Çok üzüldüm canım suc bizde ama inanıp taviz verdiğimiz için kullanıyoruz. Yeni bir sayfa açıp daha dik bir şekilde hayatımıza yeniden baslamamiz gerekKan gelsede yıne ayrılıcak anlasana
Benım oyle oldu kan geldı adam kactı gıttı resmen 3.bucuk aydır basıma geldu bunlar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kalıcı kızlık zarı yapanlar sonuçları paylaşabilir misiniz ??
- Konu Sahibi whinthg
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Ekim 2018
- 419
- 369
- 18
Ama kanaması gerek yoksa olacakları her kadin olmamın zorluğunu işkencesini görücez. Lanet olsun bu dayatmalara
Ama her kadı
Çok üzüldüm canım suc bizde ama inanıp taviz verdiğimiz için kullanıyoruz. Yeni bir sayfa açıp daha dik bir şekilde hayatımıza yeniden baslamamiz gerek
Valla ben cok yıkıldım cnm 3 hafta sakınlesmemı bekledı sonra gıttı gıt dıktır dedı allaha havale edıyorum
Bende öyle yaptım Allaha havale ettim. Esnek ama yırtılmış. Ben önceki halini biliyordum şimdi eser yok nasıl boyle bir halt yedim nasıl böyle bisey yaptım .. yazi k ettim kendime..Ama her kadı
Valla ben cok yıkıldım cnm 3 hafta sakınlesmemı bekledı sonra gıttı gıt dıktır dedı allaha havale edıyorum
- 25 Ekim 2018
- 419
- 369
- 18
Bende öyle yaptım Allaha havale ettim. Esnek ama yırtılmış. Ben önceki halini biliyordum şimdi eser yok nasıl boyle bir halt yedim nasıl böyle bisey yaptım .. yazi k ettim kendime..
Ben ılıskı bıle yasamadım ama yırtılınca o delık acılıyo bılıyorsun mecbur yaptırdım ıslemj ben
Arkadaşlar geçmişi konuşmak bizi üzmekten başka hiçbir yere getirmiyor. Hatamızdan ders çıkartıp yeni bir sayfa açanlar ve açmak isteyenler toplanalım. Geleceğe dair konuşalım . Hangi doktor en iyi sonuç verir? Islem sonraları neler yapmamız gerek? Evlenen arkadaşlarımızın sonuç ve tavsiyelerini?
kalıcı mi yaptın canım??Ben ılıskı bıle yasamadım ama yırtılınca o delık acılıyo bılıyorsun mecbur yaptırdım ıslemj ben
- 25 Ekim 2018
- 419
- 369
- 18
kalıcı mi yaptın canım??
Evet cnm kalıcı yaptırdım ama sımdı toparladım kendımı şükür
- 11 Kasım 2018
- 1.936
- 8.438
- 158
Hangi doktor canım kaç gün oldu yapalı nasıl hissediyorsun ??Evet cnm kalıcı yaptırdım ama sımdı toparladım kendımı şükür
- 25 Ekim 2018
- 419
- 369
- 18
Hangi doktor canım kaç gün oldu yapalı nasıl hissediyorsun ??
Bir bucuk ayı gectı cnm ama cok memnun kaldım cok şükür hic bir acıklık falanda kalmadı sen hangi şehirdesın ?
Kendi isteğimle yapsaydım bunu dürüst olurdum .Ama değildi. Travmami atlatim mutlu olmak hakkım değil mi..Seni ne kınıyorum nede eleştiriyorum sadece tamamen iyi niyetle bence ne kendini kandır ne karşındakini. Önce durumu kabullen ve olası bir olayda ne yapacağını o zaman düşünürsün
o gelinliği sevinçle giymek hakkım değil mi
- 25 Ekim 2018
- 419
- 369
- 18
Kendi isteğimle yapsaydım bunu dürüst olurdum .Ama değildi. Travmami atlatim mutlu olmak hakkım değil mi..
Senın amelıyat paranı versın iste bu senın hakkın yanı?
Çok sevindim senin adına umarım hayırlısıyla sonuçlanır. Bursadayım ben hangi doktora yaptırdın Sen??Bir bucuk ayı gectı cnm ama cok memnun kaldım cok şükür hic bir acıklık falanda kalmadı sen hangi şehirdesın ?
- 11 Kasım 2018
- 1.936
- 8.438
- 158
Zorladılarmı sizi? O halde yine aynı şeyi derim tamam hataydı sizin için ama bunu yaşadınız diye gelinlik giymeye hakkinizin olmadığını nereden çıkardın. Belki anlayışlı biri çıkacak karşına yada birlikte olduğun kişi bunun bahsini bile açmayacak nereden biliyorsun acele karar verme derimKendi isteğimle yapsaydım bunu dürüst olurdum .Ama değildi. Travmami atlatim mutlu olmak hakkım değil mi..
tenezzül etmem ben onun parasına inanmıyor da zatenSenın amelıyat paranı versın iste bu senın hakkın yanı?
Teşekkür ederim canım ..Zorladılarmı sizi? O halde yine aynı şeyi derim tamam hataydı sizin için ama bunu yaşadınız diye gelinlik giymeye hakkinizin olmadığını nereden çıkardın. Belki anlayışlı biri çıkacak karşına yada birlikte olduğun kişi bunun bahsini bile açmayacak nereden biliyorsun acele karar verme derim
- 25 Ekim 2018
- 419
- 369
- 18
Çok sevindim senin adına umarım hayırlısıyla sonuçlanır. Bursadayım ben hangi doktora yaptırdın Sen??
Canım ben istanbulda şişli medde akın beye yaptırdım
Teşekkür ederim canım ..
- 11 Kasım 2018
- 1.936
- 8.438
- 158
Rica ederim inşallah her şey istediğin gibi olur karamsar olmaTeşekkür ederim canım ..
- 25 Ekim 2018
- 419
- 369
- 18
Teşekkür ederim canım ..
Allah yardımcın olsun cnm insallah atlatırsın üzülme
olmamaya çalışyorum zaten.. güçlü durmaya çalışyorum..Rica ederim inşallah her şey istediğin gibi olur karamsar olma