- 3 Ağustos 2020
- 18
- 30
- 30
Yanı aslında gerçekten bilgisiz olduğumuzu görüyorum. Ben de kızlık zarı var sanıyordum herkes gibi :)). Evlendim vajinusmusum araştırmalarım sonucu ve doktor görüşmeleri yaptıktan sonra doktorların çoğu bana kızlık zarı diye bir şey yoookkk şunu aklına sok dediler. Kız olmayan biri illa ki eşine söylemek istemiyorsa ilk gece kendini kassın sıksın kanama kessinlikle olacaktır demişti. Dr. Müjdegül zayifoglu karaca youtube videolarını izleyebilirsiniz. Kızlık zarı dikimini sordum peki neden var diye. Bana gelen hastalara kanlı bir doku yerlestirip diktiklerini söylediler. Ya da aşk kasının girişinde iki noktayı ufak bir dikiş attıklarını ilişki sırasında bu dikiş koptuğu için kanama olacağını söylemişlerdi. Yanı evli olan bir kadın bile kendini kastigi zaman kanama olabiliyormus. Ve cogu hic iliski yasamayan kadinlar ilk gecelerinde yeterince istekli olunca onlarda da kanama olmuyor cunku kendilerini kasmıyorlar. Gidip boş yere para vermeyin derim. Eskiden yasadin tamam bundan sonra evlenene kadar yaşamazsan vajina kendini toplar zaten ve ilk gecede kendini kastigin zaman kan gelir olur biter. Bazen pembesi de gelir. Gerdek bezine iliski sonrasi silin o pembemsi leke erkege yetecektir. Sonucta sular seller gibi kan akacak değil. Böyle şeyleri dert etmeyin yahu siz kendinizi kasın kan gelecek diye bir şey yok bunu artik insanlarin herkesin ogrenmesi lazim.