kaldiramiyorum artik bu kırgınlıklar geçer mi

Gerçekten kuzenin yanında neden yorum yapıyorsunuz ki belki gidecek diyecek gelin senin hakkında bunu dedi diye laf taşıyan çok olur aile ortamında belki bu yüzden kızdı eşiniz sadece ikiniz olsanız neyse. Bir akrabanın yanında başka akraba için öyle şeyler demek yakışıksız olur tabii ki aynı şeyi senin eşin yapsa senin akrabanın yanında başka akraban için aman yardım etmesin zaten dese. Sonuçta o tahtalara para istemiş eşinde vermiş ne var bunda istediyse, yardım etmediyse de etmedi eşin zaten kimin ne olduğunu biliyordur ki. Herşeyden sorun çıkarmayın size de yazık.

Maalesef öyle oluyor evi 3 ay gibi kısa surede yaptırdık ve düğünde bana takilan takılarla yaptırdık sozde ev kiraya verilecekti ve kirası bize ek gelir sağlayacaktı evi yapıp bitirdigimiz gün bizim eve ablasını kiracı olarak sokma fikriyle geldi bana ondan sonra başladı bu davranışları karşı o konuda biraz huzursuzluk yaşadık baya karisik ve uzun bi olaylar var aslında ama ben bundan kaynaklı bu kadar eşimin savunmada olduğunu düşünüyorum ve obyuzden kırıp geciriyor

ablası o eve oturdumu bu kısım önemli
oturmadıyda onun kuyruk acısı vardır eşinde

hassas olduğun bir dönem de olduğundan yapılan her hareket her konuşma sana batabilir bu normaldir ama keskin sirke küpüne zarar derler bence bir süre durulsun biraz bu konu kayınpeder ve kayınvaliden aradığında iyiyiz çok şükür yok bir yaramazlık de saygını göster kapat konuyu akışına bırakmak lazım bazen yoksa ortalık karışır işin içinden çıkılmaz durumlar olur ve eşini bu konulardan çıkarıp senin ve bebeğinin ihtiyaçları doğrultusunda hareket etmesini sağlamalısın en azından konu değişmiş olur başkasının ihtiyaçları değil de sizin de ihtiyacınız olan şeyler var olduğunu hatırlar :KK66:
Yok zaten aradıklarında herşeyin yolunda olduğunu söylüyorum esimle aram kotu olsa da ne annesine nede ablalarina anlatmam ellerine niye laf vereyim ki huzurumu düşünecek olan benim zaten o evi borçla yaptırdığını odemelerimizde sıkıntı cektigimizi biliyor boyle bi olayı zaten kabul ettmezdiki o evi sanki kendim girecek misim gibi yaptırdım özene bozene belki eşim isini ayarlarda taşınma durumumuz olur diye ama su dk dan sonra asla aralarına girmek oraya taşınmak asla istemiyorum uzak olabildiğince uzak olsunlar benden

1000 TL. kira vereceğinize neden kendi evinizde oturmadınız?
Eşimin işinden dolayı gidemedik İstanbul da oturuyoru z evimiz avrupa yakasında biz şuan anadolu yakasında oturuyoruz eşimin oradan ise gitmesi 2-3 saati bulduğu için en azından evi yaptırıp oranın kirası az da olsa buranın kirasını karşılar niyetiyle yaptirdik

Yok zaten aradıklarında herşeyin yolunda olduğunu söylüyorum esimle aram kotu olsa da ne annesine nede ablalarina anlatmam ellerine niye laf vereyim ki huzurumu düşünecek olan benim zaten o evi borçla yaptırdığını odemelerimizde sıkıntı cektigimizi biliyor boyle bi olayı zaten kabul ettmezdiki o evi sanki kendim girecek misim gibi yaptırdım özene bozene belki eşim isini ayarlarda taşınma durumumuz olur diye ama su dk dan sonra asla aralarına girmek oraya taşınmak asla istemiyorum uzak olabildiğince uzak olsunlar benden
herkese eşit dağılmış bir ev var ve elindekilerle yetinemiyorlar herkes hakkına düşene razı gelse hiç olay çıkmayacak ama gel gör ki hep başkasında olan daha değerli gelir insanların gözüne millet tek odaya muhtaçken ellerinde olana kanaat etmemeleri gerçekten büyük nankörlük ne diyim Allah sabır versin size.

