How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kalın bacaklar

Aylakkadin

Bahar, bir insanla gelebilir insana 🕊
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
7.259
17.453
198
Arkadaşlar merhaba
Kısa boylu ve kalın bacaklı olanlar kıyafet olarak ne giyiyorsunuz?
Cidden merak ediyorum.
Hep elbise veya tayt tunik giymekten resmen bana gına geldi. farklı şeylerde giymek istiyorum. Fakat yaşadığım şehirde bilinen markalar yok. Bir kaç iyi mağaza var ki 3 parça kıyafete maaşı bırakıp çıkmam lazım o kadar pahalı.
Online alsam ya çok uzun geliyor, kisaltinca bir tadı kalmıyor.
Büyük beden alsam onlar zaten uzun boylu insanlara göre.
yani bu mu derdin aylak derseniz. Haklısınız. Fakat gerçekten hava 15 derece olsa cidden giyecek kiyafetim yok. (Bunu ben değil, evi toplamaya gelen ablada söylüyor 😀)

Sizler bu problemi nasıl cozuyorsunuz?
Fikirlerinize çok ihtiyacim var. Hazır ayın 15 i yaklasirken bir iki parça bişey alsam kendime süper olacak.

Bende de ayni bacaklardan var, poponun da maasallahi var.
Konuyu takipteyim ✌️

Ben kendim tarz olarak mom jeans tarzi kotlari, bol paca pantolonlari, kisa ustleri begeniyorum.
Bir de mini etek/elbise giyerim yazin, hic acimam, istedigi kadar kalin olsunlar, altina tayt giyerim ama yoksa pişik oluyor 😬

Bir de bacaklari saklamak istiyorum derseniz, yazin uzun etek ustune atlet kombinleri cok hos duruyor bence.

Arkadaşlar merhaba
Kısa boylu ve kalın bacaklı olanlar kıyafet olarak ne giyiyorsunuz?
Cidden merak ediyorum.
Hep elbise veya tayt tunik giymekten resmen bana gına geldi. farklı şeylerde giymek istiyorum. Fakat yaşadığım şehirde bilinen markalar yok. Bir kaç iyi mağaza var ki 3 parça kıyafete maaşı bırakıp çıkmam lazım o kadar pahalı.
Online alsam ya çok uzun geliyor, kisaltinca bir tadı kalmıyor.
Büyük beden alsam onlar zaten uzun boylu insanlara göre.
yani bu mu derdin aylak derseniz. Haklısınız. Fakat gerçekten hava 15 derece olsa cidden giyecek kiyafetim yok. (Bunu ben değil, evi toplamaya gelen ablada söylüyor 😀)

Sizler bu problemi nasıl cozuyorsunuz?
Fikirlerinize çok ihtiyacim var. Hazır ayın 15 i yaklasirken bir iki parça bişey alsam kendime süper olacak.
Merhaba; uzun etek ve elbiseler sizi oldugunuzdan daha da kısa gösterir. Bence mom jeans ya da bol kumaş pantolonlar giyebilirsiniz. Çok dar pantolonlar giymeyin. Kısa etek giymek daha mantikli

Bende de ayni bacaklardan var, poponun da maasallahi var.
Konuyu takipteyim ✌️

Ben kendim tarz olarak mom jeans tarzi kotlari, bol paca pantolonlari, kisa ustleri begeniyorum.
Bir de mini etek/elbise giyerim yazin, hic acimam, istedigi kadar kalin olsunlar, altina tayt giyerim ama yoksa pişik oluyor 😬

Bir de bacaklari saklamak istiyorum derseniz, yazin uzun etek ustune atlet kombinleri cok hos duruyor bence.
Mom jeans çok seviyorum. Ama giyince kendimi bahçıvan gibi hissediyorum 😀
Uzun elbise mantikli

Tesettürlü değilsiniz olarak varsayarak konuşuyorum. Tayt dediğiniz için.

