Kaldığımız yerden devam :)

Acaba cezalar kalktıda ondan mı duruldu ortalık.Belkide yasağın cezbediciği kırşkırtıyorrdu insanları

her an ban korkusuyla yorum atmak ne demek bilir misin sen
yazsam mı yazmasam mı diye 2 saat düşünmek ne demek bilir misin

bana cok oluyordu da

Aynen 4 ve 5 süper.
Ama 4te sam i sevmiyorum işte çok gıcık hareketleri oluyor.
Dean ne çektiyse Sam den çeti be yazık yavruya Cass le daha çok eğlendi ya ona güldüm

Samın uyuzluk yapmadığı hangi sezon varki.Dean onsuz daha mutlu bence artık ölsün sam de kurtulalım sakın ha geride gelmesin

ne konular gördük be hey gidi... mesela kemancı vardı yengesine düşmandı, ünlüleri sevgilim diye söyleyenler, sevgisiyle elleşenler

En popisi eltisiyle geçinemeyendi (ismini yazmayayım anlarsınız ) benim için
Zırt pırt konu açardı bdvye

ne konular gördük be hey gidi... mesela kemancı vardı yengesine düşmandı, ünlüleri sevgilim diye söyleyenler, sevgisiyle elleşenler

aa kemancıya laf yok lütfen
o benim favorim

17 yaşınd görümceliği öğrenen ilk insan

Yok yavrum da kaybetmesin ben ikisini de yeterim

Samın uyuzluk yapmadığı hangi sezon varki.Dean onsuz daha mutlu bence artık ölsün sam de kurtulalım sakın ha geride gelmesin

Ya öyle de işte en çok 4. sezonda uyuz oluyorum ona. Sen git ruby nin sözünden çıkma Dean bi laf etti mi şüpheyle yaklaş

her an ban korkusuyla yorum atmak ne demek bilir misin sen
yazsam mı yazmasam mı diye 2 saat düşünmek ne demek bilir misin

bana cok oluyordu da

Ahahah bilmem mi en iyi bilenlerdenim benim ki polemik değil aksine konuda geyik.Ulan diyorum buradan ne güzel espiri çıkar şunu yazayım ama yazamıyorum neden çunku geyik yasak konu dışı ban hay yemişim banınızın.Al şimdide ban yok ama konuda yok.Hevesim kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…