Eşimin işinden dolayı gidemedik İstanbul da oturuyoru z evimiz avrupa yakasında biz şuan anadolu yakasında oturuyoruz eşimin oradan ise gitmesi 2-3 saati bulduğu için en azından evi yaptırıp oranın kirası az da olsa buranın kirasını karşılar niyetiyle yaptirdik
Sakın altınlarını bozdurma o ev için ya da eşinin ailesi için. Onlar senin eşinin söz hakkı yok. Ailesine yardım etmek istiyorsa kendi kazandığıyla etsin yardımı. Sorun çıkarırsa da dinden gir, hukuktan çık. Sana yapılan bağış onlar.

rest çekemedinmi bacım sende asla olmaz deseydin şimdi nasıl çıkaracaksın ablayı
Ne diye rest cekicem ki ben zaten istemediğimi söyledim buna rağmen eşim ablasına konuyu açtı beni hiçe saydıgi an ben o evi gözden çıkardım demekki hakkım yokmuş o evde dedim o an içimden Biseyler koptu ve zaten evinde zerre kıymeti kalmadı benim kirginligimin yanina o yüzdende eşime dedim sen benim düşüncemi hiçe saydin boyle boyle yaptın ben artık karismiyorum ister ablani oturt ister başkasını mal mülk için tek laf edecek değilim kim oturuyorsa güle güle otursun dedim ve bi daha konuyu açıp bana kararimi sordugunda ben o konuyu kapattığımi ve son sözümü söylediğini söyledim ama abisi o kadar çok sık boğaz ettiki benim adam mecburen hayır diyemedi ablasinada herşey duyulduğu için arapsacina dondu herşey yani ailesini ezmek yerine beni ezdi gecti

herkese eşit dağılmış bir ev var ve elindekilerle yetinemiyorlar herkes hakkına düşene razı gelse hiç olay çıkmayacak ama gel gör ki hep başkasında olan daha değerli gelir insanların gözüne millet tek odaya muhtaçken ellerinde olana kanaat etmemeleri gerçekten büyük nankörlük ne diyim Allah sabır versin size.
Evet herkese eşit dağıtılmış bi ev var ve istese kendisi çatıyi yaptirip cıkarılırdı ben sonuçta daha surda 2 senedir varım hayatlarında kendisi 5-6 yil önce evi yaptırıp girmiş hadi onu geçtim eltim gelin geldiginde 2. Kata gelin girecekmis ama oda büyük gorumcemin yaptırdığı eve göz dikmiş kayinpederim büyük gorumcemo ikna etmiş eltim 3. Kata gorumcemin yaptırdığı eve geçmiş bide abana bunu anlattılar düşünün simdi yaptıklarının hic farkı yok boyle dediğimde o durum farklı bu durum farklı oluyor çünkü burada ev bizim ve ablası kira ödeyecek oluyor

Sakın altınlarını bozdurma o ev için ya da eşinin ailesi için. Onlar senin eşinin söz hakkı yok. Ailesine yardım etmek istiyorsa kendi kazandığıyla etsin yardımı. Sorun çıkarırsa da dinden gir, hukuktan çık. Sana yapılan bağış onlar.
Altın kalmadiki ortada sadece set ve kunyelerim kaldı o kadar bozdururken böyle bi düşünce yoktu ki 200 grama yakin bilezik bozdurdum findikaltindi takılan paraydi onlarda çabası sırf evimiz olsun bize yatırım olur diye kirası gelir rahat ederiz dedim ama sonradan abisi boyle bisey çıkardı ortaya iste inş kira yi oderlerde bi bardak soğuk su icmem üzerlerine

Ne diye rest cekicem ki ben zaten istemediğimi söyledim buna rağmen eşim ablasına konuyu açtı beni hiçe saydıgi an ben o evi gözden çıkardım demekki hakkım yokmuş o evde dedim o an içimden Biseyler koptu ve zaten evinde zerre kıymeti kalmadı benim kirginligimin yanina o yüzdende eşime dedim sen benim düşüncemi hiçe saydin boyle boyle yaptın ben artık karismiyorum ister ablani oturt ister başkasını mal mülk için tek laf edecek değilim kim oturuyorsa güle güle otursun dedim ve bi daha konuyu açıp bana kararimi sordugunda ben o konuyu kapattığımi ve son sözümü söylediğini söyledim ama abisi o kadar çok sık boğaz ettiki benim adam mecburen hayır diyemedi ablasinada herşey duyulduğu için arapsacina dondu herşey yani ailesini ezmek yerine beni ezdi gecti

ayyy çok sinirlendim siz istememnize rağmen ablasına açmış konuyu
ortalığı karıştırdığı gibi toparlasaydı madem ne kadarlık evlisiniz

üzgünüm ama eşiniz adam değil

ayyy çok sinirlendim siz istememnize rağmen ablasına açmış konuyu
ortalığı karıştırdığı gibi toparlasaydı madem ne kadarlık evlisiniz

üzgünüm ama eşiniz adam değil
1 senelik evliyiZ

Ben biraz eşinizi haklı buldum ne yalan söyleyeyim şimdi.

Tamam kendisi de kızmıştır amcasına ama sizin başkasının yanında amcasını kötülemeniz hoşuna gitmez. Belki kuzeni bire bin katarak birine anlatacak, aileye yayacak falan. Ne gerek var? Eşiniz de muhtemelen o nedenle kızdı size. Başkasının yanında başkası hakkında bir şey söylememeye dikkat edin bana kalırsa.

Eşinizin ailesi hakkında olur olmaz yerde konuşursanız tepki gösterir tabi. Bir de kuzeninin yanında yapmışsınız. Ne yapmasını bekliyordunuz?

allah yardımcın olsun sabrına hayran kaldım ama bnce artık biraz sesini yükselt ve içindeki herseyi dök ortaya

X