- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- 798
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
- #10.281
olur inşallah ya son 2 ay calısıp kazananlar bile varAllah nasip etikten sonra
O kadar takmıyorum bile işte bende geçen seneden sonra kayış koptu nasip kısmet olayını aştım.
anladım canım hayırlısı ne diyim
Bu gece sakin burası hayırdır halbuki yarın bi çok yer tatil
bibi eltisine ceyiz dizmekteydi en son
stiyle bade de günde bin soru çözmekle mesgul.
ben de işte aralarda
şaka kız mübalaga yaptımGünde bin soru muKafayı yerim ben sanırım kaç saatimi alır be
şaka kız mübalaga yaptımama gecen biri badenın konusuna yazmıstı bin küsür çözmüş hemde şahsen bana verimli olmaz ama
napim canım biraz kkya takılayım dedimİyiyim canım sen nasılsın?
Yani işte çözmesine çözülür de yarısını anlamazsın ki beyin otomatiğe bağlar
Haklısın hacı onlara bakarsan bizim buncacık şeyle süper olmamız sular seller gibi içmemiz lazım lazımamaa nerdee sorun ders sayısı değil kpss nin kendisi galiba
şaka kız mübalaga yaptımama gecen biri badenın konusuna yazmıstı bin küsür çözmüş hemde şahsen bana verimli olmaz ama
O kadar takmıyorum bile işte bende geçen seneden sonra kayış koptu nasip kısmet olayını aştım.
ne bini yaw bin olsa gene iyihatun günde 2bini geçiyorum demişti ki hala öyle safranın konusunda yazıyor
böyle diyoz ama kazanır mı kazanır
bizi begenmediklerimiz burun kıvırdıklarımız hep kazanıyor zati biz de sap olmaya devam
ben gelince herkesin gidesi geliyor neyse bende gidiyorum
Lisanstan kpss ye başvurmadığı sürece tercihlerini yapabilir önlisastanseduluyla biz geçen sınavda quitin topiğine yazıyorduk sen atamadan umutluydun dimi?
şimdi lisanstan mezun olursan haziranda önlisans puanınla tercih yapabilecek misin :44:
Kim nereye gidiyor
kuzu gelecek kaygısı yabana atılacak iş değil hepsi ondan maalesef. ne olacağım kaygısı yok mu ah ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?