How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kalın bacaklar

Hadise kısa değilmiş zannımca ama Cemil İpekçi kendisi için kalın demişti😶 Adam tek kelimeyle o kadar iyi tarif etmiş ki tebrik ediyorum🙈
O zaman hadiseye bakmasin tabi uzun boyla kisa gorunuyosa vahim🤣

mutlaka herşeyi yüksek bel al eşofman jean kumaş pantolon tayt.bu ara kargo pantolona taktım ama kadınsı modelinden.vitrin markasından aldım mesela.kısa boyluysanız benim gibi yakası kapalı bluz kazak da almayın bizlere yakışmıyor.biraz v yaka yada kayık yaka yaz kış daha iyi duruyor.büyük çanta da yakışmıyor bize büyük takılar da.ama güzel kombin yaparsak yaşıtlarımızdan genç duruyoruz ufak tefek olduğumuzdan.avantajı da dezavantajı da yanii
Harikasınız

Herkesin istediğini giymesi taraftarıyım; fakat bahsettiğiniz vücut tipine ampir midi elbiseleri yakıştırıyorum. Crop hırka ve stiletto/sandal ve hatta ten göstermeden uzun çizmelerle tamamlanabilir.
Elbise bende çok seviyorum. Lakin bu bacaklara olan çizme henüz yapılmadı 😐

Alt tarafa koyu renkler tercih edin daha ince gosterir.bacak incelten coraplar var arastirin derim.orta kisim acik renkli kenarlari daha koyu coraplar.kisin etek giyerken hos durabilir.
Herkes kisa paca onermis ama bence yapmayin.yuksek belli ve uzun pacali pantolon tercih edin.
Topuklu ayakkabi soylenmis zaten ama bence kalin bacakli kisa boylu iseniz topuk boyunuz cok yuksek olmamali.daha sivri burunlu ayakkabilar tercih edin stiletto onerisi guzel bence.sivri burunlu ayakkabi daha uzun gosterir.
Ten rengi corapla ten rengi stiletto ve kalcanin altinda etek hos olur mesela bacak boyunuz uzar.ten rengi corap da toparlayici ozelliklilerden olanlardan olursa sahane olur.

Alt tarafa koyu renkler tercih edin daha ince gosterir.bacak incelten coraplar var arastirin derim.orta kisim acik renkli kenarlari daha koyu coraplar.kisin etek giyerken hos durabilir.
Herkes kisa paca onermis ama bence yapmayin.yuksek belli ve uzun pacali pantolon tercih edin.
Topuklu ayakkabi soylenmis zaten ama bence kalin bacakli kisa boylu iseniz topuk boyunuz cok yuksek olmamali.daha sivri burunlu ayakkabilar tercih edin stiletto onerisi guzel bence.sivri burunlu ayakkabi daha uzun gosterir.
Ten rengi corapla ten rengi stiletto ve kalcanin altinda etek hos olur mesela bacak boyunuz uzar.ten rengi corap da toparlayici ozelliklilerden olanlardan olursa sahane olur.
Hemen bu çorap işine bakacağım

Arkadaşlar merhaba
Kısa boylu ve kalın bacaklı olanlar kıyafet olarak ne giyiyorsunuz?
Cidden merak ediyorum.
Hep elbise veya tayt tunik giymekten resmen bana gına geldi. farklı şeylerde giymek istiyorum. Fakat yaşadığım şehirde bilinen markalar yok. Bir kaç iyi mağaza var ki 3 parça kıyafete maaşı bırakıp çıkmam lazım o kadar pahalı.
Online alsam ya çok uzun geliyor, kisaltinca bir tadı kalmıyor.
Büyük beden alsam onlar zaten uzun boylu insanlara göre.
yani bu mu derdin aylak derseniz. Haklısınız. Fakat gerçekten hava 15 derece olsa cidden giyecek kiyafetim yok. (Bunu ben değil, evi toplamaya gelen ablada söylüyor 😀)

Sizler bu problemi nasıl cozuyorsunuz?
Fikirlerinize çok ihtiyacim var. Hazır ayın 15 i yaklasirken bir iki parça bişey alsam kendime süper olacak.
Geniş paçalı ya da ispanyol paçalı pantalonlar, kot olarak mavinin molly modeli ve çok yüksek olmayan dolgu topuklu ayakkabılar 🌼

Geniş paçalı ya da ispanyol paçalı pantalonlar, kot olarak mavinin molly modeli ve çok yüksek olmayan dolgu topuklu ayakkabılar 🌼
güzel öneriler.ben kısayımdır ama düğün davet dışında daima sneaker giyerim.rahatlık ve ayak sağlığı çok daha önemli görünüşten.zaten avm de ya da sokak gezmelerinde topuklu komik duruyor plaza kadınlarınaysa çok yakışıyorr

güzel öneriler.ben kısayımdır ama düğün davet dışında daima sneaker giyerim.rahatlık ve ayak sağlığı çok daha önemli görünüşten.zaten avm de ya da sokak gezmelerinde topuklu komik duruyor plaza kadınlarınaysa çok yakışıyorr
Çok uzun topuklu ya da stiletto tarzı hayatım boyumca giyemedim, düz tabanım🙈 ama orta yülseklikte yani 6-7 cm dolgu topukla rahat ediyorum. Bol paçaların altına soğuk havalarda bot vs kullandığımda oluyor. Boyum 1.63 bacaklarım kalın ama deneyerek şunu öğrendim kesinlikle bol giymemek gerekiyor, bol kıyafetler iri vücudu hepten hacimli gösteriyor. Dolgu topukla diz üstü etek ve elbiseleri özellikle triko elbiseleri çok rahat kombinleyebiliyorum. Üstleri kalçamın ortalarına denk gelecek şekilde seçiyorum, kıyafet kalçayı örterse bu sefer o da kocaman duruyor, zati kocaman ama😂 80 kiloyum ben ama kıyafeti doğru ayarlayınca çok sorun olmuyor🙈

Çok uzun topuklu ya da stiletto tarzı hayatım boyumca giyemedim, düz tabanım🙈 ama orta yülseklikte yani 6-7 cm dolgu topukla rahat ediyorum. Bol paçaların altına soğuk havalarda bot vs kullandığımda oluyor. Boyum 1.63 bacaklarım kalın ama deneyerek şunu öğrendim kesinlikle bol giymemek gerekiyor, bol kıyafetler iri vücudu hepten hacimli gösteriyor. Dolgu topukla diz üstü etek ve elbiseleri özellikle triko elbiseleri çok rahat kombinleyebiliyorum. Üstleri kalçamın ortalarına denk gelecek şekilde seçiyorum, kıyafet kalçayı örterse bu sefer o da kocaman duruyor, zati kocaman ama😂
pandemi de hemen hemen hepimiz bir 5 kilo ekledik .dolgu topuk deneyebilirim teşekkürler aklıma gelmemişti valla

Kalın bacak güzel durur düz üstü yada diz altı kalem etekle

Back