- 22 Mayıs 2009
- 81
- 0
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sırnaşık şey AY KIZLAR BAŞLIGI OKUDUGUM AN GULME KRİZİNE GİRDİM :roflol: EYYY DUVAR SEN NELERE KADİRSİN BİDE DUVARA VURSAN SES CIKMAZ DERLER :roflol: TAM TERSİ BAYA BAYA KARŞILIK VERİOMUŞ ALLAH SİZİ İYİ ETSİN EMİ :roflol:
Sen kac tane yapiyordun günde? Ben de kollarimi kendim 100-200 kez felan sallamaya basladim InsAllah etki eder de incelirler baslayali 3 gün oldu 2 hafta gibi bir süre de InsAllah etki eder, yazin da kalcami vurmaya basliyacagim...
Bazen çok sinir oluyorum böyle başlıklar görünce.
Biraz araştırmacı olun, bölgesel zayıflama diye bir şey yoktur.
Yağ yakmak da öyle popo sallamayla olmaz.
Günde en az 45 dakika kardiyovasküler egzersiz yapacaksınız, anca öyle eritirsiniz.
Her duyduğunuza itibar etmeyin, cidden çok sinir bozucu.
hangi bölgende sorun varsa o bölgeni vuruyorsun yani basenlerin yana doğruysa yandan vur arkanda fazlalık varsa arkanı vur ben geçen kış diyetle birlikte 5 santim inceldim ...
yok yaaa neden ınsın baldıra bu sıvı sey mı aaa..erıtıo kızlar benımde erıdı ıkı haftada ama ben gunde 500 600 vuruyorum
ben bu yöntemi lisede yatılı okurken uygulamıştım...herbir tarafı 100 kere vuruyodum..çok farketti baya küçüldü o zamanlar kalçalarım..zaten en çok kilo verdiğim dönem ,o dönemdi..mantıken düşünürsekde çarpmanın etkisiyle deri altındaki, kaslardaki yağlar yakılıyor..hani şu vibra-shape ler varya titreşimli,karna sarılan,o hesap yani..onlarda karın bölgesine titreşim göndererek yağları yakıyorlar..saçma değil anlıycağnız..pratik zeka ürünü..
yok canım öyle bişi olmadıyerimseniben
ama zaten mantıkende böle bişi olmayacağına inanıyorum çünkü çarpmanın etkisi ile oradaki yağlar harekete geçip yanmaya başlıyor ve yağ yakımı oluyor ben gayet memnun kaldımhihoyyyt
hanımlar komik olmayın lütfen. ne demek duvara çarptıkça eriyo?? 6 senesini cilt bakımı bölümünde okulu bitirmiş olarak ve güzellik salonunda çalışmış biri olarak tecrübelerime dayanaraktan söylüyorum.
birincisi:yağ erimez sadece yağ hücreleri büyür. siz zayıflamaya başladığınızdada yağ hücreleri küçülür. ve yağ hücrelerinin büyüklük ve küçüklüklerinin dengesizliğinden dolayı selülit oluşur. bakınız:baldırlar
ikincisi: yağ hücrelerinin küçülmesi için ısıya ihtiyaç vardır. tamam vura vura metabolizmayı hızlandırıyosunuz orada ısınma etkisi yaratabilir ama. metabolizma hızlanmasıylada kan dolaşımı hızlanır siz vurdukçada yağ hücreleri başka bölgelere yayılmaya başlar. siz gözle gördüğünüzde inceldim olarak görürsünüz ama mantıken böle bişi söz konusu bile değil.
ayrıca şunu merak ettim madem yağ eriyo. peki bu yağ dışarı ne olarak çıkıyo? idrarla mı? bu durumda idrarınızda pul pul yağ damlacıkları olmalıydı