- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 34
-
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #11.901
Ben bi kere 98 alan gördüm adam 3. atamaya kadar beklemiş
Atmaya devam
sende bunu yedin mi
Atmaya devam
Bir nnumaralı fawori işim
Yedimde sindiremedim
Owww o ne yaHacı onlar bizim bölümden işte bizim bölümde son kasım atamasında 97 vardı
andro şükürsüzlük yapma bak bu konuda en son konusacak kişi sensindaha gecen 110 ne yapan ben miydim la
Kim vurdu sana sadecce ben vurabilirm oda rakibemsin diye başkada kimse vuramaz fururum onu bacağından
Zengin miçölde deniz hacı
andro şükürsüzlük yapma bak bu konuda en son konusacak kişi sensindaha gecen 110 ne yapan ben miydim la
ben çoktan sindirdim onu hacı gaz yapıyodu
Owww o ne ya
Bi yuhta androya 110 netmi.Allahtan korkunbide gelmiş ağlıyorsunuz.Bu sayıların yanında kendimi çok ezik hissettim ben hşç konuşmayayım en iyisi
95 ve yukarısı alanlar bence insan değil
Onlar insansa da ben dölüm,henüz insan olamadım bunun başka açıklaması yok
Senşn sistemim maaşalahı var hacı
Bu seferki 98 senmişsin gibi.Ama sahi 98 canlı kanlı 98 elle tututlur bi 98
sti bunların 3ü de birinciliğe oynayan tipler sen ben gibiler de onların netine bakıp owwww diyenler
daha burda aglasın onlar
Owww o ne ya
Bi yuhta androya 110 netmi.Allahtan korkunbide gelmiş ağlıyorsunuz.Bu sayıların yanında kendimi çok ezik hissettim ben hşç konuşmayayım en iyisi
Tencere dibin kara senin ki benden karailkokulda vardı 99 alıp ağlayanlar hahahheççç konuşma androo
daha rahme düşmemiş bir garip zavallılar oluyoruz biz hacı
hacı olsa olsa hortum tutarız biz canlı kanlı. 98 numara olanından
Valla biz de en düşük atama puanı 91 o da doğuO yüzden ağlıyorum ya
91 mi o kadar var mı 2013te cevre muhendisi arkadasım 82yle atandı ya la:26:Valla biz de en düşük atama puanı 91 o da doğuO yüzden ağlıyorum ya
sti bunlar 3ünden ilk 3 çıkar daha da bizi tanımazlarOnların ağladığı yerde bizim ölmemiz lazım
Ya da başka şeyler ama normal şeyler değil
ilkokulda vardı 99 alıp ağlayanlar hahahheççç konuşma androo