Kaldığımız yerden devam :)

Bu yarınlar hiç gelmiyor hacı ya bide anlamadığım yapıyorsun tama testlerde ama ne zaman denemeye geçiyorum fos yok mu bunun bi formülü felan

aynen testlerde sorun yok ama denemeler mahvedıyor insanı ya
of of sti sende mahvettın beni şimdi

Insallah atanirsin, insani da bir sureden sonra bayiyor hep ayni konulari calismak.

Ahh kuzum yaa keşke açmasaydım konusunu gece gece senide sıktım

Rica ederim

Hakikaten neredesin sen :26:

Senin oldugun yerdeyim.

hadi iyi geceler canlarım cıkalım, hep beraber bir zengin kalkışı yapalım

aynen testlerde sorun yok ama denemeler mahvedıyor insanı ya
of of sti sende mahvettın beni şimdi

Ben gideyim en iyisi yawrum kimseyi daha çok mahvetmeden sende yat yaerum yarın erken kalkalım akşama burada buluşum yaptığımız sayıları haberdar edelim birbirimnize öptüm

Insallah atanirsin, insani da bir sureden sonra bayiyor hep ayni konulari calismak.

Senin oldugun yerdeyim.

Sağol kuzum inşallah hepimiz

Uğramıyorsun bayadır buralara o yüzden dedim ihmal etme gel sohbete arada

görüşürüz canım şimdi kaçtım

Ben gideyim en iyisi yawrum kimseyi daha çok mahvetmeden sende yat yaerum yarın erken kalkalım akşama burada buluşum yaptığımız sayıları haberdar edelim birbirimnize öptüm

benım derdım alanı bitirmek kuzum cok test çözemıyorum eskisi gibi ama yıne söylerım kac çözdüysem ne calıstıysam inşallah
hadi ben de öptüm seni

Hatuncanlar günaydın

Napıyorsunuz testlere devam mı

bibi napıyor börek mi canım pattisli börek çektiiii bibiiiiiğğğğ.İnsan şu kardeşcağızlarına börekler açarda ders arası yesinler diye getirir ammaaa nerdeee

Gunaydin ,

Sen borek yeme konsantrasyonunu dagitir . Yumurta ye, sut ic.

Kv lerdeyiz canım börek yaptık yaa kargoyla gönderimi çeyiz götürme muhabbeti var

Gunaydin ,

Sen borek yeme konsantrasyonunu dagitir . Yumurta ye, sut ic.

Oo çoks evirim sütü yumurtayı her zaman taze köy sütü alırız hergünde -unutazsam tabi- içerim.Ama konsantrasyonu arttırdığını bilmiyorudum

Kv lerdeyiz canım börek yaptık yaa kargoyla gönderimi çeyiz götürme muhabbeti var

Ooo sen derin mevzulardasın çeyiz meyiz

ooo bellam nik deiştirmişş

deneme çözdüm ben de cevaplarına bakmaya korkuyorum gel yerime bakıver sevaptır

Son düzenleme:
ooo bellam nik deiştirmişş

deneme çözdüm ben de cevaplarına bakmaya korkuyorum gel yerime bakıver sevaptır

Bana mı diyorsun bakayım hacı ama yok yani kalbim dayanmıyor.Bugüne kadar tüm denmelerde hüsran yaşadım.Artık denemenin d si korkutuyor beni

Bana mı diyorsun bakayım hacı ama yok yani kalbim dayanmıyor.Bugüne kadar tüm denmelerde hüsran yaşadım.Artık denemenin d si korkutuyor beni

off stim deneme çözsem bir türü çözmesem bir türlü bu tarih ne böyle ya.

Oo çoks evirim sütü yumurtayı her zaman taze köy sütü alırız hergünde -unutazsam tabi- içerim.Ama konsantrasyonu arttırdığını bilmiyorudum

Ooo sen derin mevzulardasın çeyiz meyiz

benlik şeyler değil kocişin kardeşi evleniyo ya ben hiç sevmem öyle adetleri falan çeyiz götürmede neymiş taşıdım eşyaları yerleştirdim kına bilem yapmadım

Hiç farkında değilim hacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…