• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

Veee tabiki ambitious nikli üyeye o meşhur soru:60:

Nasıl böyle bir nik alırsın kusura bakma ama am biti oğuz çok kötü bi nik diye :60: :60:
ahahah ciddi olamazsın

hayat bu kadar boş ve anlamsız olamaz :60:

Veee tabiki ambitious nikli üyeye o meşhur soru:60:

Nasıl böyle bir nik alırsın kusura bakma ama am biti oğuz çok kötü bi nik diye :60: :60:

bir konu vardı la kızın biri dizi oyuncusuna aşık olmuştu sende yazmıştın ercan saatçiye aşıktım diye :52:

ıyyyy ercan saatçi ne be :37:

bir konu vardı la kızın biri dizi oyuncusuna aşık olmuştu sende yazmıştın ercan saatçiye aşıktım diye :52:

Üff lütfen şunu hafızandan silermisin :60: nereden hatırladın onu sen şimdi :60: tamam kabul ediyorum çok zevksizmişim :27::27:

Bi kk sözlüğü yapılmalı insanlar ous bekret fetibör gibi kelimeleri görünce şok geçirmesinler bunlar ne diye bakıp okusunlar hikayesi neymiş :27:

o da bir şey mi ben ortaokulda tamer karadaglıya aşıktım
bir de yılmaz morgüle:60:

ahahah ciddi olamazsın

hayat bu kadar boş ve anlamsız olamaz :60:

senın hayata yüklediğin anlamı kırmak istemezdim ama maaalesef aynen oyle canım :60: :60:

Diyorum kızım millet artık eski konuları okuya okuya bilgi edindi ondan ekşını gitti bdv nin :27:

Yok ya :60: tühh kendi ellerimizle yamışımız kendimizi görüyormusun :60:

yanlız kızlar munenin cımbızı fena bilenmiştir özlemiştir banı dikkat :27::27::27:

Onun tadı bile bi ayrı anlatamam :9::9::9:

Bi kk sözlüğü yapılmalı insanlar ous bekret fetibör gibi kelimeleri görünce şok geçirmesinler bunlar ne diye bakıp okusunlar hikayesi neymiş :27:

Bunlar bence hikayeleştirilip kk ın girişine asılmalı :60: yok böylr bi olay :60:

o da bir şey mi ben ortaokulda tamer karadaglıya aşıktım
bir de yılmaz morgüle:60:

Hadi tameri anlarımda yılmaz morgul ne hacı yaa naptın sen :60:

Yılmaz Morgül mü :53::53:
Adam kas yapıyor diye mi seviyordun :60:

ya ben adamı ilk defa olacak o kadar.da izlemiştim o ara. bir şarkı söyledi ben bir eridim bittim neyime gerekse :52::52:
sonra daha da görmedim :60:

tamer karadağlıya uyuz oluyorum ya s.x kasedi vardı onun :27:
:53::53::53::53: ciddi mi kimle:26:
Onun tadı bile bi ayrı anlatamam :9::9::9:

Bunlar bence hikayeleştirilip kk ın girişine asılmalı :60: yok böylr bi olay :60:

Hadi tameri anlarımda yılmaz morgul ne hacı yaa naptın sen :60:
gençlık hatasıydı affedin nolur :60:
akıştan bizi gören geliyodur :60:

:83: :83: :83:
maaesef bibi bana iğrenerek bakmayın eskide kaldı :60:

Back