- Konu Sahibi esmer gxuxzeli
-
sağol canım allah razı olsun amiiiin..kalicim başın sagolsun mekanı cennet olsun
evet esmerim aynen öyle canım,olumunekankayizsmilene demek kalim mıhtarım görevimiz acısıyla tatlısıylaaa birbirimizin yanıda olmalıyız demiii canım arkadaşım benim
---------------------------------senağlama hiç evlenmişi beni bi o kadar daha üzdüüü ne diyeyim allah korktuğuna uğratmasın öbür dunyasında sevdiğini alır inşş:Saruboceq:
canım arkadaşım
sende benim için çok özelsin dost dedigin her gününde yanında olandır
senin dostlugun samimitetin
candan
içten sıcak
hal ve hareketlerin tartışmasız
1numaradır
bizde nacizane bu gününde 2satırla gönlünü alabildiysek ne mutlu.topikmi ne meretse onu yapadım cahilligime isyan ettim.neyse esmerim yetişti imdadıma esmerim seninde yüregine e megine sglık bitanewm herbirinizi ayrı ayrı kokulu kokulu öptümmmmmmmmmmmmmm.
kalicim başın sagolsun mekanı cennet olsun
olumunekankayizsmilene demek kalim mıhtarım görevimiz acısıyla tatlısıylaaa birbirimizin yanıda olmalıyız demiii canım arkadaşım benim
---------------------------------senağlama hiç evlenmişi beni bi o kadar daha üzdüüü ne diyeyim allah korktuğuna uğratmasın öbür dunyasında sevdiğini alır inşş:Saruboceq:
canım arkadaşım
sende benim için çok özelsin dost dedigin her gününde yanında olandır
senin dostlugun samimitetin
candan
içten sıcak
hal ve hareketlerin tartışmasız
1numaradır
bizde nacizane bu gününde 2satırla gönlünü alabildiysek ne mutlu.topikmi ne meretse onu yapadım cahilligime isyan ettim.neyse esmerim yetişti imdadıma esmerim seninde yüregine e megine sglık bitanewm herbirinizi ayrı ayrı kokulu kokulu öptümmmmmmmmmmmmmm.
canım kalişim başın sağolsun
allah sabır versin canım
öyle deme canım yaa, evlenseydi şimdi bizler gibi evlatları olacaktboy, boy boy torunları olacaktıcanım kalimeracığım yanlış anlamada evlenmediği için ben ce 80 yıl yaşamış evlense 65 inde giderdi büyükbabam gibi....evlilik ömür torpisi...
olumunekankayizsmile sende benim için oylesin canımmm her zaman yanındayım unutma tombişimmmolumunekankayizsmile
kalicim yeni gördüm ,başın sağolsun, Allah geride kalanlara sabır versin, rahmetini eksik etmesin...
Basin sagolun kalimeram : (
Allah rahmet eylesin
bol sabir diliyorum
allah sabır versin.kalimeracım,başınız sağolsun
Kalimeram başın sağolsun, geride kalanlara Allah uzun ömür versin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?