How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kalın bacaklar

Yüksek bel için Türkçesini bilmiyorum bottom up deniyor aşağıdan yukarıya toplayarak çıkan ciddi yüksek bel kotlar var tipi böyle Türkiyede hangi markada var bilemedim bilenler sevabına yazsın: :)))

Üstlük olarak konu sahibesi ceket giyebilirsin, spor bir blazer içine düz bir tişört altına kot çekersin mesela...Ceket gayet kurtarıcı oluyor, içine giydiğin tünik iyi değilse bile ceket şıksa vaziyeti kurtaıyor.

Üst tarafı kısa tut, uzun tunik giyme. Onun yerine normal boyda tişört, kazak giy. Giydiğin yüksek bel naneler bacaklarını uzun gösterir.
Kısa boy da bacakları kalın gösterir topuklu ayakkabı envanterini arttır:)))

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba
Kısa boylu ve kalın bacaklı olanlar kıyafet olarak ne giyiyorsunuz?
Cidden merak ediyorum.
Hep elbise veya tayt tunik giymekten resmen bana gına geldi. farklı şeylerde giymek istiyorum. Fakat yaşadığım şehirde bilinen markalar yok. Bir kaç iyi mağaza var ki 3 parça kıyafete maaşı bırakıp çıkmam lazım o kadar pahalı.
Online alsam ya çok uzun geliyor, kisaltinca bir tadı kalmıyor.
Büyük beden alsam onlar zaten uzun boylu insanlara göre.
yani bu mu derdin aylak derseniz. Haklısınız. Fakat gerçekten hava 15 derece olsa cidden giyecek kiyafetim yok. (Bunu ben değil, evi toplamaya gelen ablada söylüyor 😀)

Sizler bu problemi nasıl cozuyorsunuz?
Fikirlerinize çok ihtiyacim var. Hazır ayın 15 i yaklasirken bir iki parça bişey alsam kendime süper olacak.
Kışın tayt çok güzel ya sıcacık tutuyo😅

Yüksek bel için Türkçesini bilmiyorum bottom up deniyor aşağıdan yukarıya toplayarak çıkan ciddi yüksek bel kotlar var tipi böyle Türkiyede hangi markada var bilemedim bilenler sevabına yazsın: :)))

Üstlük olarak konu sahibesi ceket giyebilirsin, spor bir blazer içine düz bir tişört altına kot çekersin mesela...Ceket gayet kurtarıcı oluyor, içine giydiğin tünik iyi değilse bile ceket şıksa vaziyeti kurtaıyor.

Üst tarafı kısa tut, uzun tunik giyme. Onun yerine normal boyda tişört, kazak giy. Giydiğin yüksek bel naneler bacaklarını uzun gösterir.
Kısa boy da bacakları kalın gösterir topuklu ayakkabı envanterini arttır:)))

Ben hep tam aksini yapıyordum.♥️ Teşekkürler

Boyunuz da kısa sanırım.Kalın bacakları gizlemek
İçin koyu renk tayt giyebilirsiniz.Bacakları daha uzun ve ince göstermek için boyuna çizgili paçası daha geniş pant.lar da tercih edebilirsiniz.Mini etek için de koyu renk opak çorap seçip topuklu ile

giyerseniz güzel durur diye düşünüyorum.
Evet boyumda kısa. Çok teşekkür ederim

Bana marka söyler misiniz? Mesela hangi markaları alayım rahat olmak için.
Şöyle gerçekten kıyafet almam lazim. Almışken en az iadeli alışverişi yapmak istiyorum ♥️

Belim ince altim büyük. Üstüm küçük. Omuzlarım dar.
Maalesef jean de topuklu da marka önerilebilecek ürünler değiller, deneyip almanız lazım. Her markanın her ürünü rahat olmuyor çünkü. Ama topukluda kış için bilek boy bot (bootie dedikleri) ve çizme, yaz için bilekten bağlı topuklular alırsanız rahat edersiniz, ayağınızı tamamen saracakları için ayağınızdan düşüverecekmiş hissi yaşatmazlar. Birkaç senedir kalın kısa topuklar türedi, zarif bulmasam da çok rahatlar deneyebilirsiniz, var bende de bi tane. Sonra 5-6 cmlik ince topuklular da moda birkaç sezondur ve inanılmaz zarifler. Ben yaz kış farketmeksizin ince ve zarif topuklu olmasına özen gösteriyorum. Markadan ziyade modele bakın yani ve giyip 1-2 dk yürümeden almayın.

Jean de aynı şekilde, skinny de giyebilirsiniz pek tabi ama topukluyla giyeceğiniz düz paça veya hafif ispanyol sizi çok biçimli gösterecektir. İspanyolda da iki şeye çok dikkat ederim, basenden değil diz kapağından bollaşmaya başlayacak ve paçası süklüm püklüm aşırı bol olmayacak. Düz paçadan hafif geniş olsa yeter. Uzun yıllardır skinny jean satıldığı için bu kesimleri bulmak kolay değil pek ama zara, koton falan yapıyodu, trendyolda da var.

Anladığım kadarıyla armut tipi vücudunuz var. Üstünüzü bol-salaş, basen ve baldır bölgesini dar, diz altını bol (yani düz-ispanyol paçaya denk düşüyor bu tarif) tutarsanız biçimli ve elegant görüme sahip olursunuz.

Beliniz inceyse A kesim etekler de giyebilirsiniz. Hem baseni kamufle eder hem de belinizin inceliğini ortaya çıkarır. Veya topukluyla giyeceğiniz eteği volanlı balık model midi etekler de yukarıdaki pantolonla tarif ettiğim illüzyonu yaratacaktır, işteyken çok giyerdim ben de bu şekilde.

