kaldırılan konumla ilgili

BEBEKKAFA

Yağmur'umu bekliyorumm:)
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
2.679
12
66
43
Ankara
Ben bişey öğrenmek istiyorum daha önce burada bir doktorla ilgili yaşadığım tecrübeleri paylaşmıştım..yazdıklarımda kesinlikle hakaret vs yoktu...bunun altını çizmek istiyorum....tavsiye etmiyorum şeklinde yaşadıklarımı aktarmıştım fakat konum "kişi kötüleme vs" diye kaldırıldı ve bana da ceza verildi...sabahtan beri ve daha önce de sitede insanların doktorla ilgili yaşadıklarını ve şunu öneriyorum bunu asla tavsiye etmiyorum,şöyle kötü doktor böyle ilgisiz,suratsız vs şeklinde yazdıklarını okuyorum...hepsi duruyor ve kimse de ceza almamış...ki zaten normali de bu değil mi?burası bir paylaşım platformu değil mi zaten?insanlar deneyimlerini paylaşmak fikir almak için girmiyor mu buraya?hakaret olmadığı sürece her türlü deneyimi paylaşmak normal değil mi?

ben benim konumun neden kaldırıldığını ve ceza aldığımı çok çok merak ediyorum açıkçası...

not : konum geçen seneye aitti,o zaman da yönetime mesaj atmıştım fakat tatmin edici bir cevap alamamıştım...

kaldı ki burada "doktor ve hastane tavsiyeleriniz" adı altında forum var...madem yazamıycaz,ceza alıcaz bu forum niye var? ki dediğim gibi herkes herşeyi yazmış,yazıyor bana neden bu şekilde yapıldı?

Merhaba
''sakınnn ama sakınnnn gitme'' ''o dr.a da çamur attı'' ''terapistlikle dr.lukla alakası yok bu kişinin....'' ''üstelik hastalarına hayvan muamelesi yaparak....'' cümleleriniz yazınızın tamamını yakmış durumda.
Bir kuruma veya kişiye bu şekilde SAKIN GİTME veya yukarıda ki cümleleri kullanırsanız bu suçtur.
Yazınız hakkınızda suç duyurusu yapılırsa diye yönetim sayfasında saklanmaktadır.

hımm anladım evet doğrudur da benim demek istediğim benzer cümleleri ifadeleri bi çok kişinin mesajında görmüş olmam...onlara da aynı şey yapılıyor mu diye merak ettim...yani ona gitmem sakın vs şeklinde mesajlara denk geliyorum ben..neyse teşekkürler

hımm anladım evet doğrudur da benim demek istediğim benzer cümleleri ifadeleri bi çok kişinin mesajında görmüş olmam...onlara da aynı şey yapılıyor mu diye merak ettim...yani ona gitmem sakın vs şeklinde mesajlara denk geliyorum ben..neyse teşekkürler

Merhaba
Kendi mesajlarınızdan sorumlusunuz.

Back