• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

ya siz bunlara göz aıcı karısık diyorsnuz
gecen biirininkine baktım Tanrım girmemle cıkmam aynı anda oldu:52:
eskiden bir arkadasımın da tamamen siyahla sarı yapmıs yazılar da siyah :52: onları görseydınız buna oh bee derdiniz:27:

ama dediğim gibi ben seviyorum bu renkleri:12:

bence renklerin çok güzel canım ben tek renki tercih ediyorum :21:

Profiline girince açtığın konulardan 2014 az memur alınacak adlı başlığı gördüm yine moralim bozul.Benim halihazırda kullanılmayı bekleyen bir puanımda var oysaki.Hazirana güven,yordum az buçuk güvenmek istemesemde.Hay allahımya ne bçim bi devylete sahibiz töbe tçbe neyse
ay kuzum ne bakıyorsun sen ona yaa bosver bız calısalım gerisi Allaha :31:
bence renklerin çok güzel canım ben tek renki tercih ediyorum :21:

bibim zevklerimi uyuyor seninle ruh ikizim:7:
senınkıne de bakım şimdi güzel bence hacım :13:

ay kuzum ne bakıyorsun sen ona yaa bosver bız calısalım gerisi Allaha :31:

bibim zevklerimi uyuyor seninle ruh ikizim:7:
senınkıne de bakım şimdi güzel bence hacım :13:

Çalışıyoruz bakalım.Artık güvenmiyorum ama boşta duramıyorsun.
Haziran atamalarını bi an önce atlatmak istiyorum çünkü çok zor geçiyor benım için o hüsran bimiyorum tekrar tekrar çok yoruldum.Ne kadar umut etmiyorum zaten biliyorum olmayacak desemede içten içe hep bi umut yeşeriyor hisediyorum önümüzdki ay yine benı zor günler beklioyr.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Son düzenleme:
stinin dediğine canım sıkıldı ders falanda yapmadım vicdanım rahat değil erken kalkayımda çalışayım
iyi muhabbetler

na cabuk giddiyorsun:26:

:1: beni yatak paklar.Yatayımda yarın erken kalkarım belki biraz daha fazla çalışırım koca bi hafta boşa geçti
Senin durumun iyi diye biliyorum ben. Sende inek bir ogrenci havasi var. :27:

Yok yeni sınav için değil sıkıntım 2012 den puanım var.Önceki senlere görede açıkta kalmamam atanmam gerek.Buna güvenmiştim hep.Fakat her atamada hüsran ile sonuçlandı haziranda benim için büyük ni yıkım olacak hisediyorum.Onu diyordum :31::31:

stinin dediğine canım sıkıldı ders falanda yapmadım vicdanım rahat değil erken kalkayımda çalışayım
iyi muhabbetler
ders içinse tamam o zaman kuzum ben de cıkayım bari ya off off ders diyince insanda moral kalmıyor:14:
Çalışıyoruz bakalım.Artık güvenmiyorum ama boşta duramıyorsun.
Haziran atamalarını bi an önce atlatmak istiyorum çünkü çok zor geçiyor benım için o hüsran bimiyorum tekrar tekrar çok yoruldum.Ne kadar umut etmiyorum zaten biliyorum olmayacak desemede içten içe hep bi umut yeşeriyor hisediyorum önümüzdki ay yine benı zor günler beklioyr.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

aynı durumdayım canım. olmayacak yönü daha agır bassa da yine bir umut var.
neyse bugun halı falan derken calısamadım ama yarın artık hiç durmadan başlayalım:14:

ders içinse tamam o zaman kuzum ben de cıkayım bari ya off off ders diyince insanda moral kalmıyor:14:

aynı durumdayım canım. olmayacak yönü daha agır bassa da yine bir umut var.
neyse bugun halı falan derken calısamadım ama yarın artık hiç durmadan başlayalım:14:

Bu yarınlar hiç gelmiyor hacı :9: ya bide anlamadığım yapıyorsun tama testlerde ama ne zaman denemeye geçiyorum fos :1: yok mu bunun bi formülü felan

Back