• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

Acaba cezalar kalktıda ondan mı duruldu ortalık.Belkide yasağın cezbediciği kırşkırtıyorrdu insanları :9:

her an ban korkusuyla yorum atmak ne demek bilir misin sen :52::52:
yazsam mı yazmasam mı diye 2 saat düşünmek ne demek bilir misin :43::43:

bana cok oluyordu da:27:

Aynen 4 ve 5 süper.
Ama 4te sam i sevmiyorum işte çok gıcık hareketleri oluyor.
Dean ne çektiyse Sam den çeti be yazık yavruya Cass le daha çok eğlendi ya ona güldüm :27:

Samın uyuzluk yapmadığı hangi sezon varki.Dean onsuz daha mutlu bence artık ölsün sam de kurtulalım sakın ha geride gelmesin :27:

ne konular gördük be hey gidi... mesela kemancı vardı yengesine düşmandı, ünlüleri sevgilim diye söyleyenler, sevgisiyle elleşenler :52:

En popisi eltisiyle geçinemeyendi (ismini yazmayayım anlarsınız :27:) benim için
Zırt pırt konu açardı bdvye :27:

ne konular gördük be hey gidi... mesela kemancı vardı yengesine düşmandı, ünlüleri sevgilim diye söyleyenler, sevgisiyle elleşenler :52:

aa kemancıya laf yok lütfen:27:
o benim favorim :52::52:

17 yaşınd görümceliği öğrenen ilk insan:52:

Yok yavrum da kaybetmesin ben ikisini de yeterim :23: :60:

Samın uyuzluk yapmadığı hangi sezon varki.Dean onsuz daha mutlu bence artık ölsün sam de kurtulalım sakın ha geride gelmesin :27:

Ya öyle de işte en çok 4. sezonda uyuz oluyorum ona. Sen git ruby nin sözünden çıkma Dean bi laf etti mi şüpheyle yaklaş :19:

her an ban korkusuyla yorum atmak ne demek bilir misin sen :52::52:
yazsam mı yazmasam mı diye 2 saat düşünmek ne demek bilir misin :43::43:

bana cok oluyordu da:27:

Ahahah bilmem mi en iyi bilenlerdenim :60: benim ki polemik değil aksine konuda geyik.Ulan diyorum buradan ne güzel espiri çıkar şunu yazayım ama yazamıyorum neden çunku geyik yasak konu dışı ban :60: hay yemişim banınızın.Al şimdide ban yok ama konuda yok.Hevesim kaçtı :27:

Back