- 23 Ağustos 2012
- 50.020
- En iyi cevaplar
- 1
- 232.393
- 898
- Konu Sahibi Aylakkadin
-
Tayt üstü kısa tişört olur popoyu kapatmaya çalışmıyorsanız. Ama tayt da yüksek bel olacak.Tunik derken popomun altında. Onlarda mi kısa gösterir?
Birde sanırım ben tayt fikrinden komple vazgecmeliyim. Ahh ah yeni almıştım daha bir tane..artık evde giyerim m
Kışın tayt çok güzel ya sıcacık tutuyoArkadaşlar merhaba
Kısa boylu ve kalın bacaklı olanlar kıyafet olarak ne giyiyorsunuz?
Cidden merak ediyorum.
Hep elbise veya tayt tunik giymekten resmen bana gına geldi. farklı şeylerde giymek istiyorum. Fakat yaşadığım şehirde bilinen markalar yok. Bir kaç iyi mağaza var ki 3 parça kıyafete maaşı bırakıp çıkmam lazım o kadar pahalı.
Online alsam ya çok uzun geliyor, kisaltinca bir tadı kalmıyor.
Büyük beden alsam onlar zaten uzun boylu insanlara göre.
yani bu mu derdin aylak derseniz. Haklısınız. Fakat gerçekten hava 15 derece olsa cidden giyecek kiyafetim yok. (Bunu ben değil, evi toplamaya gelen ablada söylüyor)
Sizler bu problemi nasıl cozuyorsunuz?
Fikirlerinize çok ihtiyacim var. Hazır ayın 15 i yaklasirken bir iki parça bişey alsam kendime süper olacak.
Ben hep tam aksini yapıyordum.Yüksek bel için Türkçesini bilmiyorum bottom up deniyor aşağıdan yukarıya toplayarak çıkan ciddi yüksek bel kotlar var tipi böyle Türkiyede hangi markada var bilemedim bilenler sevabına yazsın: :)))
Liu Jo Jeans Bottom up, High Waist
Kaum eine Jeans lässt Ihren Po knackiger aussehen als die „Bottom up“ von Liu Jo Jeans, Italien.www.proidee.de
https://www.pinterest.com/pin//
Üstlük olarak konu sahibesi ceket giyebilirsin, spor bir blazer içine düz bir tişört altına kot çekersin mesela...Ceket gayet kurtarıcı oluyor, içine giydiğin tünik iyi değilse bile ceket şıksa vaziyeti kurtaıyor.
Üst tarafı kısa tut, uzun tunik giyme. Onun yerine normal boyda tişört, kazak giy. Giydiğin yüksek bel naneler bacaklarını uzun gösterir.
Kısa boy da bacakları kalın gösterir topuklu ayakkabı envanterini arttır:)))
Ahh hemde nasilKışın tayt çok güzel ya sıcacık tutuyo
Evet boyumda kısa. Çok teşekkür ederimBoyunuz da kısa sanırım.Kalın bacakları gizlemek
İçin koyu renk tayt giyebilirsiniz.Bacakları daha uzun ve ince göstermek için boyuna çizgili paçası daha geniş pant.lar da tercih edebilirsiniz.Mini etek için de koyu renk opak çorap seçip topuklu ile
giyerseniz güzel durur diye düşünüyorum.
Maalesef jean de topuklu da marka önerilebilecek ürünler değiller, deneyip almanız lazım. Her markanın her ürünü rahat olmuyor çünkü. Ama topukluda kış için bilek boy bot (bootie dedikleri) ve çizme, yaz için bilekten bağlı topuklular alırsanız rahat edersiniz, ayağınızı tamamen saracakları için ayağınızdan düşüverecekmiş hissi yaşatmazlar. Birkaç senedir kalın kısa topuklar türedi, zarif bulmasam da çok rahatlar deneyebilirsiniz, var bende de bi tane. Sonra 5-6 cmlik ince topuklular da moda birkaç sezondur ve inanılmaz zarifler. Ben yaz kış farketmeksizin ince ve zarif topuklu olmasına özen gösteriyorum. Markadan ziyade modele bakın yani ve giyip 1-2 dk yürümeden almayın.Bana marka söyler misiniz? Mesela hangi markaları alayım rahat olmak için.
Şöyle gerçekten kıyafet almam lazim. Almışken en az iadeli alışverişi yapmak istiyorum
Belim ince altim büyük. Üstüm küçük. Omuzlarım dar.
Harikasınız çok teşekkür ederimMaalesef jean de topuklu da marka önerilebilecek ürünler değiller, deneyip almanız lazım. Her markanın her ürünü rahat olmuyor çünkü. Ama topukluda kış için bilek boy bot (bootie dedikleri) ve çizme, yaz için bilekten bağlı topuklular alırsanız rahat edersiniz, ayağınızı tamamen saracakları için ayağınızdan düşüverecekmiş hissi yaşatmazlar. Birkaç senedir kalın kısa topuklar türedi, zarif bulmasam da çok rahatlar deneyebilirsiniz, var bende de bi tane. Sonra 5-6 cmlik ince topuklular da moda birkaç sezondur ve inanılmaz zarifler. Ben yaz kış farketmeksizin ince ve zarif topuklu olmasına özen gösteriyorum. Markadan ziyade modele bakın yani ve giyip 1-2 dk yürümeden almayın.
