- 3 Ağustos 2020
- 18
- 30
- 30
Doktor ve doktorun asistanı bugüne kadar anlayan olmadı dedi doktorun asistanı anlaşılmadı çok zor dedi ama dikim yapılıp yapılmadığını araştırın derse anlar doktor ama benden kan geldi bakiremiyim derseniz anlamazlar dedi asistanDoktor anlar tabiki de neden doktora gidesinki canm
Anladm canmDoktor ve doktorun asistanı bugüne kadar anlayan olmadı dedi doktorun asistanı anlaşılmadı çok zor dedi ama dikim yapılıp yapılmadığını araştırın derse anlar doktor ama benden kan geldi bakiremiyim derseniz anlamazlar dedi asistan
Evlenmeden önce cinsellik yaşamak bir hata degil. Size bu şekilde hissettiren bir erkekle hayatınızı birlestirmeyin, sizi terketmesine izin vermeyin, bu tarz zihniyetli erkeklerden anından uzaklaşın derim. Bekar kalin daha iyi böyle dar ve pis düşünceli bir kocanız olacağına. İnsan insan olana değer verir, kızlık zarına degil
Ben diktirdim ulaşabilirsinizBir arkadaşımla beraber istanbulda kızlık zarı dikimi yaptırmak istiyoruz. Maalesef doğuda yaşıyoruz ve bizim için zor ve önemli bir durum. Kalıcı olması ve kesin çözüm vermesi lazım. Lütfen gerçekten yaptırmış ve kalıcı sonuç almış olanlar yardımcı olabilir mi ?
Lütfen Dr Banu Çiftçi'nin bu konu ile ilgili yazısını okuyun. Böyle bir zar yok bile, yapılan işlem ordaki zedelenmiş dokuya bir yara açıp birleşme sırasında kanamasını sağlamak. Daha önce yaşadığınız cinselliği sorun edecek insanları da hayatınıza almayın kendinizi üzmeyin.
Kızlar ben 12 gün once kizlik zari.diktirdim.bugun kirmizi kan geldi bozulmuş.olabilir mi ya
Kızlık zarı diye bir şey yoktur yazıp boynuma asmak istiyorum vallahi fenalık geldi biraz araştırın lütfen lütfen lütfenÇok korkuyorum ya
O halde erkekleri bilinçlendirmek bizim elimizde ben eşimle oturup konuştum kızlık zarı diye bir şey yoktur dedim daha önce de ilişkim olmamıştı ben kendimden emindim kan gelmemesi daha da sağlıklı bir ilişki gerçekleştiğini gösteriyorBunu biz biliyoruz da bilen erkek yok işte
Bilmiyorum ya çok sinirleniyorum hem her haltı yiyip bakire erkekle evlenmek isteyen erkeklere hem de kendine bedenine saygı duymayıp bu tarz yollara başvuran kadınlara yani ben ilişki yaşadıysam daha önce açık açık söylerdim eşime kabul etmezse de bedenime zulüm edip operasyon olaylarına gitmezdimbu toplumdaki baskılar devam ettiği müddetçe kadınların bu yola başvurması kaçınılmaz oluyor. konu sahibi çağresiz ne yapsın bir yerde mecbur. çünkü muhtemelen evlenmek istediği bir erkek olup ona bu konuyu anlattığında erkek onu anlamayacak. çoğu erkek bakire kız peşinde ne yazık ki bu böyle. erkekler her haltı yiyip kenara çekiliyor ama kadın yapınca olmuyor işte.
cnm zor inan zor. işin içine aileler giriyor vs..... bir sürü sıkıntı. bu konuda erkekler çok tutucu. bak benim çevrem normalde çok moderndir ama bazı konuşmalara şahit olunca bu erkeklerin ikiyüzlülüğü beni çıldırtıyor. kafayı takmışlar illede bakire diye.Bilmiyorum ya çok sinirleniyorum hem her haltı yiyip bakire erkekle evlenmek isteyen erkeklere hem de kendine bedenine saygı duymayıp bu tarz yollara başvuran kadınlara yani ben ilişki yaşadıysam daha önce açık açık söylerdim eşime kabul etmezse de bedenime zulüm edip operasyon olaylarına gitmezdim
Banada ulasabilir misniz bende yapmak istiyorumBen diktirdim ulaşabilirsiniz