Maalesef jean de topuklu da marka önerilebilecek ürünler değiller, deneyip almanız lazım. Her markanın her ürünü rahat olmuyor çünkü. Ama topukluda kış için bilek boy bot (bootie dedikleri) ve çizme, yaz için bilekten bağlı topuklular alırsanız rahat edersiniz, ayağınızı tamamen saracakları için ayağınızdan düşüverecekmiş hissi yaşatmazlar. Birkaç senedir kalın kısa topuklar türedi, zarif bulmasam da çok rahatlar deneyebilirsiniz, var bende de bi tane. Sonra 5-6 cmlik ince topuklular da moda birkaç sezondur ve inanılmaz zarifler. Ben yaz kış farketmeksizin ince ve zarif topuklu olmasına özen gösteriyorum. Markadan ziyade modele bakın yani ve giyip 1-2 dk yürümeden almayın.

Jean de aynı şekilde, skinny de giyebilirsiniz pek tabi ama topukluyla giyeceğiniz düz paça veya hafif ispanyol sizi çok biçimli gösterecektir. İspanyolda da iki şeye çok dikkat ederim, basenden değil diz kapağından bollaşmaya başlayacak ve paçası süklüm püklüm aşırı bol olmayacak. Düz paçadan hafif geniş olsa yeter. Uzun yıllardır skinny jean satıldığı için bu kesimleri bulmak kolay değil pek ama zara, koton falan yapıyodu, trendyolda da var.

Anladığım kadarıyla armut tipi vücudunuz var. Üstünüzü bol-salaş, basen ve baldır bölgesini dar, diz altını bol (yani düz-ispanyol paçaya denk düşüyor bu tarif) tutarsanız biçimli ve elegant görüme sahip olursunuz.

Beliniz inceyse A kesim etekler de giyebilirsiniz. Hem baseni kamufle eder hem de belinizin inceliğini ortaya çıkarır. Veya topukluyla giyeceğiniz eteği volanlı balık model midi etekler de yukarıdaki pantolonla tarif ettiğim illüzyonu yaratacaktır, işteyken çok giyerdim ben de bu şekilde.
Harikasınız çok teşekkür ederim

Tayt daha kalın göstermez mi bacakları tunik ise boyu kısaltır

Netten baksanız daha güzel olur diye düşündüm
ben kısa boyluyum asla tunik giymem.uzun boylulara yakışıyor çünkü.kalça üstüne gelen boy ya da bir tık daha kısası iyi duruyor.

Aynen tunik boyu dahada basar bide tayt alta olmaz bence
skinny jean güzel oluyor kısa boya.boyunu da bileğin bir tık üstü kestirirsen hele harika duruyor.herkes moda takibi yerine yakışanı giymeli.mesela crop lar moda ama asla almadımm.komik görünürüm vucut tipim gereği.o zayıf ergenlere ya da 25 yaş altına daha güzel duruyor.löp löp göbekle bel yağıyla giyiyorlar görünce şaşırıyorum.

skinny jean güzel oluyor kısa boya.boyunu da bileğin bir tık üstü kestirirsen hele harika duruyor.herkes moda takibi yerine yakışanı giymeli.mesela crop lar moda ama asla almadımm.komik görünürüm vucut tipim gereği.o zayıf ergenlere ya da 25 yaş altına daha güzel duruyor.löp löp göbekle bel yağıyla giyiyorlar görünce şaşırıyorum.
Aynen herşey yaşında yada yakisinca güzel oluyor ceycey
Kilolu tayt giyince ben de.diyorum hicmi aynaya bakmıyorsun ama giyiyorlar

Aynen herşey yaşında yada yakisinca güzel oluyor ceycey
Kilolu tayt giyince ben de.diyorum hicmi aynaya bakmıyorsun ama giyiyorlar
bazı kilolulara tayt yakışıyor ama.orantılıysa kilo ben beğeniyorum o kadınları.üstüne biraz kalça kapatan tişört ya da sweat giyerlerse ama.benim apartmanda kilolu bir komşum var hem de fazlaca kilolu ama kadına ne giyse yakışıyor.taşımak da marifet sanırımm

bazı kilolulara tayt yakışıyor ama.orantılıysa kilo ben beğeniyorum o kadınları.üstüne biraz kalça kapatan tişört ya da sweat giyerlerse ama.benim apartmanda kilolu bir komşum var hem de fazlaca kilolu ama kadına ne giyse yakışıyor.taşımak da marifet sanırımm
Ben çok bunaldım. Çünkü tayt tunik o kadar çok giydim ki 😀tunik dediğim dizime kadar bir kıyafet değil. Kalçanın hemen altında.

Ben çok bunaldım. Çünkü tayt tunik. Tunik dediğim dizime kadar bir kıyafet değil. Kalçanın hemen altında.
mutlaka herşeyi yüksek bel al eşofman jean kumaş pantolon tayt.bu ara kargo pantolona taktım ama kadınsı modelinden.vitrin markasından aldım mesela.kısa boyluysanız benim gibi yakası kapalı bluz kazak da almayın bizlere yakışmıyor.biraz v yaka yada kayık yaka yaz kış daha iyi duruyor.büyük çanta da yakışmıyor bize büyük takılar da.ama güzel kombin yaparsak yaşıtlarımızdan genç duruyoruz ufak tefek olduğumuzdan.avantajı da dezavantajı da yanii

Back