Kızıltoprak'da MD Dermatolojiyi önerebilirim.istanbul'da kalıcı kaş sildirecek bir yer arıyorum. önerileriniz var mı?
ben yeni araştırmaya başladım, şimdilik anladığım kadarıyla en iyi yöntem solüsyonla çıkarılmasıymış. siz buraya sildirdiniz mi?Kızıltoprak'da MD Dermatolojiyi önerebilirim.
internetten baktım md dermatolojiye ama kalıcı makyajla ilgili bir hizmetleri yok? lazerle dövme siliyorlar, onu mu diyorsunuz?Kızıltoprak'da MD Dermatolojiyi önerebilirim.
merhaba, istanbulda kalıcı kaş sildirmek için bir yer öneriniz olur mu?Ilk defa duydum acı oldugünü bende yapiyorum bu işi ama hiç kimseden böyle bişey duymadım
Çok kötü olmuş yaMurat Akyol'un yaptıgı biri aşağı biri yukarı doğru şekilli başlangıç ve bitişleri birbirinden farklı kaşlarım
Çok haklısınız, sonradan düzeltti diyorsunuz ama, sadece orantısızlık değil kıl atımı tekniğide doğru uygulanmamış bence... bir arkadaşımızın da dediği gibi öncelikle güzel kaş almayı bilen biri olacak ki kontür yaptırmak için güvenebilelim.Merhaba, daha önce yazdığım üzre Murat Akyol' yaptırdığım
işlemin aslında kaş ölçmek için kullanılan özel bir cetvelle başlangıç bitiş ve kavis yeri işaretleneren yapılması gerekiyor fakat sadece göz kararı çizim yapılarak onun üzerinden işlem yapılıyor ve ekte işaretli kısımlardan detayları görebileceğiniz hata işi yapan Uzmana değil size malediliyor. Biz çizdik siz beğendiniz yaptık deniyor burda hatayı görmesi gereken zaten ben değilim işi yapanın ta kendisi.
Merhaba bugün kalıcı eyeliner uygulamasına gittim fakat cildim boyayi geri kustu kabul etmedi neden acaba bilgi verirmisinizyaptirmadan önce bilgi toplasaydin daha iyi olurdu hafif kizarginlik ve sislik olabilir ama morluk olmasi beni cok sasirtti
ben güzellik uzmaniyim ve bende yaptirdim
1 gün sanki cok aglamis gibi hafif siskinlik vardi ertesi gün birseyim kalmamisti..
3 hafta önce MURAT AKYOL güzellik merkezinde kaş konturu yaptırdım. Açık, ince ve geçici olmasını bizzat istememe rağmen bana kalıcı dövme boyası ile koyu kahve kalın kaş yaptı. 10 gün içince renginin açılacağını ve kaşın inceleceğini söyledi ama rengi ne açıldı ne de kaş inceldi instagram hesabında paylaştığı kaş fotoğrafımın altına başka bir müşterisine bu kaş da kalıcı dövme boyası kullanıldı diye yazdığı yorumu görünce Şok oldum. Kaşımı sildirmek için para iadesi talep ettim ya da kendisinin bir şekilde silmesini istedim. Ne sildi ne paramı iade etti. Kendisi de ayrıca faturasız işlem yapmak da. Yaptığı hizmetten hiçbir şekilde memnun kalmadım. Eleştiri kabul etmeyen bir kurum.kesinlikle tavsiye etmiyorum beni çok mağdur ettiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?