Çok üzüldüm canım suc bizde ama inanıp taviz verdiğimiz için kullanıyoruz. Yeni bir sayfa açıp daha dik bir şekilde hayatımıza yeniden baslamamiz gerekKan gelsede yıne ayrılıcak anlasana
Benım oyle oldu kan geldı adam kactı gıttı resmen 3.bucuk aydır basıma geldu bunlar
Ama kanaması gerek yoksa olacakları her kadin olmamın zorluğunu işkencesini görücez. Lanet olsun bu dayatmalara
Çok üzüldüm canım suc bizde ama inanıp taviz verdiğimiz için kullanıyoruz. Yeni bir sayfa açıp daha dik bir şekilde hayatımıza yeniden baslamamiz gerek
Bende öyle yaptım Allaha havale ettim. Esnek ama yırtılmış. Ben önceki halini biliyordum şimdi eser yok nasıl boyle bir halt yedim nasıl böyle bisey yaptım .. yazi k ettim kendime..Ama her kadı
Valla ben cok yıkıldım cnm 3 hafta sakınlesmemı bekledı sonra gıttı gıt dıktır dedı allaha havale edıyorum
Bende öyle yaptım Allaha havale ettim. Esnek ama yırtılmış. Ben önceki halini biliyordum şimdi eser yok nasıl boyle bir halt yedim nasıl böyle bisey yaptım .. yazi k ettim kendime..
kalıcı mi yaptın canım??Ben ılıskı bıle yasamadım ama yırtılınca o delık acılıyo bılıyorsun mecbur yaptırdım ıslemj ben
kalıcı mi yaptın canım??
Hangi doktor canım kaç gün oldu yapalı nasıl hissediyorsun ??Evet cnm kalıcı yaptırdım ama sımdı toparladım kendımı şükür
Hangi doktor canım kaç gün oldu yapalı nasıl hissediyorsun ??
Kendi isteğimle yapsaydım bunu dürüst olurdum .Ama değildi. Travmami atlatim mutlu olmak hakkım değil mi..Seni ne kınıyorum nede eleştiriyorum sadece tamamen iyi niyetle bence ne kendini kandır ne karşındakini. Önce durumu kabullen ve olası bir olayda ne yapacağını o zaman düşünürsün
Kendi isteğimle yapsaydım bunu dürüst olurdum .Ama değildi. Travmami atlatim mutlu olmak hakkım değil mi..
o gelinliği sevinçle giymek hakkım değil mi
Çok sevindim senin adına umarım hayırlısıyla sonuçlanır. Bursadayım ben hangi doktora yaptırdın Sen??Bir bucuk ayı gectı cnm ama cok memnun kaldım cok şükür hic bir acıklık falanda kalmadı sen hangi şehirdesın ?
Zorladılarmı sizi? O halde yine aynı şeyi derim tamam hataydı sizin için ama bunu yaşadınız diye gelinlik giymeye hakkinizin olmadığını nereden çıkardın. Belki anlayışlı biri çıkacak karşına yada birlikte olduğun kişi bunun bahsini bile açmayacak nereden biliyorsun acele karar verme derimKendi isteğimle yapsaydım bunu dürüst olurdum .Ama değildi. Travmami atlatim mutlu olmak hakkım değil mi..
o gelinliği sevinçle giymek hakkım değil mi
tenezzül etmem ben onun parasına inanmıyor da zatenSenın amelıyat paranı versın iste bu senın hakkın yanı?
Teşekkür ederim canım ..Zorladılarmı sizi? O halde yine aynı şeyi derim tamam hataydı sizin için ama bunu yaşadınız diye gelinlik giymeye hakkinizin olmadığını nereden çıkardın. Belki anlayışlı biri çıkacak karşına yada birlikte olduğun kişi bunun bahsini bile açmayacak nereden biliyorsun acele karar verme derim
Çok sevindim senin adına umarım hayırlısıyla sonuçlanır. Bursadayım ben hangi doktora yaptırdın Sen??
Teşekkür ederim canım ..
Rica ederim inşallah her şey istediğin gibi olur karamsar olmaTeşekkür ederim canım ..
Teşekkür ederim canım ..
olmamaya çalışyorum zaten.. güçlü durmaya çalışyorum..Rica ederim inşallah her şey istediğin gibi olur karamsar olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?