Havuç pantolon, mom jean giyip sweet yada gömleği içine alabilir, biraz da alttan katlarsanız şık durabilir. Yazın da croplar güzel olabilir. Ama tayt güzel olmuyor bence.

Kumaş, desen küçük tüyolar gibi dursa da boyunuzu daha uzun gösterebilir.

Tesettürlüyseniz de elbiseler belki daha iyi olabilir.

Onerebileceginiz marka vaat mi
Bütçenize bağlı. Stradivarius, Colin s olabilir. Oxxo ve mango da iyidir ama gereksiz pahalı. Ben genelde Instagram sayfalarını takip ediyorum. Oralardan almayı tercih ediyorum. Marka takibim yok aslında. Üzerime olduktan sonra markası umurumda değil. Siz de Instagram'daki butiklere bakın derim.

Bütçenize bağlı. Stradivarius, Colin s olabilir. Oxxo ve mango da iyidir ama gereksiz pahalı. Ben genelde Instagram sayfalarını takip ediyorum. Oralardan almayı tercih ediyorum. Marka takibim yok aslında. Üzerime olduktan sonra markası umurumda değil. Siz de Instagram'daki butiklere bakın derim.
Çok teşekkür ederim

Tesettürlü değilsiniz olarak varsayarak konuşuyorum. Tayt dediğiniz için.

Havuç pantolon, mom jean giyip sweet yada gömleği içine alabilir, biraz da alttan katlarsanız şık durabilir. Yazın da croplar güzel olabilir. Ama tayt güzel olmuyor bence.

Kumaş, desen küçük tüyolar gibi dursa da boyunuzu daha uzun gösterebilir.

Tesettürlüyseniz de elbiseler belki daha iyi olabilir.
Tesettürlü değilim.
Harikasınız. Özellikle havuç pantolon fikrine bayıldım. Alıp denemem lazım.
Tayt spor yaparken çok iyiydi ama şimdi bende sevmiyorum.

Ben her şeyi giyiyorum.
Skinny de giyiyorum, elbise de, triko takım da.
İlla vücut tipimize göre giyineceğiz diye bir şey yok bence, canımız ne isterse onu giymeliyiz. Sokma kalıplara kendini.
Güzel fikir. Fakat cidden bulamıyorum.
Şu markanin modelleri tam senin tipin için diyebileceğiniz bir marka var mi

Güzel fikir. Fakat cidden bulamıyorum.
Şu markanin modelleri tam senin tipin için diyebileceğiniz bir marka var mi
Aynı sorun bende de var genetik mi nedir kilo versemde baldırlarım bileklerim kalın. Bu kısmı dert etmesemde diz kapağım kalın. Hem anne hem baba tarafında durum aynı, iki tarafın buluşması sonucuyum. Gerçi tüm kuzenlerimde var bu problem 😂 uzun elbise giyiyorum. Birde ispanyol paça jeans falan. Skinny kötü görüntü yapıyor tercih edemiyorum.

Sizinle kilo-boy olarak aynı sayılırız. Ben her şeyi giyiyorum ya öyle bir kısıtlamam yok. Mesela etek tercih edeceksem mini olur çünkü arada kalmış boylar daha kilolu gösteriyor. Onun dışında wide leg giyerim üstüne dar ve açık giymek şartıyla. Ben taytı çok tercih etmiyorum ama kilomdan dolayı değil sadece sevmiyorum. Onun dışında uygun fiyata alıp beğendiğim iki pantolon var size özelden atacağım şimdi. Son olarak bershka ve stradivarius güzel pantolon yapan markalar tavsiye ederim.

Son düzenleme:
ispanyol paca taytlar var ben zarada ve oyshoda gordum ama trendyolda da var galiba. oyshodakiler toparlayiciydi sanirim ayni zamanda. ben onlari cok begeniyorum bacak boyunu uzun gosteriyor. koyu renkli olanlar ince de gosteriyor.

Back