Kaldığımız yerden devam :)

kay hacı kay bende gelirim arkandan

nedense hep bize kayıyolar hacı o zevki bize tattırmıyolar

Bilmiyorum hacıcan diyecek sözüm lafım bir şeyim kalmadı.Hele şu son haziran ataması yakşalırken yine felaket senaryoları dönüyor.Ki bekliyordukta ama insanın içinde hep bi umut yeşeriyor işte lanet çıksın çok kötü yaa kabus gibi

haziranda umudum dahi yok. mucize gerek atanmam için

Sen nasıl kilo almıyorsun ya yoksa şu yiyip yiyip almayan şanslılardanmısın

aynen ama sanssızlardan metabolizmam cok hızlı calısıyormus diyetisyen bana ona göre bir liste vermıstı o sıra 8 kilo almstım ama sonra sınav araya gırınce bıraktım listeyı kıloyu da gerı verdım hemen

Bende bir zamanlar öyleydim hyer yer almazıdm.Çöp gibi neler yapmadım ki eczaneden kilo aldırıcı mamalar aldım işte her gece ballı süt yedim.Her gece ekmek yemeye çabaladım.Sona bi aldım 65 lere çıktım.Ondan sorna ayarım bozuldu şimdi verdim ama yesem alırım hemen.Keşke hiç kurcalamasaydım kurcalamak iyi değil hacı elleme boşver

Keşke bende öyle diyebilseydim.Keşke bu arada derede puanı almasaydım.Süründürdü resmen beni ne umut edebildim ne vazgeçebildim.Her atamada beni benden aldı.

kasım ataması facia gibiydi haziranda yine yüksekler gider. o yüzden umut edip devrelerimle oynamayım sınav öncesi

ya bende isediğim zaman alabiliyorum ama ugrasmıyorum çünkü 60lara da cıksam o metabolizmam hiç düşmüyor bı yemeyı bıraksam 1 hafta demez tum kilolar gıdıyor

Son düzenleme:
kasım ataması facia gibiydi haziranda yine yüksekler gider. o yüzden umut edip devrelerimle oynamayım sınav öncesi

Haccı aman zaten dervreler sağlam değil sakat güç bela duruyorlar hiç elleşme

ya bende isediğim zaman alabiliyorum ama ugrasmıyorum çünkü 60lara da cıksam o metabolizmam hiç düşmüyor bı yemeyı bıraksam 1 hafta demez tum kilolar gıdıyor

Alıp vernekte iyş değil abur cuburda iyi değil kendine dikkat et.Hep bu stresten oluyor bende ne zaman ders çalışsam heleki yapamdığım sorular üst üstte geldiyse hep bişeyler atıştırma ihtiyacı duyıyorum sanki kan şekerim düşüyor konsantre olamıyorum

ama öyle şeylerde tüketme bence. çikolata, cips, büskivi, kola.. bunlar kan şekerini fırlatıp aniden düşüren şeyler
sağlığın açısından yapma yani
çok canın çekerse hurma ye ne bileyim kayısı ye
tatlı krizin geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…