- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #10.221
değişmiceksen niye soruyon
yorum almak istedim hacı ne var ya
ama ben cabuk sıkılırım biraz kalsın değişirim muhtemelen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
değişmiceksen niye soruyon
ya siz bunlara göz aıcı karısık diyorsnuz
gecen biirininkine baktım Tanrım girmemle cıkmam aynı anda oldu
eskiden bir arkadasımın da tamamen siyahla sarı yapmıs yazılar da siyah onları görseydınız buna oh bee derdiniz
ama dediğim gibi ben seviyorum bu renkleri
yazı rengini değiştim daha iyi sanki şimdik :26:
kızlar yeni başlık nasıl açabiliyoruz.(yeni konu). örgüyle ilgili sorum var. yeni üye oldum
ay kuzum ne bakıyorsun sen ona yaa bosver bız calısalım gerisi AllahaProfiline girince açtığın konulardan 2014 az memur alınacak adlı başlığı gördüm yine moralim bozul.Benim halihazırda kullanılmayı bekleyen bir puanımda var oysaki.Hazirana güven,yordum az buçuk güvenmek istemesemde.Hay allahımya ne bçim bi devylete sahibiz töbe tçbe neyse
bence renklerin çok güzel canım ben tek renki tercih ediyorum
sti takma kafana olacakla öleceğe çare yok
neyse hadi iyi geceler.
neyse hadi iyi geceler.
neyse hadi iyi geceler.
Keşke kuzum keşke düşünmesek ama sen ben emek veren herkes bunun sancısını çekiyor içten içe.
İyi geceler canım
ay kuzum ne bakıyorsun sen ona yaa bosver bız calısalım gerisi Allaha
bibim zevklerimi uyuyor seninle ruh ikizim
senınkıne de bakım şimdi güzel bence hacım :13:
Senin durumun iyi diye biliyorum ben. Sende inek bir ogrenci havasi var.
Forumdan ilgili bölümü bulun sağ üst köşede yeni konu aç butonu var oraya tıklamanız yeterli
vay nerden çıktın öyle hiçte anlamadım
na cabuk giddiyorsun:26:
Senin durumun iyi diye biliyorum ben. Sende inek bir ogrenci havasi var.
ders içinse tamam o zaman kuzum ben de cıkayım bari ya off off ders diyince insanda moral kalmıyorstinin dediğine canım sıkıldı ders falanda yapmadım vicdanım rahat değil erken kalkayımda çalışayım
iyi muhabbetler
Çalışıyoruz bakalım.Artık güvenmiyorum ama boşta duramıyorsun.
Haziran atamalarını bi an önce atlatmak istiyorum çünkü çok zor geçiyor benım için o hüsran bimiyorum tekrar tekrar çok yoruldum.Ne kadar umut etmiyorum zaten biliyorum olmayacak desemede içten içe hep bi umut yeşeriyor hisediyorum önümüzdki ay yine benı zor günler beklioyr.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
stinin dediğine canım sıkıldı ders falanda yapmadım vicdanım rahat değil erken kalkayımda çalışayım
iyi muhabbetler
stinin dediğine canım sıkıldı ders falanda yapmadım vicdanım rahat değil erken kalkayımda çalışayım
iyi muhabbetler
çok teşekkür ederim :)
Hic oyle dolaniyordum.
ders içinse tamam o zaman kuzum ben de cıkayım bari ya off off ders diyince insanda moral kalmıyor
aynı durumdayım canım. olmayacak yönü daha agır bassa da yine bir umut var.
neyse bugun halı falan derken calısamadım ama yarın artık hiç durmadan başlayalım