Jean de aynı şekilde, skinny de giyebilirsiniz pek tabi ama topukluyla giyeceğiniz düz paça veya hafif ispanyol sizi çok biçimli gösterecektir. İspanyolda da iki şeye çok dikkat ederim, basenden değil diz kapağından bollaşmaya başlayacak ve paçası süklüm püklüm aşırı bol olmayacak. Düz paçadan hafif geniş olsa yeter. Uzun yıllardır skinny jean satıldığı için bu kesimleri bulmak kolay değil pek ama zara, koton falan yapıyodu, trendyolda da var.
Anladığım kadarıyla armut tipi vücudunuz var. Üstünüzü bol-salaş, basen ve baldır bölgesini dar, diz altını bol (yani düz-ispanyol paçaya denk düşüyor bu tarif) tutarsanız biçimli ve elegant görüme sahip olursunuz.
Beliniz inceyse A kesim etekler de giyebilirsiniz. Hem baseni kamufle eder hem de belinizin inceliğini ortaya çıkarır. Veya topukluyla giyeceğiniz eteği volanlı balık model midi etekler de yukarıdaki pantolonla tarif ettiğim illüzyonu yaratacaktır, işteyken çok giyerdim ben de bu şekilde.
ben kısa boyluyum asla tunik giymem.uzun boylulara yakışıyor çünkü.kalça üstüne gelen boy ya da bir tık daha kısası iyi duruyor.Tayt daha kalın göstermez mi bacakları tunik ise boyu kısaltır
Netten baksanız daha güzel olur diye düşündüm
Aynen tunik boyu dahada basar bide tayt alta olmaz benceben kısa boyluyum asla tunik giymem.uzun boylulara yakışıyor çünkü.kaça üstüne gelen boy ya da bir tık daha kısası iyi duruyor.
skinny jean güzel oluyor kısa boya.boyunu da bileğin bir tık üstü kestirirsen hele harika duruyor.herkes moda takibi yerine yakışanı giymeli.mesela crop lar moda ama asla almadımm.komik görünürüm vucut tipim gereği.o zayıf ergenlere ya da 25 yaş altına daha güzel duruyor.löp löp göbekle bel yağıyla giyiyorlar görünce şaşırıyorum.Aynen tunik boyu dahada basar bide tayt alta olmaz bence
Aynen herşey yaşında yada yakisinca güzel oluyor ceyceyskinny jean güzel oluyor kısa boya.boyunu da bileğin bir tık üstü kestirirsen hele harika duruyor.herkes moda takibi yerine yakışanı giymeli.mesela crop lar moda ama asla almadımm.komik görünürüm vucut tipim gereği.o zayıf ergenlere ya da 25 yaş altına daha güzel duruyor.löp löp göbekle bel yağıyla giyiyorlar görünce şaşırıyorum.
bazı kilolulara tayt yakışıyor ama.orantılıysa kilo ben beğeniyorum o kadınları.üstüne biraz kalça kapatan tişört ya da sweat giyerlerse ama.benim apartmanda kilolu bir komşum var hem de fazlaca kilolu ama kadına ne giyse yakışıyor.taşımak da marifet sanırımmAynen herşey yaşında yada yakisinca güzel oluyor ceycey
Kilolu tayt giyince ben de.diyorum hicmi aynaya bakmıyorsun ama giyiyorlar
Oo aşmışKalin bacak kisa boy deyince aklima hadise geliyor.bence ona bakin neler giyiyor diye
Ben çok bunaldım. Çünkü tayt tunik o kadar çok giydim kibazı kilolulara tayt yakışıyor ama.orantılıysa kilo ben beğeniyorum o kadınları.üstüne biraz kalça kapatan tişört ya da sweat giyerlerse ama.benim apartmanda kilolu bir komşum var hem de fazlaca kilolu ama kadına ne giyse yakışıyor.taşımak da marifet sanırımm
mutlaka herşeyi yüksek bel al eşofman jean kumaş pantolon tayt.bu ara kargo pantolona taktım ama kadınsı modelinden.vitrin markasından aldım mesela.kısa boyluysanız benim gibi yakası kapalı bluz kazak da almayın bizlere yakışmıyor.biraz v yaka yada kayık yaka yaz kış daha iyi duruyor.büyük çanta da yakışmıyor bize büyük takılar da.ama güzel kombin yaparsak yaşıtlarımızdan genç duruyoruz ufak tefek olduğumuzdan.avantajı da dezavantajı da yaniiBen çok bunaldım. Çünkü tayt tunik. Tunik dediğim dizime kadar bir kıyafet değil. Kalçanın hemen altında.
Kalin bacak kisa boy deyince aklima hadise geliyor.bence ona bakin neler giyiyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?