Kaldığımız yerden devam :)

Günde bin soru mu Kafayı yerim ben sanırım kaç saatimi alır be
şaka kız mübalaga yaptım ama gecen biri badenın konusuna yazmıstı bin küsür çözmüş hemde şahsen bana verimli olmaz ama

Son düzenleme:
Haklısın hacı onlara bakarsan bizim buncacık şeyle süper olmamız sular seller gibi içmemiz lazım lazım amaa nerdee sorun ders sayısı değil kpss nin kendisi galiba

kuzu gelecek kaygısı yabana atılacak iş değil hepsi ondan maalesef. ne olacağım kaygısı yok mu ah ahh

şaka kız mübalaga yaptım ama gecen biri badenın konusuna yazmıstı bin küsür çözmüş hemde şahsen bana verimli olmaz ama

ne bini yaw bin olsa gene iyi hatun günde 2bini geçiyorum demişti ki hala öyle safranın konusunda yazıyor
böyle diyoz ama kazanır mı kazanır

Son düzenleme:
O kadar takmıyorum bile işte bende geçen seneden sonra kayış koptu nasip kısmet olayını aştım.

seduluyla biz geçen sınavda quitin topiğine yazıyorduk sen atamadan umutluydun dimi?
şimdi lisanstan mezun olursan haziranda önlisans puanınla tercih yapabilecek misin :44:

Son düzenleme:
ne bini yaw bin olsa gene iyi hatun günde 2bini geçiyorum demişti ki hala öyle safranın konusunda yazıyor
böyle diyoz ama kazanır mı kazanır

bizi begenmediklerimiz burun kıvırdıklarımız hep kazanıyor zati biz de sap olmaya devam

seduluyla biz geçen sınavda quitin topiğine yazıyorduk sen atamadan umutluydun dimi?
şimdi lisanstan mezun olursan haziranda önlisans puanınla tercih yapabilecek misin :44:
Lisanstan kpss ye başvurmadığı sürece tercihlerini yapabilir önlisastan

kuzu gelecek kaygısı yabana atılacak iş değil hepsi ondan maalesef. ne olacağım kaygısı yok mu ah ahh

Hiç hatırlatma inan.Gelekce kaygısı bir şeylere geç kalmıişlık kaygısı hiç bir şeyi yapamamış olmanın kaygısı kaygısıda kaygısı dahada kafa kalmadı en sonunda toptan kayacağım hepsine kaygı maygı kalmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…