Bölgesel İncelme Kalçayı duvara vurarak eritme

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
kızlar test ettim ve onayladım valla bu yöntemikaydirigubbakcemile2
2 haftadır yapıorum ve 2cm inceldim basenimden.yediklerimi hiç değiştirmedim zira sağlıklı beslenmeye çalışıyorum .
sabah öğle ve akşam 100er defa yapıorum ve gayet memnunumhihoyyyt

kızlar test ettim ve onayladım valla bu yöntemikaydirigubbakcemile2
2 haftadır yapıorum ve 2cm inceldim basenimden.yediklerimi hiç değiştirmedim zira sağlıklı beslenmeye çalışıyorum .
sabah öğle ve akşam 100er defa yapıorum ve gayet memnunumhihoyyyt

tebrik ederim arkadaşım.a.s.
inşallah bizede faydası olur.fayda görmene çok sevindim.inş.ben de sonuçları yazarım:eek:.ama ben günde 3 kere yapmıyordum.ben de senin gibi yapayım madem.sen sağa 100 sola 100 şeklinde mi yapıyorsun ?nasıl yaptığın hakkında bilgi veririsen sevinirim a.s.

evet canım sağ 100 kere sol 100 kere yapıorum.ne kadar zayıfda olsan basenler insanın gözüne çok batıo ne çıkar denesem diye düşündüm ve başladımkaydirigubbakcemile2
ama iiki başlamışım çok farkediyor gerçekten ve devam valla

evet canım sağ 100 kere sol 100 kere yapıorum.ne kadar zayıfda olsan basenler insanın gözüne çok batıo ne çıkar denesem diye düşündüm ve başladımkaydirigubbakcemile2
ama iiki başlamışım çok farkediyor gerçekten ve devam valla
Peki attigin fazlaliklar baldirlarda ortaya cikmadi degil mi, bazi arkadaslar atilan kilolarin baldira indigini yazmis da...

Peki attigin fazlaliklar baldirlarda ortaya cikmadi degil mi, bazi arkadaslar atilan kilolarin baldira indigini yazmis da...

yok canım öyle bişi olmadıyerimseniben
ama zaten mantıkende böle bişi olmayacağına inanıyorum çünkü çarpmanın etkisi ile oradaki yağlar harekete geçip yanmaya başlıyor ve yağ yakımı oluyor ben gayet memnun kaldımhihoyyyt

yok canım öyle bişi olmadıyerimseniben
ama zaten mantıkende böle bişi olmayacağına inanıyorum çünkü çarpmanın etkisi ile oradaki yağlar harekete geçip yanmaya başlıyor ve yağ yakımı oluyor ben gayet memnun kaldımhihoyyyt

Sen kac tane yapiyordun günde? Ben de kollarimi kendim 100-200 kez felan sallamaya basladim InsAllah etki eder de incelirler baslayali 3 gün oldu 2 hafta gibi bir süre de InsAllah etki eder, yazin da kalcami vurmaya basliyacagim...:eek:

kaydirigubbakcemile3 daha neler duyucam...salla salla vur duvara haakaydirigubbakcemile3

bende deniyim bari:eek:

bende dün başladım bugün ikinci yapışım inşallah erir şu basenler bn birde ayrıyetten popomada uyguluyorum inşallah küçülür ya belim incecikk altsa maşallah yani.. inşallah kurtuluruz kızlar...

arkadaşlar bu yöntemi daha önce duydum ama denemedim.denemek lazım ben bide oklava ve merdaneyi duymuştum ama onu da hiç uygulamadım eski bi arkadaşımdan duymuştum belki etkisi olur dediğim gibi denemek lazım.

Sen kac tane yapiyordun günde? Ben de kollarimi kendim 100-200 kez felan sallamaya basladim InsAllah etki eder de incelirler baslayali 3 gün oldu 2 hafta gibi bir süre de InsAllah etki eder, yazin da kalcami vurmaya basliyacagim...:eek:

canım yukarıda yazdım günde 3 kere 100'er defa yapıorum.ama kollara nasıl etkisi olur onu bilemem.eğer imkanın varsa titreşimli masaj aletiyle yap derim çünkü kollar çok hassas olur kalçaya göre .umarım istediğin sonucu alırsın. çünkü ben çok memnunum
hala devam ediorumsositososito

bende dün başladım bugün ikinci yapışım inşallah erir şu basenler bn birde ayrıyetten popomada uyguluyorum inşallah küçülür ya belim incecikk altsa maşallah yani.. inşallah kurtuluruz kızlar...

canım benimde belim çok ince dolayısıyla basenler çok göze batıyordu.
ki ben sporda yapıorum ama bi türlü eritemiodum:bbo:
ama ne çıkar denesem diye düşündüm ve gerçekten memnun kaldımsositososito
sende kalırsın umarımyerimseniben

canım yukarıda yazdım günde 3 kere 100'er defa yapıorum.ama kollara nasıl etkisi olur onu bilemem.eğer imkanın varsa titreşimli masaj aletiyle yap derim çünkü kollar çok hassas olur kalçaya göre .umarım istediğin sonucu alırsın. çünkü ben çok memnunum
hala devam ediorumsositososito
Hii tamam InsAllah ise yarar yaa güzelim aklima geldikce 100'er kez salliyorum sarkmadan incelirse süper olur...

slm kıslar bızım komsu kızı war oda wurur kendını duwardan duwara ama ona bayagı ıse yaradı

kızlar kesinlikle böyle eritmeyi denemeyin kalçalarınızı!
birçok yerde dinledim ve vücuda çok zararı oluyormuş, incelme gibi bir durum da sözkonusu değilmiş, haberiniz olsun!

kızlar kesinlikle böyle eritmeyi denemeyin kalçalarınızı!
birçok yerde dinledim ve vücuda çok zararı oluyormuş, incelme gibi bir durum da sözkonusu değilmiş, haberiniz olsun!

nerede duyduğunuzu ve kimin söylediğini yazabilir misiniz?
şimdiden teşekkürler.

ay koptum ya:roflol::roflol: ilk defa böylebir sey dıudum.bende deneyım bari.denerken canagı kırmassam ıyidır.kafamçokkarıştı:roflol::roflol:

Bazen çok sinir oluyorum böyle başlıklar görünce.

Biraz araştırmacı olun, bölgesel zayıflama diye bir şey yoktur.
Yağ yakmak da öyle popo sallamayla olmaz.
Günde en az 45 dakika kardiyovasküler egzersiz yapacaksınız, anca öyle eritirsiniz.

Her duyduğunuza itibar etmeyin, cidden çok sinir bozucu.

X