- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 469
-
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #11.941
haci filler ve çimenler olayı bize cuk oturdu benceezdiklerini görmüyorlar bile ben 100 doğru bile yapamıyorum
Hey maşallah.Soru çözmek çok faydalı konu çalışmakla olmuyor soruda öğreniyorum her şeyi.
Ne laklakı yaa daha anca bugün geldin ne zaman gelsem yoksun
Ayrıca ne kadar fark var 105 le 110 arasından 100 üstüyse mükemmeldir
Niye akbul etmiyonuz la onu anlaamdım.Çalışkan olmak kötü bi şeymi
hacı vardı ya okulda yazılıya calıstın mı sorar biz tembeller, calıskanlar da yeaakk ya hiç çalısamadım derlerdisınavdan cıkarlar 99
Ben kaçar yawrucanlar gece görüşürüz İnşallah.
Kandiliz mübarek olsun bu arada bol bol dua edin
hacı vardı ya okulda yazılıya calıstın mı sorar biz tembeller, calıskanlar da yeaakk ya hiç çalısamadım derlerdisınavdan cıkarlar 99
ula bizim kpsden baska neyimiz var
Hortumunuz var pipili pulavınız var berketiniz var gazozunuz var
Ayrıca mihabbetinizin ortasına wcden katılıyorum
bak işte bibideki rahatlık kimsede yok ben wcye giderken 10 kere düşünüyorum 1 test dha çözüp öyle gideyim diye
Hortumunuz var pipili pulavınız var berketiniz var gazozunuz var
Ayrıca mihabbetinizin ortasına wcden katılıyorum
Hacı ben tuvalete de götürüyorum sen ne diyosun
ben bu şanssızlıkla kesin testi suya düşürürüm ahahah
bak işte bibideki rahatlık kimsede yok ben wcye giderken 10 kere düşünüyorum 1 test dha çözüp öyle gideyim diye
Off ya geçen kiraz vurmuştu bugünde karpuz eşimle yarım karpuzu yiyince wcde bulduk kendimiziama arada iyi oluyi bağırsak detoksu
Anladım kuzum senin iş baya meşakkatli.En iyisi sana laf çarpmim ben Badeyle uğraşayım ona 85 bile haylı hayli yetiyor
Bade ve andro bi tiplerden di iştebide hep yanlış yaptım derlerdi ya büyümüşler hala değişmemişler
sanki sana yetmiyor
şu stiyi elime verin hortumla dövecem seksi seksi