- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #11.861
He....Anlamıyom hiç.
Ramazan'da geciktirici içmeyi düşünüyom ben de.Zor oluyo sonra,ödeyemiyom.
kuzum profili bak bugun calısmıcaksan ugras falan yaparsın zor değil zaten
ben hala çalışmaya baslamadım yayeni geçti karnımın agrısı
He....Anlamıyom hiç.
Ramazan'da geciktirici içmeyi düşünüyom ben de.Zor oluyo sonra,ödeyemiyom.
profili düzenleye gir anlarsın nasıl bişiy olduğunu
benimde karnım fenalarda ders mers hak getire
Bugün girdiğim denemeden sonra benden bi poh olmayacağını anladım.İş mi baksam napsam
Bugün girdiğim denemeden sonra benden bi poh olmayacağını anladım.İş mi baksam napsam
profili düzenleye gir anlarsın nasıl bişiy olduğunu
Hacı biraz önce fazla değil biraz önce denememe baktım aynı şeyleri dedim.
Yaw her seferinde türkçeyi fullemem lazım diyorum en kötüsü o çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım ha bide sevgili vatandaşlık var hiç bir zaman yapamadım
Türkçedeki netim 21,25rezillik diz boyu Belss gelsin bana yardımcı olsun ya
Allahtan coğrafya gibi bi des var kurtarıcım fulluyorum onu genelde.Oda azıcık soruyorlar ya sorsana 40 tane geçelim şu sınavı
Neyse sonuç:Bendende bi pıh olmaz
Kuzum sen iyisin maşallah,bugün tatilin olsun.
İş de yok ki....
Hacı biraz önce fazla değil biraz önce denememe baktım aynı şeyleri dedim.
Yaw her seferinde türkçeyi fullemem lazım diyorum en kötüsü o çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım ha bide sevgili vatandaşlık var hiç bir zaman yapamadım
Allahtan coğrafya gibi bi des var kurtarıcım fulluyorum onu genelde.Oda azıcık soruyorlar ya sorsana 40 tane geçelim şu sınavı
hacı soruların varsa cek gönder yapabildiğimi yaparım. gecen gün deneme çözdüm de 5 mi 6 mi yanlısım cıkmıstı hep paragraftn. hayata küstümHacı biraz önce fazla değil biraz önce denememe baktım aynı şeyleri dedim.
geçmiş olsa bebekimprofili düzenleye gir anlarsın nasıl bişiy olduğunu
ben de bi pıh olmayanların basını cekmekteyımBugün girdiğim denemeden sonra benden bi poh olmayacağını anladım.İş mi baksam napsam
Hacı benim branş Türkçe,inan biz de sizden farklı değiliz...La Türkçe de eskisi gibi değil ki...
Dipnot : Aynı cümleyi her gün kurar oldum.
Hacı sende mi türkçecisin.:26: aa evet öyleydi hakikaten şimdi anımsadım.
Bu belsscan niye rakibim yok diye dolanıyor ortalıkta o zaman
Ya şu Tdk ya ayrı gıcık oluyorum her sene bi değişiklik yok ı lar gelir yok şapklaar gider tekrar gelir yazım yanlışlarında değişiklikler olur cart curt.Sen daha iyi bilirsin hacı işin içindesin
En iyisi matematik net sonuç yanlışsa yanlış doğruysa dopru
Hacı sende mi türkçecisin.:26: aa evet öyleydi hakikaten şimdi anımsadım.
Bu belsscan niye rakibim yok diye dolanıyor ortalıkta o zaman
Ya şu Tdk ya ayrı gıcık oluyorum her sene bi değişiklik yok ı lar gelir yok şapklaar gider tekrar gelir yazım yanlışlarında değişiklikler olur cart curt.Sen daha iyi bilirsin hacı işin içindesin
En iyisi matematik net sonuç yanlışsa yanlış doğruysa dopru
Hacı o Edebiyat ben Türkçe.Rakip değiliz....Yok la,benim de hiç haberim yok,biri derse oluyo.
Sen niye ağlıyorsun daha coğrafyayı fulluyorsun mat-türkçe 27 nin altına düşmüyor daha ne istiyorsun,İyiki rakibim değilsinİş de yok evet.
Ya coğrafya benim de hep ya 18 ya da en az 16 çıkardı 7 tane yanlışım çıktı sadece coğrafyadanTürkçe ve mat 27nin altına düşmüyor ama tek başına onlar yetmiyor ki
Sağol yawru can henüz incelemedim eğer kafama takılan bir yer varsa rahatsız ederim senihacı soruların varsa cek gönder yapabildiğimi yaparım. gecen gün deneme çözdüm de 5 mi 6 mi yanlısım cıkmıstı hep paragraftn. hayata küstümsenin gibi edebiyat meznunun ben didim
Sen niye ağlıyorsun daha coğrafyayı fulluyorsun mat-türkçe 27 nin altına düşmüyor daha ne istiyorsun,İyiki rakibim değilsin
Sağol yawru can henüz incelemedim eğer kafama takılan bir yer varsa rahatsız ederim seni
Biriniz lise biriniz ilk okuldamısınız.Senşn ataman daha kolay ozaman hacı :26: yanlış mı biliyorumHacı o Edebiyat ben Türkçe.Rakip değiliz....Yok la,benim de hiç haberim yok,biri derse oluyo.
benımle lınkanın bölüm aynı mı
Sanırım burdan kaybediyosun sti
Hacı 7 yanlış yaptım diyorumTarih ve vatandaşlıkta mıçıyorum ben
Sanırım burdan kaybediyosun sti
Biriniz lise biriniz ilk okuldamısınız.Senşn ataman daha kolay ozaman hacı :26: yanlış mı biliyorum
Ne bileyim ben bana her yer paris
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?