılama sonra tüp bebek denenir dedi, ben bu ara hsg çekildim, hamile kalamayınca başka bi doktora gittim, tahliller muayene herşey aynı, normal olmaz dedi, benim yumurtalarım kendi kendine gelişmiyormuş, klomeninde etkisi olmaz dedi, aşılamada kullanılan ilaçlar iğneler daha güçlü olduğu için onlarla gelişebilirmiş, ben yine o ay klomen kullandım yine olmadı, bununla beraber hayıt, aslan pençesi, ballı polen karışımı vs kullandım faydası olmadı, burda tanıdığım bir kaç kişiden prowomenı duymuştum, yaşları bizden biraz daha büyüktü, doktor önermiş, aklımın bi kenarına yerleşmiş, yine burda tanıştığım amh düşüklüğü olan bir arkadaşta onu kullanmış yumurtlamaya kadar sonra hamile kaldı, sonrasında bende aldım kullanmaya başladığım ay hamile kalamadım, içinde 30 tane var tadı iğrenç gayret ettim hepsini bitirdim, ramazanın sonuna doğru hamile kaldığımı öğrendim, bende spor yapan biri değilim kilo problemimde çok yok ama ramazanda oruç tutunca beslenme düzene giriyor, ben prowomenın etkisinin olduğunu düşünüyorum birde sağlıklı beslenmenin, hamile kalamasaydım birde zeytinyağ inciri denicektim gerek kalmadı çok şükür, aslında siz tüp bebek tedavisinde prowomen ya da muadili bir takviye kullanmışsınızdır, eğer bitirmediyseniz o takviyeyi kullanın mutlaka bitirin, inşallah sizinde kendiliğinden olur, size de süpriz olur
Dediğiniz ilacı doktoruma sordum henüz kanıtlanmış bir faydası yok,tamamen ticari amaçla veriliyor dedi.Yine de bir umut faydası olursa diye sipariş verdim 3 ay deneyeceğimMerhaba aynı yaştayız, benimde amh düşüktü 0,84 ve vajinal muayenede yumurta kalitemin kötü olduğunu söyledi doktorlar, ilk gittiğim direk aşılama dedi, çok zor yumurtaların kalitesiz, iki kez aşılama sonra tüp bebek denenir dedi, ben bu ara hsg çekildim, hamile kalamayınca başka bi doktora gittim, tahliller muayene herşey aynı, normal olmaz dedi, benim yumurtalarım kendi kendine gelişmiyormuş, klomeninde etkisi olmaz dedi, aşılamada kullanılan ilaçlar iğneler daha güçlü olduğu için onlarla gelişebilirmiş, ben yine o ay klomen kullandım yine olmadı, bununla beraber hayıt, aslan pençesi, ballı polen karışımı vs kullandım faydası olmadı, burda tanıdığım bir kaç kişiden prowomenı duymuştum, yaşları bizden biraz daha büyüktü, doktor önermiş, aklımın bi kenarına yerleşmiş, yine burda tanıştığım amh düşüklüğü olan bir arkadaşta onu kullanmış yumurtlamaya kadar sonra hamile kaldı, sonrasında bende aldım kullanmaya başladığım ay hamile kalamadım, içinde 30 tane var tadı iğrenç gayret ettim hepsini bitirdim, ramazanın sonuna doğru hamile kaldığımı öğrendim, bende spor yapan biri değilim kilo problemimde çok yok ama ramazanda oruç tutunca beslenme düzene giriyor, ben prowomenın etkisinin olduğunu düşünüyorum birde sağlıklı beslenmenin, hamile kalamasaydım birde zeytinyağ inciri denicektim gerek kalmadı çok şükür, aslında siz tüp bebek tedavisinde prowomen ya da muadili bir takviye kullanmışsınızdır, eğer bitirmediyseniz o takviyeyi kullanın mutlaka bitirin, inşallah sizinde kendiliğinden olur, size de süpriz olur
Aslında ilaç değil takviye bir ürün, kadınsal hormonları destekliyor, tüp bebek tedavisi gören bir arkadaşım bunun muadili olan proxyfemin kullanmıştı, içeriği aynı gibi, çabuk karar vermişsinizDediğiniz ilacı doktoruma sordum henüz kanıtlanmış bir faydası yok,tamamen ticari amaçla veriliyor dedi.Yine de bir umut faydası olursa diye sipariş verdim 3 ay deneyeceğim
Çok yıpratıcı süreç sizi anlıyorum ama burda öğrendiğim kadarıyla çoğu kişide vazgeçtikten sonra geliyor bebiş, bir yıl kadar denedik, bir tek bu ay ikinci doz aşım var diye uğraşmadım, nasip, Allah sanada bu günlerinde bekletmeden hayırlısıyla versin inşallahBu ilacı duymadım içeriğinde coenzim q-10 varmış ayrıca onu kullananları duymuştum. Doktoruma sorayım.Bana biosteron vermişti büyüme hormonu dhea içeriyormuş yeni yumurta oluşumunu desteklemek için 6 ay kullandım ancak faydası olmadı ne yazık ki.Artık çare arar hale geldim nerede çare var deseler oraya atacağım kendimi.Psikolojim bozuldu yolda sokakta bir çocuk görsem gözlerim doluyor.Sizin adınıza çok sevindim.Ben 3 den fazlasını denemeyi düşünmüyorum belki en fazla 4 ama yine de olmazsa kaderime razı olup vazgeçeceğim.Manevi olarak daha fazlasına gücüm kalmadı.
