Ben bişey öğrenmek istiyorum daha önce burada bir doktorla ilgili yaşadığım tecrübeleri paylaşmıştım..yazdıklarımda kesinlikle hakaret vs yoktu...bunun altını çizmek istiyorum....tavsiye etmiyorum şeklinde yaşadıklarımı aktarmıştım fakat konum "kişi kötüleme vs" diye kaldırıldı ve bana da ceza verildi...sabahtan beri ve daha önce de sitede insanların doktorla ilgili yaşadıklarını ve şunu öneriyorum bunu asla tavsiye etmiyorum,şöyle kötü doktor böyle ilgisiz,suratsız vs şeklinde yazdıklarını okuyorum...hepsi duruyor ve kimse de ceza almamış...ki zaten normali de bu değil mi?burası bir paylaşım platformu değil mi zaten?insanlar deneyimlerini paylaşmak fikir almak için girmiyor mu buraya?hakaret olmadığı sürece her türlü deneyimi paylaşmak normal değil mi?
ben benim konumun neden kaldırıldığını ve ceza aldığımı çok çok merak ediyorum açıkçası...
not : konum geçen seneye aitti,o zaman da yönetime mesaj atmıştım fakat tatmin edici bir cevap alamamıştım...
kaldı ki burada "doktor ve hastane tavsiyeleriniz" adı altında forum var...madem yazamıycaz,ceza alıcaz bu forum niye var? ki dediğim gibi herkes herşeyi yazmış,yazıyor bana neden bu şekilde yapıldı?
ben benim konumun neden kaldırıldığını ve ceza aldığımı çok çok merak ediyorum açıkçası...
not : konum geçen seneye aitti,o zaman da yönetime mesaj atmıştım fakat tatmin edici bir cevap alamamıştım...
kaldı ki burada "doktor ve hastane tavsiyeleriniz" adı altında forum var...madem yazamıycaz,ceza alıcaz bu forum niye var? ki dediğim gibi herkes herşeyi yazmış,yazıyor bana neden bu şekilde yapıldı?