Kaldığımız yerden devam :)

Zorladım ama olmadı :KK53:

Ama arada olur ya mıçılan denemeler onlar olmasa olmaz zaten.Arada mıçtın diye ümitte kesilmez :KK53:

Valla ne bileyim ya, hele de denemeden sonra çok kolay olan soruları yanlış yaptığımı görünce kahroluyorum. Ösym böyle sorarsa 6 temmuz koca aramaya başladığım gün olacak :KK60:

Yıkıldım....:KK53::KK53::KK53:

Evet cağnım ben ortaokuldayım.:KK6::KK6: Kolay da nasipsiz olmayacak bi insan....:KK9:

Öyle deme kuzum ya.En rahat atanan sizlersiniz öğretmenlikte biri ortaokul matematik biride ortaokul türkçe.

Allah nasip eder inşallah.Sizlerden alımın gayet iyi olacağını biliyordum ben.

Ya bide şu denmelerde ne zaman iki şık arasında kalsam istinasız yanlış olanı işaretliyorum ya.Hiç mi doğruyu seçmem buradan anlıyorum benden bi pıh olmayacağını :KK53:

Ya bide şu denmelerde ne zaman iki şık arasında kalsam istinasız yanlış olanı işaretliyorum ya.Hiç mi doğruyu seçmem buradan anlıyorum benden bi pıh olmayacağını :KK53:

ya ben de gecen hep böyle oluyor dıye gittim diğerini işaretledim bu kez ılk işaretlediğim doğru cıktı :KK60: doğuştan kısmetsizim:KK53:

Son düzenleme:
Öyle deme kuzum ya.En rahat atanan sizlersiniz öğretmenlikte biri ortaokul matematik biride ortaokul türkçe.

Allah nasip eder inşallah.Sizlerden alımın gayet iyi olacağını biliyordum ben.

İnşallah sit,bi de ben inanabilsem....:KK30::KK50:

Aynen...Bi kere 5 soru attım,1 i tuttuydu.

Valla ne bileyim ya, hele de denemeden sonra çok kolay olan soruları yanlış yaptığımı görünce kahroluyorum. Ösym böyle sorarsa 6 temmuz koca aramaya başladığım gün olacak :KK60:

:KK60: Hacı kocadan da bi pık olmaz diyeyim ben sana

Kız daha geçen demedin mi 105 net civarı yapıyorum diye. :KK19:

yuh 105 net mi öleyim ben kendimi dağlara taşlara vurayım.Yok yada bunları badeye yapayım :KK53::KK53:

üff malesef ki evet. hayata küsmem için o kadar çok nedenim var ki şuan :KK53:

Hayırdır yawrucanım niye küsüyorsun hayata :26:

Son düzenleme:
:KK60: Hacı kocadan da bi pık olmaz diyeyim ben sana

yuh 105 net mi öleyim ben kendimi dağlara taşlara vurayım.Yok yada bunları badeye yapayım :KK53::KK53:

Hayırdır yawrucanım niye küsüyorsun hayata :26:

bana niye yapıyorsun be ben naptım :KK5: küçük emrah gibiyim gelen geçen vuruyor :KK53:

O bende de, var şans yok diyoruz :KK14:

Olsa bi tarafımızdan belli olurdu zaten :KK53:

ya ben de gecen hep böyle oluyor dıye gittim diğerini işaretledim bu kez ılk işaretlediğim doğru cıktı :KK60: doğuştan kısmetsizim:KK53:

Hacı gökten doğru cevap yağsa biz yine yanlışı buluruz o kadar vahim durum :KK53:

İnşallah sit,bi de ben inanabilsem....:KK30::KK50:

Aynen...Bi kere 5 soru attım,1 i tuttuydu.

Umudunu kaybetme kuzum :KK19:

X