kaldiramiyorum artik bu kırgınlıklar geçer mi

Tek olsaydiniz belki bunn tartismasini yasamazdiniz ama misafirin yaninda oyle demene bozulmustur.ayrica da skma canini boyle seylere.Ne yaparsan yap,yaranamazsin erkeklere,bir verirsin iki ister,iki verirsin üc ister..her zaman,herseyi fazlasiyla ve layikiyla kendileri yapar,sen hicbirseyi tam ve eksiksiz yapamaz olursun..bosveeeerr..

Yine ben bu sıralar herşey çok üst üste geliyor ve ben sürekli ağlama modundayim sanırım bu kadar fazla duygusal olmamda 8 aylık hamile olmasında etkisi var hemen konuya gireyim
Dun aksam eşimin amcasının oğlu bize geldi beraberce güzelce yemek yedik falan sonra konu yaptırdığımiz evden açıldı
Esimin 2 amcası var biri inşaat ustası neyse eşimin kuzeni x amca sıva konusunda yardım etmedi mi falan dedi esimde yok dedi bende aman dedim yardim etmesin değince eşim bana amcam sana naptida boyle diyorsun demeye basladi eşimin süratinin bozuldugunu gorunce bende konuyu çevirmeye çalıştım ( aman yardim etmesin dememin sebebi ise geçtiğimiz ramazan bayramında evin çatısı için benim kullanmadigim tahtalar var demiş alin siz kullanın demiş sonrasında ise bizi bayramda tahtaların parasını verin diye tutturdu bayramda resmen başımızın etini yedi ve biz bayram dönüşün de eşimin maaşından ev kirası + 150 TL ile döndük ve daha ayın basindaydik düşünün bastan verirken bi fiyat belirtmeyip sonradn böyle yapmasına çok kizdim ki kendiside kızmıştı buna dayanarak aman yardim etmesin dedim) ayni şeyi kendi amcam yapsa daha açık konusurdum olan bisey sakinmam söylerim neyse aksam konu tekrar açılmadı bugün bana mesaj attı dün aksam beni çok sasirttin diye bende ne oldu dedim
Dun aksam amcasından nefret edercesine konusmusum niye nefret edeyimki amcasını 1 yada 2 kere görmüşümdür toplanan 2 saati geçmez öyle sohbet muhabbbetimizde olmadı aynısını esimede soyledim bu seferde sizinkilerde hata yapıyor ama ben görmemezlikten geliyorum samimi davraniyorum ama sen Bizimkilerden karşı ayni samimiyette degilmisim bundan sonra bizimkilere karşı davranışları farklı olacakmış bende ne samimiyetsizligim olmuş sizinkilere karşı ne yapmisim samimiyetsizce dedim ama cevap vermeden yemeğe gitti dayanamıyorum artik eşim herşeyde hep kendi hakli devamlı doğruyu esim biliyor benim düşüncelerim devamlı saçma ve artniyetli hayır ailesi yanlış anlamasını hareketimden bisey cikartmasinlar diye devamlı dikkat ediyorum evime geliyorlar özenerek hazirlaniyorum daha napmam lazim evlerine giderken çocuklara Biseyler alıp gidiyorum su yaptırdığımiz ev konusundaki olaylardan dolayı bana boyle davraniyor diye tahmin ediyorum ama daha o konuda napabilirim konuda bilmiyorum hergun ağlamaktan biktim kaldiramiyorum artik bu kadar kirilmayi
eşinin ailesi hakkında kötu konusmak aranızda tatsz kavgalar cıkartıyorsa bence hiç o konulara girmeyin bırakın kendi görsün...siz sustukça daha kıymetli olursunuz gözünüzdeee

X