- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 34
-
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #11.881
Zorladım ama olmadı
Ama arada olur ya mıçılan denemeler onlar olmasa olmaz zaten.Arada mıçtın diye ümitte kesilmez
Yıkıldım....
Evet cağnım ben ortaokuldayım.Kolay da nasipsiz olmayacak bi insan....
Kuzum sen iyisin maşallah,bugün tatilin olsun.
İş de yok ki....
yok la ne iyisi korkuma denemede yapamıyom yerlerdeyimdir kesin
Geçmiş olsun yawrucanım kadınsal mevzular mı:26:
Ya bide şu denmelerde ne zaman iki şık arasında kalsam istinasız yanlış olanı işaretliyorum ya.Hiç mi doğruyu seçmem buradan anlıyorum benden bi pıh olmayacağını
Ya bide şu denmelerde ne zaman iki şık arasında kalsam istinasız yanlış olanı işaretliyorum ya.Hiç mi doğruyu seçmem buradan anlıyorum benden bi pıh olmayacağını
Öyle deme kuzum ya.En rahat atanan sizlersiniz öğretmenlikte biri ortaokul matematik biride ortaokul türkçe.
Allah nasip eder inşallah.Sizlerden alımın gayet iyi olacağını biliyordum ben.
Kız daha geçen demedin mi 105 net civarı yapıyorum diye.
Valla ne bileyim ya, hele de denemeden sonra çok kolay olan soruları yanlış yaptığımı görünce kahroluyorum. Ösym böyle sorarsa 6 temmuz koca aramaya başladığım gün olacak
Kız daha geçen demedin mi 105 net civarı yapıyorum diye.
üff malesef ki evet. hayata küsmem için o kadar çok nedenim var ki şuan
valla o geçendimatematiği unutuyorum biraz sonra sözellerde de hep iki şık arasında kalırım inadına gider yanlışı işaretlerim
böyle bir durumdayım faydasız her şey bana
Hacı kocadan da bi pık olmaz diyeyim ben sana
yuh 105 net mi öleyim ben kendimi dağlara taşlara vurayım.Yok yada bunları badeye yapayım
Hayırdır yawrucanım niye küsüyorsun hayata :26:
Hacı kocadan da bi pık olmaz diyeyim ben sana
yuh 105 net mi öleyim ben kendimi dağlara taşlara vurayım.Yok yada bunları badeye yapayım
Hayırdır yawrucanım niye küsüyorsun hayata :26:
O bende de, var şans yok diyoruz
ya ben de gecen hep böyle oluyor dıye gittim diğerini işaretledim bu kez ılk işaretlediğim doğru cıktıdoğuştan kısmetsizim
İnşallah sit,bi de ben inanabilsem....
Aynen...Bi kere 5 soru attım,1 i tuttuydu.
95 alan nasıl alıyor ya
bana niye yapıyorsun be ben naptımküçük emrah gibiyim gelen geçen vuruyor
Hacı zenginini bulacaz herhalde
Aynen...Bi kere 5 soru attım,1 i tuttuydu.
Umudunu kaybetme kuzum
Ben bi kere 98 alan gördüm adam 3. atamaya kadar beklemiş