- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #10.281
olur inşallah ya son 2 ay calısıp kazananlar bile varAllah nasip etikten sonra
![]()
O kadar takmıyorum bile işte bende geçen seneden sonra kayış koptu nasip kısmet olayını aştım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur inşallah ya son 2 ay calısıp kazananlar bile varAllah nasip etikten sonra
![]()
O kadar takmıyorum bile işte bende geçen seneden sonra kayış koptu nasip kısmet olayını aştım.![]()
anladım canım hayırlısı ne diyim![]()
Bu gece sakin burası hayırdır halbuki yarın bi çok yer tatil![]()
bibi eltisine ceyiz dizmekteydi en son
stiyle bade de günde bin soru çözmekle mesgul.
ben de işte aralarda![]()
şaka kız mübalaga yaptımGünde bin soru muKafayı yerim ben sanırım kaç saatimi alır be
![]()
şaka kız mübalaga yaptımama gecen biri badenın konusuna yazmıstı bin küsür çözmüş hemde
şahsen bana verimli olmaz ama
![]()
napim canım biraz kkya takılayım dedimİyiyim canım sen nasılsın?
Yani işte çözmesine çözülür de yarısını anlamazsın ki beyin otomatiğe bağlar![]()
Haklısın hacı onlara bakarsan bizim buncacık şeyle süper olmamız sular seller gibi içmemiz lazım lazımamaa nerdee sorun ders sayısı değil kpss nin kendisi galiba
![]()
şaka kız mübalaga yaptımama gecen biri badenın konusuna yazmıstı bin küsür çözmüş hemde
şahsen bana verimli olmaz ama
![]()
O kadar takmıyorum bile işte bende geçen seneden sonra kayış koptu nasip kısmet olayını aştım.![]()
ne bini yaw bin olsa gene iyihatun günde 2bini geçiyorum demişti ki hala öyle safranın konusunda yazıyor
böyle diyoz ama kazanır mı kazanır![]()
bizi begenmediklerimiz burun kıvırdıklarımız hep kazanıyor zati biz de sap olmaya devam![]()
ben gelince herkesin gidesi geliyor neyse bende gidiyorum![]()
Lisanstan kpss ye başvurmadığı sürece tercihlerini yapabilir önlisastanseduluyla biz geçen sınavda quitin topiğine yazıyorduk sen atamadan umutluydun dimi?
şimdi lisanstan mezun olursan haziranda önlisans puanınla tercih yapabilecek misin :44:
Kim nereye gidiyor![]()
kuzu gelecek kaygısı yabana atılacak iş değil hepsi ondan maalesef. ne olacağım kaygısı yok mu ah ahh![]()