ahlaki boyut kimseyi ilgilendirmez zaten bence kızlık zarı ile ahlakında bir ilişkisi olduğunu sanmıyorum. yaptığında bir hata değil bence. karşı tarafa söylememek en büyük ahlaksızlık ama buna seni itende toplum o yüzden birşey diyemem. neyse burada çok okuduğum konulardan biri diye yorum yapıyorum. yaptıranlar ve sonrasında düğün olanlar oldu ve gayet memnunlar hiçbirşey anlaşılmamış. iyi bir doktora gitmen lazım.
Allah yardımcın olsun canım 3 buçuk ay önce aynı seylerı yasadım evlılık vaadıyle kandırıldım resmen cok kötü bir piskolojı ustelık ılıskıye bıle gırmeden bekaretım gitti cok üzüldüm
Senın ne zaman basına geldı?
Afedersiniz ama o şeref yoksuna bide nasıl kanıtlarım diye mi düşünüyorsunuzÇok yeni ve bana inanmıyor bakire değildin diyor. Halbuki ilkti .Nasıl kanıtlarım ki bunu ona..
Afedersiniz ama o şeref yoksuna bide nasıl kanıtlarım diye mi düşünüyorsunuz
Pes doğrusu!!!
Kanmayın güzelim bu vicdansız ahlaksızlara nasıl inanırsınız yaKan gelsede takmıyolar aynı sey basıma geldı 3 hafta evlenıcez sonra dıktırelım
Bende bilmiyorum ama gelmedi bakire olduğum halde.. haksızlığa uğruyorum..Kan gelmedımı?
Bende bilmiyorum ama gelmedi bakire olduğum halde.. haksızlığa uğruyorum..
Hiç gerek yok değil mi.. yeni bir yol ciziyim kendime.. kalıcı flep yönetimini düşünüyorum yıllar sonra evlilik anca. anlaşılır mı kanar mı hic bilmiyorum ... hic iyi değilimAfedersiniz ama o şeref yoksuna bide nasıl kanıtlarım diye mi düşünüyorsunuz
Pes doğrusu!!!
Hiç gerek yok değil mi.. yeni bir yol ciziyim kendime.. kalıcı flep yönetimini düşünüyorum yıllar sonra evlilik anca. anlaşılır mı kanar mı hic bilmiyorum ... hic iyi değilim
Umarım öyle olur umarım mutlu olurum..İyi bir doktor olursa kanamama durumu olmaz. Anlaşılma konusuna gelince karşı taraf zaten anlamaz böyle bir işlem olduğunu ama bir kadın doğumcu teyit etse anlar.
çok yeni henüz 6 7 gün oldu..Onu haledersın gecmıs olsun ınsllah toparlarsın yaaa ne zaman oldu
çok yeni henüz 6 7 gün oldu..
Inşallah canım.. doktor buldum paramı denklestirip gidicem hemenİyi bir doktor olursa kanamama durumu olmaz. Anlaşılma konusuna gelince karşı taraf zaten anlamaz böyle bir işlem olduğunu ama bir kadın doğumcu teyit etse anlar.
Inşallah canım.. doktor buldum paramı denklestirip gidicem hemen
Ama kanaması gerek yoksa olacakları her kadin olmamın zorluğunu işkencesini görücez. Lanet olsun bu dayatmalaraCanım esnekse kanama olmuyo işlem yaptırmana gerek kalmaz