- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #11.901
Ben bi kere 98 alan gördüm adam 3. atamaya kadar beklemiş![]()
Hacı onlar bizim bölümden işte bizim bölümde son kasım atamasında 97 vardı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bi kere 98 alan gördüm adam 3. atamaya kadar beklemiş![]()
Atmaya devam![]()
sende bunu yedin mi![]()
Atmaya devam![]()
Bir nnumaralı fawori işim
Yedimde sindiremedim![]()
Owww o ne yaHacı onlar bizim bölümden işte bizim bölümde son kasım atamasında 97 vardı![]()
andro şükürsüzlük yapma bak bu konuda en son konusacak kişi sensindaha gecen 110 ne yapan ben miydim la
![]()
Kim vurdu sana sadecce ben vurabilirm oda rakibemsin diye başkada kimse vuramaz fururum onu bacağından
Zengin miçölde deniz hacı
![]()
andro şükürsüzlük yapma bak bu konuda en son konusacak kişi sensindaha gecen 110 ne yapan ben miydim la
![]()
ben çoktan sindirdim onu hacı gaz yapıyodu![]()
Owww o ne ya
Bi yuhta androya 110 netmi.Allahtan korkunbide gelmiş ağlıyorsunuz.Bu sayıların yanında kendimi çok ezik hissettim
ben hşç konuşmayayım en iyisi
![]()
95 ve yukarısı alanlar bence insan değil![]()
![]()
Onlar insansa da ben dölüm,henüz insan olamadım bunun başka açıklaması yok![]()
Senşn sistemim maaşalahı var hacı![]()
Bu seferki 98 senmişsin gibi.Ama sahi 98 canlı kanlı 98 elle tututlur bi 98![]()
sti bunların 3ü de birinciliğe oynayan tipler sen ben gibiler de onların netine bakıp owwww diyenler
daha burda aglasın onlar![]()
![]()
Owww o ne ya
Bi yuhta androya 110 netmi.Allahtan korkunbide gelmiş ağlıyorsunuz.Bu sayıların yanında kendimi çok ezik hissettim
ben hşç konuşmayayım en iyisi
![]()
Tencere dibin kara senin ki benden karailkokulda vardı 99 alıp ağlayanlar hahahheççç konuşma androo
![]()
daha rahme düşmemiş bir garip zavallılar oluyoruz biz hacı![]()
hacı olsa olsa hortum tutarız biz canlı kanlı. 98 numara olanından![]()
Valla biz de en düşük atama puanı 91 o da doğuO yüzden ağlıyorum ya
![]()
91 mi o kadar var mı 2013te cevre muhendisi arkadasım 82yle atandı ya la:26:Valla biz de en düşük atama puanı 91 o da doğuO yüzden ağlıyorum ya
![]()
sti bunlar 3ünden ilk 3 çıkar daha da bizi tanımazlarOnların ağladığı yerde bizim ölmemiz lazım
Ya da başka şeyler ama normal şeyler değil![]()
ilkokulda vardı 99 alıp ağlayanlar hahahheççç konuşma androo
![]()