Kalın bacaklar

Hadise kısa değilmiş zannımca ama Cemil İpekçi kendisi için kalın demişti Adam tek kelimeyle o kadar iyi tarif etmiş ki tebrik ediyorum
O zaman hadiseye bakmasin tabi uzun boyla kisa gorunuyosa vahim

Harikasınız

Herkesin istediğini giymesi taraftarıyım; fakat bahsettiğiniz vücut tipine ampir midi elbiseleri yakıştırıyorum. Crop hırka ve stiletto/sandal ve hatta ten göstermeden uzun çizmelerle tamamlanabilir.
Elbise bende çok seviyorum. Lakin bu bacaklara olan çizme henüz yapılmadı

Alt tarafa koyu renkler tercih edin daha ince gosterir.bacak incelten coraplar var arastirin derim.orta kisim acik renkli kenarlari daha koyu coraplar.kisin etek giyerken hos durabilir.
Herkes kisa paca onermis ama bence yapmayin.yuksek belli ve uzun pacali pantolon tercih edin.
Topuklu ayakkabi soylenmis zaten ama bence kalin bacakli kisa boylu iseniz topuk boyunuz cok yuksek olmamali.daha sivri burunlu ayakkabilar tercih edin stiletto onerisi guzel bence.sivri burunlu ayakkabi daha uzun gosterir.
Ten rengi corapla ten rengi stiletto ve kalcanin altinda etek hos olur mesela bacak boyunuz uzar.ten rengi corap da toparlayici ozelliklilerden olanlardan olursa sahane olur.

Hemen bu çorap işine bakacağım

Geniş paçalı ya da ispanyol paçalı pantalonlar, kot olarak mavinin molly modeli ve çok yüksek olmayan dolgu topuklu ayakkabılar

Geniş paçalı ya da ispanyol paçalı pantalonlar, kot olarak mavinin molly modeli ve çok yüksek olmayan dolgu topuklu ayakkabılar
güzel öneriler.ben kısayımdır ama düğün davet dışında daima sneaker giyerim.rahatlık ve ayak sağlığı çok daha önemli görünüşten.zaten avm de ya da sokak gezmelerinde topuklu komik duruyor plaza kadınlarınaysa çok yakışıyorr

Ben artık rahatlığa o kadar düştüm ki hep jogger pantolon eşofmanlar giyiyorum.
Pandeminin bir getirisi.

Çok uzun topuklu ya da stiletto tarzı hayatım boyumca giyemedim, düz tabanım ama orta yülseklikte yani 6-7 cm dolgu topukla rahat ediyorum. Bol paçaların altına soğuk havalarda bot vs kullandığımda oluyor. Boyum 1.63 bacaklarım kalın ama deneyerek şunu öğrendim kesinlikle bol giymemek gerekiyor, bol kıyafetler iri vücudu hepten hacimli gösteriyor. Dolgu topukla diz üstü etek ve elbiseleri özellikle triko elbiseleri çok rahat kombinleyebiliyorum. Üstleri kalçamın ortalarına denk gelecek şekilde seçiyorum, kıyafet kalçayı örterse bu sefer o da kocaman duruyor, zati kocaman ama 80 kiloyum ben ama kıyafeti doğru ayarlayınca çok sorun olmuyor

pandemi de hemen hemen hepimiz bir 5 kilo ekledik .dolgu topuk deneyebilirim teşekkürler aklıma gelmemişti valla

Geniş paça benim bacaklarımı bile kısa gösterebiliyor desenine modeline bağlı olarak. Kısa ve kalın insanı mantara dönüştürür

Kalın bacak güzel durur düz üstü yada diz altı kalem etekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…