• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

bir tane üye vardı hatırlamıyorum ismini.. kocası her gece alıyomuş bunun geceliğini ince çoraplarını klozette fantezi yapıyomuş :52::52:

Bir de saten gömlek yırtma fantezisi vardı :60:

bilmiyorum :53::53::53::53:

ceza olmayınca heves de kalmıyor insanda hacı :24:
forumun cazibesi kalmadı ama geri geliyormuş cezalar :ssz:

e cezalar gelmedimi geriye eskisi gibi oldu diyebiliyorum ben :26:

geçmemişgünleri bildin mi:27: pattezli böreğinden kıl çıkmıştı da kaynanası kolunu çimdiklemişti :60:

hepi topu 9 gün yıkanmamak :53::53:

ay sedulu akıştan takip ediyorum senin bu yazdıgını bir türlü okuyamadım :60:
Allah Allah mazımız ne demek ki diyorum :52:2 3 kere okudum :60: sonra anladım mazimiz demişsin :52::52:

Hhahaha :27::27: Bende şimdi sen yazınca bi kere daha okudum yanlış mı yazdım acaba diye te allam :60:

bir tane konu vardı. sevgilisiyle cafenin tuvaletinde sürtünüyolarmış sonra kız çocuğun üstüne düşmüş falan :60:
ahahah :60: o kim ya :9:
Lan yokluktan eskilere sardıkya helal olsun bize :60: konu krizi geçiriyoruz bi an once atraksiyonlu konular açılmalı kk ya yoksa eskici başı gibi sarar dururuz geçmişe :27::27:

biz bir de eski uye değiliz öyle cok eskiler neler gördü kimbilir:9:

bir tane konu vardı. sevgilisiyle cafenin tuvaletinde sürtünüyolarmış sonra kız çocuğun üstüne düşmüş falan :60:

İnsanlar ev yokluğundan kafeye kalmışlar :60: İyi sürtünüyormuş ya düştüğünde çocuğun pantolonu inik olsaydı şak diye :60:

bilmiyorum :53::53::53::53:

e cezalar gelmedimi geriye eskisi gibi oldu diyebiliyorum ben :26:

hepi topu 9 gün yıkanmamak :53::53:

he sonra zaten kim oldugunu da söyledi yönetim.
daha da siteye girmemiş asıl uyelıgıyle :60:

pazartesi yenilenecekmiş bakalım nasıl olacaksa :6:

ahahah :60: o kim ya :9:

biz bir de eski uye değiliz öyle cok eskiler neler gördü kimbilir:9:

Benim 4 sene oldu işte :1:

Bence biz tam zamanında altın devrinde üye olmuşuz.En başta böyle konular yoktur daha yeni bi site felan filan tam popüler zamanında çıktı bu konular.Ben ilk üye olduğum zaman böyle konular yoktu mesela hatırlamıyorum son 2 senedir felan var

inikmiş zaten onu soruyodu :ssz: gerisini anlatmıyım :27:

Peçeteyle bekret bozan vardı bide :52::52::52:
önceden böyle konularda üzülme hamile değilsin diye teselli verilirdi artık Allah analı babalı büyütsün yazıyorlar direkt :60:
Benim 4 sene oldu işte :1:

Bence biz tam zamanında altın devrinde üye olmuşuz.En başta böyle konular yoktur daha yeni bi site felan filan tam popüler zamanında çıktı bu konular.Ben ilk üye olduğum zaman böyle konular yoktu mesela hatırlamıyorum son 2 senedir felan var

he doğrudur :9: benim de 3 yıl oluyor.:27:

Son düzenleme:
Veee tabiki ambitious nikli üyeye o meşhur soru:60:

Nasıl böyle bir nik alırsın kusura bakma ama am biti oğuz çok kötü bi nik diye :60: :60:

Back