Kalın kızlık zarı/Vajinismus

Yok canım burada kriter sensin. Başlangıçta konsantre olmak zor olabilir. Ben odamda kapıyı kapatıp sessiz sakin bi anda uzanarak yapıyorum mesela.daha kolay geçiyorsun frekansa. Amaç sakinleşmiş, huzura ulaşmış ve kendi üzerinde Allah’tan gelen enerjiyi çekerek iyileşme sağlayabilmek.buna anda tanık olabilmek. Bu hepimiz için her şartta mümkün. Allah hepimizi çok sever,başımızdan ne geçmiş olursa olsunKitabı okursan eğer yolu ve yöntemi çok daha açık ve net bir şekilde öğrenirsin ben hiç bilmeyen birinin en kolay yapabileceği bi yöntem sunmak istedim. İçimden öyle geldi.

Ay iyiki gelmiş vallahi ❤ çok ferahladım uzun bir süre yalnızım bolca yapabilme fırsatım var ama sanırım once kitabı almaliyim ay aklıma gelen kişileri etiketlemek istiyorum ama hepsi de aklıma gelmior onlarda okusun istiyorum
B bugullll

Merhaba, okuduklarimdan anladığım kadarıyla siz thetahealing ile ilgileniyorsunuz. Ya da ilgilenenleri okuyor öğreniyorsunuz. Allahim tesekkur ederim. Su an o kadar mutluyum ki. Sanki her şey çözülmesi gereken zamanı bekliyormuş. Domino taşı gibi birbiri ardına takip etti bütün durumlar. Beni cevaba sonuca götürüyor. Sizinle konuşmak isterim. Sormak isterim. Sizin bu mesajinizi gormemi saglayan her seye kosulsuz sevgi gonderiyorum. En cok da size❤

Arkadasin hangi kas gevsetucileri ne kadar ölçüyle kullandi isimlerini sorabilir misin?

canım memnuniyetle kabul ediyorum gönderdiğin sevgiyi Sevgiyle karşılık veriyorum ne güzel mesajlar alıcılar buluştu çok şükür Evet thetahealing üzerine kendi üzerimde çalışıyorum. Eş dost isterse bilgilerimi onlarla paylaşıyorum ama o kadar. Elimden gelen bir paylaşım olursa severek yaparım. İyilik bulaşıcıdır

T tugce187

Nasil bizede anlatir misiniz

Evet 4 yaptim zor yspiyotim ama esliye bi gecenedik canim ind oda biticek yontemi merak ettim arkadaşın atttigi sizde durum nedir
Inşallah onuda yaparsın çok güzel ilerleme kat etmissin❤ benim eşim il dışında 1 aydır o yüzden deneyemedim ama geldiği zaman bitirecegim ertelemek yok artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…