- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #1.721
eee hani trip atan yok burda
bdvyi özlüyorum ya ne güzeldi eskiden ekşın son safhada geyikin dibi
ooo topiğin gulü gelmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Berketi çok özledim ben
Acaba cezalar kalktıda ondan mı duruldu ortalık.Belkide yasağın cezbediciği kırşkırtıyorrdu insanları
Geyiğin dibi değil doğduğu yer orası bade
Bu defa abla kıvamında olmuyorum bibi
Herif zaten arkamda uzanıyor bana ilgisi yok oyun oynuyor bende dean e adadım kendimi
Aynen 4 ve 5 süper.
Ama 4te sam i sevmiyorum işte çok gıcık hareketleri oluyor.
Dean ne çektiyse Sam den çeti be yazık yavruya Cass le daha çok eğlendi ya ona güldüm
ne konular gördük be hey gidi... mesela kemancı vardı yengesine düşmandı, ünlüleri sevgilim diye söyleyenler, sevgisiyle elleşenler
ne konular gördük be hey gidi... mesela kemancı vardı yengesine düşmandı, ünlüleri sevgilim diye söyleyenler, sevgisiyle elleşenler
o kaybeder
Samın uyuzluk yapmadığı hangi sezon varki.Dean onsuz daha mutlu bence artık ölsün sam de kurtulalım sakın ha geride gelmesin
ooo topiğin gulü gelmiş
Senden bi trip bekliyoruz ozaman off sorma badem yaa geçen 2 ekşınlı konu vardı yetişemedim
O bi efsane yaa.Gelmiş geçmiş en iyş konu.Dahada öylesi gelmez hacı bekleme
Hah diyordum muhabbet başladı Bade damlar.Aynende öyle olduçKokusunu mu alıyorsun ne
her an ban korkusuyla yorum atmak ne demek bilir misin sen
yazsam mı yazmasam mı diye 2 saat düşünmek ne demek bilir misin
bana cok oluyordu da
Birde elti takıntılı natlus vardı
Anam kemancı ne özledim be onu burnumda tutuyor
Birde elti takıntılı natlus vardı
Yok yavrum da kaybetmesin ben ikisini de yeterim
Ya öyle de işte en çok 4. sezonda uyuz oluyorum ona. Sen git ruby nin sözünden çıkma Dean bi laf etti mi şüpheyle yaklaş
onu diyorum işte bensiz tripsiz topikmi olur
gidiyorum o zaman
Ya öyle de işte en çok 4. sezonda uyuz oluyorum ona. Sen git ruby nin sözünden çıkma Dean bi laf etti mi şüpheyle yaklaş
gidiyorum o zaman