- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 469
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #10.301
kizlar siz devam edin beni mide kötüleşti yine
Ay yawrum ya ne yedin sen öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yawrum ya ne yedin sen öyle
Hiç hatırlatma inan.Gelekce kaygısı bir şeylere geç kalmıişlık kaygısı hiç bir şeyi yapamamış olmanın kaygısı kaygısıda kaygısı dahada kafa kalmadı en sonunda toptan kayacağım hepsine kaygı maygı kalmayacak
ne bulursan yiyorsun kızım karıştırmasana hepsini
ya stresten midir nedense yemekten sonra ne bulursam yiyorm.
cips, çiklata bisküvi kola rus salatası sonra gece midem bulanıyor
kay hacı kay bende gelirim arkandan
ya stresten midir nedense yemekten sonra ne bulursam yiyorm.
cips, çiklata bisküvi kola rus salatası sonra gece midem bulanıyor
Yapma yawrum kendine bunları
Gel hacı kayacak yer çook
amanın ben bunları yesem hemide yemekten sonra kesin 3. sınıf obez olurum
Yapma yawrum kendine bunları
Gel hacı kayacak yer çook
nedense hep bize kayıyolar hacı o zevki bize tattırmıyolar
aynen benım yerımde baskası olsa 100 kilo olurdu bende tık yok
Bilmiyorum hacıcan diyecek sözüm lafım bir şeyim kalmadı.Hele şu son haziran ataması yakşalırken yine felaket senaryoları dönüyor.Ki bekliyordukta ama insanın içinde hep bi umut yeşeriyor işte lanet çıksın çok kötü yaa kabus gibi
Sen nasıl kilo almıyorsun ya yoksa şu yiyip yiyip almayan şanslılardanmısın
haziranda umudum dahi yok. mucize gerek atanmam için
aynen ama sanssızlardan metabolizmam cok hızlı calısıyormus diyetisyen bana ona göre bir liste vermıstı o sıra 8 kilo almstım ama sonra sınav araya gırınce bıraktım listeyı kıloyu da gerı verdım hemen
Keşke bende öyle diyebilseydim.Keşke bu arada derede puanı almasaydım.Süründürdü resmen beni ne umut edebildim ne vazgeçebildim.Her atamada beni benden aldı.
Bende bir zamanlar öyleydim hyer yer almazıdm.Çöp gibi neler yapmadım ki eczaneden kilo aldırıcı mamalar aldım işte her gece ballı süt yedim.Her gece ekmek yemeye çabaladım.Sona bi aldım 65 lere çıktım.Ondan sorna ayarım bozuldu şimdi verdim ama yesem alırım hemen.Keşke hiç kurcalamasaydım kurcalamak iyi değil hacı elleme boşver
kasım ataması facia gibiydi haziranda yine yüksekler gider. o yüzden umut edip devrelerimle oynamayım sınav öncesi
ya bende isediğim zaman alabiliyorum ama ugrasmıyorum çünkü 60lara da cıksam o metabolizmam hiç düşmüyor bı yemeyı bıraksam 1 hafta demez tum kilolar gıdıyor
ya bende isediğim zaman alabiliyorum ama ugrasmıyorum çünkü 60lara da cıksam o metabolizmam hiç düşmüyor bı yemeyı bıraksam 1 hafta demez tum kilolar gıdıyor