Kaldığımız yerden devam :)

en iyisini yapmışın hacı bende hiç sevmiyorum o adetleri

saymadım ama tarih en kötü gibi duruyor yine önceden hep sayardım artık saymak istemiyorumneyse biraz da alana bakayım bari of of

Ah yawrum ya sizinkide zor ki ne zor alanı ayrı gy-gk si ayrı eğitim bilimleri ayrı

Çok gevşettim ya kitabın başına aoturuyorum bir iki çözüp tekrar kalkıyorum.Şimdi tekrar gidiyorum du bakalım ne kadar dayanıcam o masanın başında

kızlarım ben geldim kafam bi dünya oldu
güneşi beklerken izliyorum

Sabah erkenden spor sonra aöf dersleri sonra evde iş güç hallet e akşam da manitayla buluş derken saat 11 i buluyor. Tüm gün sosyalliğin dibine vuruyorum.

eee sosyallikten yorulmaya can kurban ama

eee sosyallikten yorulmaya can kurban ama

Yok anam bi müddet asosyal olmak istiyorum bütün kış otur otur tam havalar güzel oluyor sosyallik başlıyor. E sınavda yaklaşıyor
Daha vatandaşlık konularını bitiricem ben zaman bulursam

Yok anam bi müddet asosyal olmak istiyorum bütün kış otur otur tam havalar güzel oluyor sosyallik başlıyor. E sınavda yaklaşıyor
Daha vatandaşlık konularını bitiricem ben zaman bulursam

bitirirsn inşallah ya
. bizimkine de 1,5 ay kaldı

aaa ben seni diğerine giricen sanıyordum neden öyle sanıyordum ki:26:
kafa kalmadı valla ya

Daha önce ona girdim belki de ondandır.
Ya aöf sınavları yaklaşmasa kpss ye yönelicem ama olmuyor ben zaten saldım kpss işini 70 alsam belki bu çalışmamayla
İpin ucu kaçtı bende

Daha önce ona girdim belki de ondandır.
Ya aöf sınavları yaklaşmasa kpss ye yönelicem ama olmuyor ben zaten saldım kpss işini 70 alsam belki bu çalışmamayla
İpin ucu kaçtı bende

olur inşallah ya son 2 ay calısıp kazananlar bile var Allah nasip etikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…