• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

Bu yarınlar hiç gelmiyor hacı :9: ya bide anlamadığım yapıyorsun tama testlerde ama ne zaman denemeye geçiyorum fos :1: yok mu bunun bi formülü felan

aynen testlerde sorun yok ama denemeler mahvedıyor insanı ya
of of sti sende mahvettın beni şimdi:27:

:1: beni yatak paklar.Yatayımda yarın erken kalkarım belki biraz daha fazla çalışırım koca bi hafta boşa geçti

Yok yeni sınav için değil sıkıntım 2012 den puanım var.Önceki senlere görede açıkta kalmamam atanmam gerek.Buna güvenmiştim hep.Fakat her atamada hüsran ile sonuçlandı haziranda benim için büyük ni yıkım olacak hisediyorum.Onu diyordum :31::31:

Insallah atanirsin:nazar:, insani da bir sureden sonra bayiyor hep ayni konulari calismak.

Ahh kuzum yaa keşke açmasaydım konusunu gece gece senide sıktım :17:

Rica ederim

Hakikaten neredesin sen :26:

Senin oldugun yerdeyim. :1:

hadi iyi geceler canlarım:16: cıkalım, hep beraber bir zengin kalkışı yapalım :1:

aynen testlerde sorun yok ama denemeler mahvedıyor insanı ya
of of sti sende mahvettın beni şimdi:27:

Ben gideyim en iyisi yawrum kimseyi daha çok mahvetmeden sende yat yaerum yarın erken kalkalım akşama burada buluşum yaptığımız sayıları haberdar edelim birbirimnize öptüm :38:

Insallah atanirsin:nazar:, insani da bir sureden sonra bayiyor hep ayni konulari calismak.

Senin oldugun yerdeyim. :1:

Sağol kuzum inşallah hepimiz

Uğramıyorsun bayadır buralara o yüzden dedim ihmal etme gel sohbete arada :38:

görüşürüz canım şimdi kaçtım

Ben gideyim en iyisi yawrum kimseyi daha çok mahvetmeden sende yat yaerum yarın erken kalkalım akşama burada buluşum yaptığımız sayıları haberdar edelim birbirimnize öptüm :38:

benım derdım alanı bitirmek kuzum cok test çözemıyorum eskisi gibi ama yıne söylerım kac çözdüysem ne calıstıysam inşallah
hadi ben de öptüm seni :38:

Hatuncanlar günaydın

Napıyorsunuz testlere devam mı

bibi napıyor börek mi :27: canım pattisli börek çektiiii bibiiiiiğğğğ.İnsan şu kardeşcağızlarına börekler açarda ders arası yesinler diye getirir :52: ammaaa nerdeee:19:

Hatuncanlar günaydın

bibi napıyor börek mi :27: canım pattisli börek çektiiii bibiiiiiğğğğ.İnsan şu kardeşcağızlarına börekler açarda ders arası yesinler diye getirir :52: ammaaa nerdeee:19:

Gunaydin ,

Sen borek yeme konsantrasyonunu dagitir . Yumurta ye, sut ic. :34:

Hatuncanlar günaydın

Kv lerdeyiz canım börek yaptık yaa kargoyla gönderimi :27: çeyiz götürme muhabbeti var :27:

Gunaydin ,

Sen borek yeme konsantrasyonunu dagitir . Yumurta ye, sut ic. :34:

Oo çoks evirim sütü yumurtayı her zaman taze köy sütü alırız hergünde -unutazsam tabi- içerim.:52:Ama konsantrasyonu arttırdığını bilmiyorudum

Kv lerdeyiz canım börek yaptık yaa kargoyla gönderimi :27: çeyiz götürme muhabbeti var :27:

Ooo sen derin mevzulardasın çeyiz meyiz :9:

ooo bellam nik deiştirmişş:21:
Hatuncanlar günaydın

deneme çözdüm ben de cevaplarına bakmaya korkuyorum:27: gel yerime bakıver sevaptır:43:

Son düzenleme:
ooo bellam nik deiştirmişş:21:

deneme çözdüm ben de cevaplarına bakmaya korkuyorum:27: gel yerime bakıver sevaptır:43:

Bana mı diyorsun :1: bakayım hacı ama yok yani kalbim dayanmıyor.Bugüne kadar tüm denmelerde hüsran yaşadım.Artık denemenin d si korkutuyor beni :31:

Bana mı diyorsun :1: bakayım hacı ama yok yani kalbim dayanmıyor.Bugüne kadar tüm denmelerde hüsran yaşadım.Artık denemenin d si korkutuyor beni :31:

off stim deneme çözsem bir türü çözmesem bir türlü:43: bu tarih ne böyle ya. :14:

Oo çoks evirim sütü yumurtayı her zaman taze köy sütü alırız hergünde -unutazsam tabi- içerim.:52:Ama konsantrasyonu arttırdığını bilmiyorudum

Ooo sen derin mevzulardasın çeyiz meyiz :9:

benlik şeyler değil kocişin kardeşi evleniyo ya :27: ben hiç sevmem öyle adetleri falan çeyiz götürmede neymiş taşıdım eşyaları yerleştirdim kına bilem yapmadım

Hiç farkında değilim hacı :27:

Back