• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

Evet senin yeşilin pırıl pırıl yanıyordu :52::52:

İzlemeyin şu dizleri aa bak buraları boşluyorsun yapmayın şöyle kaka işler :27::27:

Sen hiç üstüne alınma zaten :27::27:

hahah bak bibi senden bahsediyor :27::27:

Dean yavrum yalnız kaldı ona arkadaşlık ediyorum işte bölümleri izleyerek.
Yeniden başladım ya 5. sezona geldim sam ile ayrıldılar. Bana kaldı işte :27:

görmemişim bibi hanum pardon:27: bana alıntı bildirimi gelmiyor :27: stiye hava atacaktım niye açık ediyorsun beni :52::52:

az kendimi bdvye atayım dedim eski günlerdeki gibi :27:

Bdv den iş çıkmaz hacı bi durulmuş bi uslanmış bi aklı başında konular.Hiç bana göre değil :27::27:

Nerede o eski ekşınlar :31:

görmemişim bibi hanum pardon:27: bana alıntı bildirimi gelmiyor :27: stiye hava atacaktım niye açık ediyorsun beni :52::52:

az kendimi bdvye atayım dedim eski günlerdeki gibi :27:

Nerde o eski bvdler :27::27: şu bildirimlerini açsan diyorum beni hiç görmüyosun :63:

Dizi izleyen bi ben mi varım looo :27::27:

Bilmem lafın üstüne sen gelince sana kaldı :27:

Bdv den iş çıkmaz hacı bi durulmuş bi uslanmış bi aklı başında konular.Hiç bana göre değil :27::27:

sorma valla sti :ssz:
cok olagan sorunlar payaşılıyor. böyle entelektüel, etik konular üzerinde konuşuluyor artık:52: cok sıkıcı be:27::27:

Deanın sana kalması için buradaki bir kaç kızı daha çiğnemen lazım :60: sana kalamaz şekerim o :60:

Ama en güzel sezona gelmişsin 4 ve 5 efsane idi ya.:52:

Böyle tüm sezonları peşpeşe izleyince olayı daha iyi kapıyorsun.Ki ben daha bu sene keşfettim supernaturalı 9 sezonu aynı anda izledim.Şimdi yeni bölümleri beklerken olaydan kopuyorum :27:

Son düzenleme:
Kk nın kültür seviyesi arttı. Millet sayemizde bilinçlendi ota .oka konu açmıyorlar :27:

Nerde o eski bvdler :27::27: şu bildirimlerini açsan diyorum beni hiç görmüyosun :63:

Bilmem lafın üstüne sen gelince sana kaldı :27:

sinir oluyorum alıntılara bibom :ssz: adım başı mesaj geliyor :19: seni görmeyen ölsün hatun :38:
Aynen ya bdv yavan bu sıralar niye öyle oldu ki :51:

ceza sistemi değişince siyaset battı bdv gelişti cok garip bir şeyler oldu :52:

Son düzenleme:
Deanın sana kalması için buradaki bir kaç kızı daha çiğnemen lazım :60: sana kalamaz şekerim o :60:

Ama en güzel sezona gelmişsin 4 ve 5 efsane idi ya.:52:

Böyle tüm sezonları peşpeşe izleyince olayı daha iyi kapıyorsun.Ki ben daha bu sene keşfettim supernaturalı 9 sezonu aynı anda izledim.Şimdi yeni bölümleri beklerken olaydan kopuyorum :27:

Aynen 4 ve 5 süper.
Ama 4te sam i sevmiyorum işte çok gıcık hareketleri oluyor.
Dean ne çektiyse Sam den çeti be yazık yavruya Cass le daha çok eğlendi ya ona güldüm :27:

yazık ablasının gülüne :27:

ahh ahh :31::31:

cok olagan sorunlar payaşılıyor. böyle entelektüel, etik konular üzerinde konuşuluyor artık:52: cok sıkıcı be:27::27:

Evet hiç yakışıyormu :19::27:

Aynen ya bdv yavan bu sıralar niye öyle oldu ki :51:

Nazar değdi :27: okuyup üflesek düzelir belki

hazır cezalarda kalktı tam geyik yaparım diyordum ama hüsran

Ahh ahh sorma elitlik kiim ben kimmm.Nerede o mahlle ağzı konuları.Eltimi yoldum,sevgilimi dövdüm bekretimi kaçırdım:52::52:

sinir oluyorum alıntılara bibom :ssz: adım başı mesaj geliyor :19: seni görmeyen ölsün hatun :38:

ceza sistemi değişince siyaset battı bdv gelişti cok garip bir şeyler oldu :52:

Evet aslında güzel de işte ekşın yok ki orası sıkıcı yani ciddi konuları başka yerde tartışsınlar eski bdv geri gelsin. Polemiği bol, aksiyonu bol :27:

eee hani trip atan yok burda :27:

bdvyi özlüyorum ya ne güzeldi eskiden ekşın son safhada geyikin dibi :52:

Acaba cezalar kalktıda ondan mı duruldu ortalık.Belkide yasağın cezbediciği kırşkırtıyorrdu insanları :9:

Back