Kaldığımız yerden devam :)

Natlusta kaliteydi ya
Şu sıra hiç böyle konular gelmiyor işte

natlus benim pek ilgimi çekmiyordu ama ebisle kemancının yeri bende ayrı

Bir de saten gömlek yırtma fantezisi vardı

Kocası karşısında dans etmesini isteyen biri vardı

Direk dansı önerdiydik hey gidi günler heyy

Birde yönetime sayanlar furyası var

Sonra ünlü bi türkücü ile çıktığını söyleyen biri vardı

ceza olmayınca heves de kalmıyor insanda hacı
forumun cazibesi kalmadı ama geri geliyormuş cezalar

Lapdance yapmak için müzikler falan önerilmişti başka bir konuda

geçmemişgünleri bildin mi pattezli böreğinden kıl çıkmıştı da kaynanası kolunu çimdiklemişti

O impalanın sesini nerede olsa tanırım. onun sesini bile özledim ya.Ara veriyorlar zırt pırt

Bizim impala gazlı impala
Ara çok oluyor ya bi daha biriktirip izlicem bak böyle günde en az 5 bölüm izliyorum mis

Lapdance yapmak için müzikler falan önerilmişti başka bir konuda

Sonra şu çoook zengin olan evinde hizmetçiler dolanan.Bir çizmesinin parası öğretmen maaşı kadar olan aplamız vardı.Knedi konusuna 2.üyelikle kendi kendine yazıyordu

Sonra şu çoook zengin olan evinde hizmetçiler dolanan.Bir çizmesinin parası öğretmen maaşı kadar olan aplamız vardı.Knedi konusuna 2.üyelikle kendi kendine yazıyordu

Ay yazık ya o konuda kendini ele verdi komediydi.

o işte aynı kişi sonra ıkıncı uyelık oldugu orataya cıktı

Aynen işte fetibör konusu da oldukça ilgi çekiciydi yarım saat kim ne dediğini anlamamıştı.

Lan yokluktan eskilere sardıkya helal olsun bize konu krizi geçiriyoruz bi an once atraksiyonlu konular açılmalı kk ya yoksa eskici başı gibi sarar dururuz geçmişe

Ne mazimiz varmış be kk da

ay sedulu akıştan takip ediyorum senin bu yazdıgını bir türlü okuyamadım
Allah Allah mazımız ne demek ki diyorum 2 3 kere okudum sonra anladım mazimiz demişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…