• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

Günde bin soru mu :27: Kafayı yerim ben sanırım kaç saatimi alır be :27:
şaka kız mübalaga yaptım:1: ama gecen biri badenın konusuna yazmıstı bin küsür çözmüş hemde:ssz: şahsen bana verimli olmaz ama:ssz:

Son düzenleme:
Haklısın hacı onlara bakarsan bizim buncacık şeyle süper olmamız sular seller gibi içmemiz lazım lazım :9: amaa nerdee sorun ders sayısı değil kpss nin kendisi galiba :37:

kuzu gelecek kaygısı yabana atılacak iş değil hepsi ondan maalesef. ne olacağım kaygısı yok mu ah ahh:59:

şaka kız mübalaga yaptım:1: ama gecen biri badenın konusuna yazmıstı bin küsür çözmüş hemde:ssz: şahsen bana verimli olmaz ama:ssz:

ne bini yaw bin olsa gene iyi :27: hatun günde 2bini geçiyorum demişti ki hala öyle safranın konusunda yazıyor
böyle diyoz ama kazanır mı kazanır :1:

Son düzenleme:
O kadar takmıyorum bile işte bende geçen seneden sonra kayış koptu nasip kısmet olayını aştım. :ssz:

seduluyla biz geçen sınavda quitin topiğine yazıyorduk sen atamadan umutluydun dimi?
şimdi lisanstan mezun olursan haziranda önlisans puanınla tercih yapabilecek misin :44:

Son düzenleme:
ne bini yaw bin olsa gene iyi :27: hatun günde 2bini geçiyorum demişti ki hala öyle safranın konusunda yazıyor
böyle diyoz ama kazanır mı kazanır :1:

bizi begenmediklerimiz burun kıvırdıklarımız hep kazanıyor zati biz de sap olmaya devam :60:

kuzu gelecek kaygısı yabana atılacak iş değil hepsi ondan maalesef. ne olacağım kaygısı yok mu ah ahh:59:

Hiç hatırlatma inan.Gelekce kaygısı bir şeylere geç kalmıişlık kaygısı hiç bir şeyi yapamamış olmanın kaygısı kaygısıda kaygısı dahada kafa kalmadı en sonunda toptan kayacağım hepsine kaygı maygı kalmayacak :37:

Back