inşallah nerede çare var derseler oraya koşacak durumdayım.Şu an boş gebelik kesesini ilaçla düşürmeye çalışıyorum.Bir dahaki denememiz en erken 2-3 ay sonra olabilecek tabi yeterli kalitede yumurta çıkarsa.O zamana kadar denemiş olurum diye düşündümAslında ilaç değil takviye bir ürün, kadınsal hormonları destekliyor, tüp bebek tedavisi gören bir arkadaşım bunun muadili olan proxyfemin kullanmıştı, içeriği aynı gibi, çabuk karar vermişsiniztadı kötü ben burnumu sıkarak içiyordum, fayda olur inşallah Rabbim en yakın zamanda kucağınızı doldursun inşallah
amin çok teşekkür ederimÇok yıpratıcı süreç sizi anlıyorum ama burda öğrendiğim kadarıyla çoğu kişide vazgeçtikten sonra geliyor bebiş, bir yıl kadar denedik, bir tek bu ay ikinci doz aşım var diye uğraşmadım, nasip, Allah sanada bu günlerinde bekletmeden hayırlısıyla versin inşallah
Kilo konusunda deneyiminiz oldu mu? Benim degerlerim kötü kilo aldım gıda takviyesiyle diyetteyim şu an.Bol yuruyus +bol su ve saglikli beslenme (kilonuz varsa verin) bunlari uygulayin ins gebe kalırsınız birde c-life macunundan cok memnun olanlar var bi inst bakin
Bende aşı oldum, dr unuz korumalısınız dedi mi?Çok yıpratıcı süreç sizi anlıyorum ama burda öğrendiğim kadarıyla çoğu kişide vazgeçtikten sonra geliyor bebiş, bir yıl kadar denedik, bir tek bu ay ikinci doz aşım var diye uğraşmadım, nasip, Allah sanada bu günlerinde bekletmeden hayırlısıyla versin inşallah
Öncelikle hayırlı olsun yavrunuz inş:)Merhaba aynı yaştayız, benimde amh düşüktü 0,84 ve vajinal muayenede yumurta kalitemin kötü olduğunu söyledi doktorlar, ilk gittiğim direk aşılama dedi, çok zor yumurtaların kalitesiz, iki kez aşılama sonra tüp bebek denenir dedi, ben bu ara hsg çekildim, hamile kalamayınca başka bi doktora gittim, tahliller muayene herşey aynı, normal olmaz dedi, benim yumurtalarım kendi kendine gelişmiyormuş, klomeninde etkisi olmaz dedi, aşılamada kullanılan ilaçlar iğneler daha güçlü olduğu için onlarla gelişebilirmiş, ben yine o ay klomen kullandım yine olmadı, bununla beraber hayıt, aslan pençesi, ballı polen karışımı vs kullandım faydası olmadı, burda tanıdığım bir kaç kişiden prowomenı duymuştum, yaşları bizden biraz daha büyüktü, doktor önermiş, aklımın bi kenarına yerleşmiş, yine burda tanıştığım amh düşüklüğü olan bir arkadaşta onu kullanmış yumurtlamaya kadar sonra hamile kaldı, sonrasında bende aldım kullanmaya başladığım ay hamile kalamadım, içinde 30 tane var tadı iğrenç gayret ettim hepsini bitirdim, ramazanın sonuna doğru hamile kaldığımı öğrendim, bende spor yapan biri değilim kilo problemimde çok yok ama ramazanda oruç tutunca beslenme düzene giriyor, ben prowomenın etkisinin olduğunu düşünüyorum birde sağlıklı beslenmenin, hamile kalamasaydım birde zeytinyağ inciri denicektim gerek kalmadı çok şükür, aslında siz tüp bebek tedavisinde prowomen ya da muadili bir takviye kullanmışsınızdır, eğer bitirmediyseniz o takviyeyi kullanın mutlaka bitirin, inşallah sizinde kendiliğinden olur, size de süpriz olur
Merhaba, geçmiş olsun öncelikle, hepimiz aynı yollardayız süreç çok zor, yıpratıcı.Herkese merhaba.32 yaşındayım en büyük sıkıntım yumurta kalitemin kötü olması ve yumurta rezervi azlığı.
