Pardon o nedenmişDünyanın sonu geliyor
Pardon o nedenmiş
İnsanların ne yaşadığını bilmeden yargılamak çok kolay. Çok denedim kime kalbimi açtıysam dürüst olacağım diye söylediğim an ya terk edildim ya da bu durumu kullanmaya çalıştılar bir kere yapmış olduğumuz hata bütün bir hayatımıza sirayet ediyor. Toplumun bize dayatması yüzünden kadın olarak yaşadığımız psikolojik yıkımı düşünmeden yargılamayın lütfenKarşınızdakini enayi yerine koymak oluyor bu..O acıdan düşündüm de oyuzden ole yazdim
Teşekkür ederim bende çok duydum onu ama hiçbir bilgim olmadığı için tutup tutmadığını nasıl anlayacağımı bile bilmiyorum bizzat yaptıranlarla konuşmam lazım sanırımTurgay karakayadan çok memnun olan var canım tutmama durumunda tekrar dikiyomuş istanbulda olsam direk ona giderdim
istanbulu bilmiyorum ama ben bursada yasiyorum burda baris korkmazi duymustum bu konularda bayagi iyiymis istersen bi ona bakBir arkadaşımla beraber istanbulda kızlık zarı dikimi yaptırmak istiyoruz. Maalesef doğuda yaşıyoruz ve bizim için zor ve önemli bir durum. Kalıcı olması ve kesin çözüm vermesi lazım. Lütfen gerçekten yaptırmış ve kalıcı sonuç almış olanlar yardımcı olabilir mi ?
Evlenmeden önce cinsellik yaşamak bir hata degil. Size bu şekilde hissettiren bir erkekle hayatınızı birlestirmeyin, sizi terketmesine izin vermeyin, bu tarz zihniyetli erkeklerden anından uzaklaşın derim. Bekar kalin daha iyi böyle dar ve pis düşünceli bir kocanız olacağına. İnsan insan olana değer verir, kızlık zarına degilİnsanların ne yaşadığını bilmeden yargılamak çok kolay. Çok denedim kime kalbimi açtıysam dürüst olacağım diye söylediğim an ya terk edildim ya da bu durumu kullanmaya çalıştılar bir kere yapmış olduğumuz hata bütün bir hayatımıza sirayet ediyor. Toplumun bize dayatması yüzünden kadın olarak yaşadığımız psikolojik yıkımı düşünmeden yargılamayın lütfen
Haklısınız yaşadığınız bölgeden şehirden ülkeden dolayı böyle oluyor , bu davranışa itiliyorsunuz her kadın gibiİnsanların ne yaşadığını bilmeden yargılamak çok kolay. Çok denedim kime kalbimi açtıysam dürüst olacağım diye söylediğim an ya terk edildim ya da bu durumu kullanmaya çalıştılar bir kere yapmış olduğumuz hata bütün bir hayatımıza sirayet ediyor. Toplumun bize dayatması yüzünden kadın olarak yaşadığımız psikolojik yıkımı düşünmeden yargılamayın lütfen
Yanlış seçimler yanlış kararlar...İnsanların ne yaşadığını bilmeden yargılamak çok kolay. Çok denedim kime kalbimi açtıysam dürüst olacağım diye söylediğim an ya terk edildim ya da bu durumu kullanmaya çalıştılar bir kere yapmış olduğumuz hata bütün bir hayatımıza sirayet ediyor. Toplumun bize dayatması yüzünden kadın olarak yaşadığımız psikolojik yıkımı düşünmeden yargılamayın lütfen
Bana ulaşKizlik zarıni diktiren varmi ltfen ozelden konuşabilirmiyz ben yeni katildim ltfen yardimci olurmusunuz
Sen diktirdin mi ulaş demissindeBana ulaş
Turgay hoca gerçekten çok iyi benim tek korkum farklı bir doktor ameliyati anlar mıKizlik zarıni diktiren varmi ltfen ozelden konuşabilirmiyz ben yeni katildim ltfen yardimci olurmusunuz
Turgay hoca benim icin sadece aklmdaki kisi 3 yildir bi tek onunla ilgili iyi yorumlar okudumYo hayır diktirmedim düşünüyorum birlikte paylaşımlarda bulunuruz doktor arayışına gireriz sen araştırdn mi
Doktor anlar tabiki de neden doktora gidesinki canmTurgay hoca gerçekten çok iyi benim tek korkum farklı bir doktor ameliyati anlar mı