- 20 Ocak 2010
- 46.023
- 164.404
- 798
- 43
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #1.761
bir tane üye vardı hatırlamıyorum ismini.. kocası her gece alıyomuş bunun geceliğini ince çoraplarını klozette fantezi yapıyomuş
Bir de saten gömlek yırtma fantezisi vardı
ceza olmayınca heves de kalmıyor insanda hacı
forumun cazibesi kalmadı ama geri geliyormuş cezalar
geçmemişgünleri bildin mipattezli böreğinden kıl çıkmıştı da kaynanası kolunu çimdiklemişti
Ay yazık ya o konuda kendini ele verdi komediydi.
Aynen işte fetibör konusu da oldukça ilgi çekiciydi yarım saat kim ne dediğini anlamamıştı.
Ne mazimiz varmış be kk da
ay sedulu akıştan takip ediyorum senin bu yazdıgını bir türlü okuyamadım
Allah Allah mazımız ne demek ki diyorum2 3 kere okudum sonra anladım mazimiz demişsin
ahahahbir tane konu vardı. sevgilisiyle cafenin tuvaletinde sürtünüyolarmış sonra kız çocuğun üstüne düşmüş falan
Lan yokluktan eskilere sardıkya helal olsun bizekonu krizi geçiriyoruz bi an once atraksiyonlu konular açılmalı kk ya yoksa eskici başı gibi sarar dururuz geçmişe
bir tane konu vardı. sevgilisiyle cafenin tuvaletinde sürtünüyolarmış sonra kız çocuğun üstüne düşmüş falan
bir tane konu vardı. sevgilisiyle cafenin tuvaletinde sürtünüyolarmış sonra kız çocuğun üstüne düşmüş falan
bilmiyorum
e cezalar gelmedimi geriye eskisi gibi oldu diyebiliyorum ben :26:
hepi topu 9 gün yıkanmamak
ahahaho kim ya
biz bir de eski uye değiliz öyle cok eskiler neler gördü kimbilir
Peçeteyle bekret bozan vardı bide
İnsanlar ev yokluğundan kafeye kalmışlarİyi sürtünüyormuş ya düştüğünde çocuğun pantolonu inik olsaydı şak diye
inikmiş zaten onu soruyodugerisini anlatmıyım
he sonra zaten kim oldugunu da söyledi yönetim.
daha da siteye girmemiş asıl uyelıgıyle
pazartesi yenilenecekmiş bakalım nasıl olacaksa
inikmiş zaten onu soruyodugerisini anlatmıyım
önceden böyle konularda üzülme hamile değilsin diye teselli verilirdi artık Allah analı babalı büyütsün yazıyorlar direktPeçeteyle bekret bozan vardı bide
Benim 4 sene oldu işte
Bence biz tam zamanında altın devrinde üye olmuşuz.En başta böyle konular yoktur daha yeni bi site felan filan tam popüler zamanında çıktı bu konular.Ben ilk üye olduğum zaman böyle konular yoktu mesela hatırlamıyorum son 2 senedir felan var
Veee tabiki ambitious nikli üyeye o meşhur soru
Nasıl böyle bir nik alırsın kusura bakma ama am biti oğuz çok kötü bi nik diye
Peçeteyi tampon gibi sokuşturanı diyorsun dimi
Veee tabiki ambitious nikli üyeye o meşhur soru
Nasıl böyle bir nik alırsın kusura bakma ama am biti oğuz çok kötü bi nik diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?