Yok ben sinovac ilk dozu olduktan sonra hamile kaldım, zaten olmuyo diye çokta umursamadım açıkçası, doktor kontrolünde hamile kalmadığım içşn bi uyarıda bulunamadıBende aşı oldum, dr unuz korumalısınız dedi mi?
Öncelikle hayırlı olsun yavrunuz inş:)
Çok teşekkür ederim, inşallah biran önce sizde güzel haberi alırsınız, benim 0,84’tü amh, ben adetken vajinal muayene oldum ilk gittiğim doktor şuan bu şekilde olmaması gerekiyor yumurtaların kötü görünüyor ama bi hormonlara bakalım demişti, muayenede kötü olduğu için hormon testi yaptırdık, sonrasında çok zor flan dediği için bi süre kendi haline bıraktım, sonra başka bi doktora gittim yine adet dönemimde, o doktora öncesinde başka doktora gittiğimi ve bana muayeneden sonra aşılama önerdiğinden bahsettim, muayene edelim bakalım dedi, muayenede dediği “önceki gittiğin doktor doğru söylemiş senin oluşan yumurtan görünmüyor, yumurtalar iyi durumda değil, bu durumdaki hastalara bizde aşılama öneriyoruz çünkü aşılamad kullanılan ilaçlar iğneler vs, daha etkili ama biraz maliyetli, bunun içinde yumurtlama günü kaçmasın diye yumurtlama takibi yapıp aşılama yapıyoruz” demişti, iki doktorumda aynı şeyi söyleyince artık bırakmıştım açıkçası sonrasında prowomen kullandım işte nasip yani çok şükürProwomwnin tadını iğrenç bulan birini okumak iyi geldi bana, sadece benim mi.midemi bulandırdı bu diyordum:)
Üç ay kullandım bende maalesef fayda etmedi.
Değerlerim kötü ondan olabilir.
Sizin amh, fsh kaçtı?
Ve kaç folikül görüyordu Dr dr alttan muayenede?
O an ki psikolojinizi anlıyorum, daha çocuğum olmayacak hissediyor insan.Çok teşekkür ederim, inşallah biran önce sizde güzel haberi alırsınız, benim 0,84’tü amh, ben adetken vajinal muayene oldum ilk gittiğim doktor şuan bu şekilde olmaması gerekiyor yumurtaların kötü görünüyor ama bi hormonlara bakalım demişti, muayenede kötü olduğu için hormon testi yaptırdık, sonrasında çok zor flan dediği için bi süre kendi haline bıraktım, sonra başka bi doktora gittim yine adet dönemimde, o doktora öncesinde başka doktora gittiğimi ve bana muayeneden sonra aşılama önerdiğinden bahsettim, muayene edelim bakalım dedi, muayenede dediği “önceki gittiğin doktor doğru söylemiş senin oluşan yumurtan görünmüyor, yumurtalar iyi durumda değil, bu durumdaki hastalara bizde aşılama öneriyoruz çünkü aşılamad kullanılan ilaçlar iğneler vs, daha etkili ama biraz maliyetli, bunun içinde yumurtlama günü kaçmasın diye yumurtlama takibi yapıp aşılama yapıyoruz” demişti, iki doktorumda aynı şeyi söyleyince artık bırakmıştım açıkçası sonrasında prowomen kullandım işte nasip yani çok şükür
İkinci dozu olacak mısın canım?Yok ben sinovac ilk dozu olduktan sonra hamile kaldım, zaten olmuyo diye çokta umursamadım açıkçası, doktor kontrolünde hamile kalmadığım içşn bi uyarıda bulunamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?